Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ ικέτευαν τον πατέρα της να τους μιλήσει- Τα SMS που του έστειλαν

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ ικέτευαν τον πατέρα της να τους μιλήσει- Τα SMS που του έστειλαν Facebook Twitter
ΕPA
0

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επανειλημμένα ικέτευσαν τον πατέρα της δούκισσας του Σάσεξ να μιλήσει μαζί τους, αφότου εκείνος ανακοίνωσε ότι δεν θα πάει στον γάμο τους, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.

Η Μέγκαν Μαρκλ συμπεριέλαβε μηνύματα που αναφέρει ότι έστειλε στον πατέρα της, Τόμας Μαρκλ, παρακαλώντας τον να απαντήσει στα τηλεφωνήματα που του έκανε μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι, στα δικαστικά έγγραφα που κατέθεσε στο πλαίσιο της μήνυσης που έχει κάνει εναντίον της Mail on Sunday.

Τα δικαστικά έγγραφα δημοσιοποιήθηκαν μία ημέρα μετά την επιστολή που έστειλε το ζευγάρι σε τέσσερις βρετανικές εφημερίδες, ενημερώνοντας τους εκδότες τους ότι διακόπτουν κάθε σχέση με αυτά τα ΜΜΕ, τα οποία κατηγορούν για διαστρεβλωμένα ρεπορτάζ και ψευδή ρεπορτάζ.

Η δούκισσα του Σάσεξ έχει κάνει μήνυση εναντίον της Mail on Sunday, επειδή δημοσιοποίησε την επιστολή που είχε στείλει στον πατέρα της, κατηγορώντας την μεταξύ άλλων για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων αλλά και του κανονισμού για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση θα γίνει την Παρασκευή.

Τα SMS προς τον Τόμας Μαρκλ

Στα δικαστικά έγγραφα αναφέρεται ότι ο 75χρονος Τόμας Μαρκλ έστειλε μήνυμα στην κόρη του, στις 14 Μαΐου, πέντε ημέρες πριν από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, στο οποίο της δήλωνε ότι δεν θα παραστεί.

Την επόμενη μισή ώρα το ζευγάρι έκανε αρκετές τηλεφωνικές κλήσεις στον Τόμας Μαρκλ, χωρίς να τους απαντήσει, σύμφωνα με τον δικηγόρο της δούκισσας, Ντέιβιντ Σέρμπορν. Στη συνέχεια, ο Χάρι του έστειλε ένα μήνυμα στο οποίο έγραψε. «Τομ, ο Χάρι είμαι, θα σου τηλεφωνήσω αυτή τη στιγμή. Σε παρακαλώ σήκωσέ το, ευχαριστώ».

Σε επόμενο μήνυμα έγραψε: «Τομ, ο Χάρι ξανά! Είναι πραγματική ανάγκη να σου μιλήσω. Δεν χρειάζεται να απολογηθείς, καταλαβαίνουμε τις συνθήκες αλλά με το να βγαίνεις δημόσια μόνο χειρότερη θα γίνει η κατάσταση. Αν αγαπάς την Μέγκαν και θες να διορθωθεί η κατάσταση σε παρακαλώ τηλεφώνησέ μου καθώς υπάρχουν δύο άλλες επιλογές, που δεν περιλαμβάνουν να χρειαστεί να μιλήσεις στα ΜΜΕ, τα οποία παρεμπιπτόντως δημιούργησαν όλη αυτή την κατάσταση. Οπότε, παρακαλώ τηλεφώνησέ μου ώστε να μπορέσω να σου εξηγήσω. Η Μεγκ κι εγώ δεν είμαστε θυμωμένοι, απλά πρέπει να σου μιλήσουμε. Ευχαριστώ».

Ακολούθησε ένα συμπληρωματικό μήνυμα στο οποίο ο πρίγκιπας Χάρι έγραψε: «Α και οποιαδήποτε δήλωση στον Τύπο ΘΑ γυρίσει μπούμερανγκ, πίστεψέ με Τομ. Μόνο εμείς μπορούμε να σε βοηθήσουμε, όπως προσπαθούμε να κάνουμε από την πρώτη ημέρα».

Η δήλωση για το καρδιακό επεισόδιο

Όμως, αντί να τους μιλήσει, τελικά ο Τόμας Μαρκλ έκανε μια δήλωση μέσω του TMZ, στην οποία ανέφερε ότι πήγε στο νοσοκομείο έπειτα από καρδιακό επεισόδιο. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που το άκουγε η Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Την επόμενη ημέρα, ο Τόμας Μαρκλ έστειλε στην κόρη του ένα μήνυμα, με το οποίο της ζητούσε να του τηλεφωνήσει. Εκείνη του απάντησε μέσω γραπτού μηνύματος, στο οποίο ανέφερε:

«Προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί σου όλο το σαββατοκύριακο, αλλά δεν απαντάς σε καμία από τις κλήσεις μας ούτε στα μηνύματα... Ανησυχώ πολύ για την υγεία σου και έχω πάρει κάθε μέτρο για να σε προστατεύσω, αλλά δεν είμαι σίγουρη τι παραπάνω μπορώ να κάνω αν δεν απαντάς... Χρειάζεσαι βοήθεια; Μπορούμε να στείλουμε ξανά την ομάδα ασφαλείας; Λυπάμαι πολύ που έμαθα ότι είσαι στο νοσοκομείο, αλλά πρέπει σε παρακαλώ να έρθεις σε επαφή μαζί μας... Σε ποιο νοσοκομείο είσαι;».

Δέκα λεπτά αργότερα, η Μέγκαν Μαρκλ λέει ότι του έστειλε μια ομάδα ασφαλείας, την οποία εκείνος είχε ήδη διώξει. Ο Τόμας Μαρκλ απάντησε λέγοντας ότι θα μείνει στο νοσοκομείο για λίγες ημέρες, ότι είναι εντάξει και αρνήθηκε την προσφορά της για ασφάλεια.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, ο πρίγκιπας Χάρι παρακάλεσε τον Τόμας Μαρκλ να τους αφήσει να τον βοηθήσουν.

«Ενώ ο κ. Μαρκλ απάντησε αργότερα εκείνο το βράδυ, λέγοντας ότι εκτιμά την προσφορά αλλά δεν νιώθει ότι είναι σε κίνδυνο και ότι θα αναρρώσει σε μοτέλ, η ενάγουσα απάντησε 10 λεπτά αργότερα ζητώντας του περαιτέρω λεπτομέρειες για το νοσοκομείο, ώστε να γνωρίζει πού βρισκόταν εκείνος», δήλωσε ο Σέρμπορν και συμπλήρωσε ότι η άλλη πλευρά εσκεμμένα παρέλειψε οποιαδήποτε αναφορά της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι να προστατεύσουν τον πατέρα της και να διασφαλίσουν ότι είναι ασφαλής.

Τι λέει η εφημερίδα

Τα έγγραφα που κατέθεσε ο Associated Newspapers- ο όμιλος που εκδίδει την Mail on Sunday- περιγράφει ότι ο Τόμας Μαρκλ υποβλήθηκε σε επείγουσα επέμβαση καρδιάς στις 16 Μαΐου και ότι έστειλε μήνυμα στην κόρη του την ίδια ημέρα, για να την ενημερώσει ότι δεν θα μπορέσει να παραστεί στον γάμο της καθώς οι γιατροί δεν του επέτρεπαν να ταξιδέψει αεροπορικώς.

«Της είπε ότι την αγαπά και της ευχήθηκε τα καλύτερα. Σε επόμενο μήνυμα τη ρώτησε ποιος θα την παραδώσει στην εκκλησία και ανέφερε ότι αν πραγματικά τον χρειαζόταν θα πήγαινε, όπως και ότι λυπόταν για όλα αυτά», αναφέρει το έγγραφο της εφημερίδας.

Ως απάντηση, σύμφωνα με την ίδια πλευρά, πήρε ένα μήνυμα με την υπογραφή «με αγάπη Μ. και Χ.», το οποίο φαινόταν πως ήταν από τον Χάρι και στο οποίο τον επέπληξε επειδή μίλησε στα ΜΜΕ και του είπε να σταματήσει να βλάπτει την κόρη του.

Ο Τόμας Μαρκλ απάντησε: «Δεν έχω κάνει τίποτα για να πληγώσω εσένα Μέγκαν ή κάποιον άλλο. Δεν ξέρω τίποτα για τις 20 τηλεφωνικές κλήσεις. Λυπάμαι που η καρδιακή προσβολή μου είναι πρόβλημα για εσένα».

Τα δικαστικά έγγραφα που κατέθεσε η πλευρά της Μέγκαν Μαρκλ αφήνουν να εννοηθεί ότι το «βαθιά δυσάρεστο» μήνυμα θα μπορούσε να είναι από κάποιον άλλον που υποδύονταν τον πατέρα της. Τον κάλεσε τέσσερις φορές μέσα σε πέντε λεπτά, αλλά εκείνος δεν το σήκωσε. Ο πρίγκιπας Χάρι του έστειλε μήνυμα που έγραφε «Τομ, ο Χάρι είμαι, σε παρακαλώ σήκωσε το τηλέφωνό σου. Πρέπει να ξέρω ότι είσαι πράγματι εσύ, γιατί δεν φαίνεται να είσαι εσύ», αλλά δεν υπήρξε απάντηση.

Οι δύο πλευρές δεν μίλησαν ξανά πριν από τον γάμο, αν και έγινε μια αναπάντητη κλήση στο τηλέφωνο της δούκισσας το πρωί της τελετής. Ο Τόμας Μαρκλ υποστηρίζει ότι έστειλε ένα μήνυμα στις 25 Νοεμβρίου στο οποίο έγραφε: «Θέλω να επικοινωνήσω μαζί σου ή να το προσπαθήσω άλλη μια φορά. Προφανώς με έχεις ξεγράψει, υποθέτω για το υπόλοιπο της ζωής μου;». Η δούκισσα του Σάσεξ αρνείται ότι έλαβε τέτοιο μήνυμα.

Με πληροφορίες από τους Times

 

 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Όποτε θελήσεις να κάνουμε έρωτα, απλώς πες το»: Η ιστορία αγάπης του Πίτερ Χούτζαρ και του Πολ Θεκ

Πολιτισμός / «Όποτε θελήσεις να κάνουμε έρωτα, απλώς πες το»: Η ιστορία αγάπης του Πίτερ Χούτζαρ και του Πολ Θεκ

Η νέα διπλή βιογραφία του Andrew Durbin φέρνει ξανά στο προσκήνιο τον φωτογράφο Πίτερ Χούτζαρ και τον καλλιτέχνη Πολ Θεκ, δύο μορφές της νεοϋρκέζικης πρωτοπορίας που έζησαν, δημιούργησαν και αγάπησαν στη σκιά μιας εποχής που διαλύθηκε από το AIDS.
THE LIFO TEAM
Στο Coachella η Σαμπρίνα ανέβηκε για να γίνει μύθος και ο Μπίμπερ για να μείνει μόνος με το όνομά του

Πολιτισμός / Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ και ο Τζάστιν Μπίμπερ έδειξαν στο Coachella δύο πρόσωπα της ποπ

Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ πήγε στο Coachella για να φτιάξει τον μύθο της. Ο Τζάστιν Μπίμπερ ανέβηκε στη σκηνή σχεδόν μόνο με το παρελθόν του. Κι έτσι, μέσα σε δύο νύχτες, το φεστιβάλ έδειξε δύο διαφορετικές ηλικίες της ποπ.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Γιατί η Νίνα Σιμόν ακούγεται ακόμη σαν απειλή

Πολιτισμός / Γιατί η Νίνα Σιμόν ακούγεται ακόμη σαν απειλή

Με αφορμή την 60ή επέτειο του I Put a Spell on You και τις νέες κυκλοφορίες που ξαναφέρνουν τη Νίνα Σιμόν στο προσκήνιο, αξίζει να θυμηθούμε ότι δεν ήταν απλώς μια μεγάλη φωνή της τζαζ, της σόουλ ή του τραγουδιού διαμαρτυρίας. Ηταν η καλλιτέχνις που έκανε την αλήθεια να ακούγεται πιο επικίνδυνη από κάθε πόζα, και γι' αυτό η παρουσία της παραμένει ανήσυχα ζωντανή.
THE LIFO TEAM
Γιατί η ομορφιά χρειάζεται πάντα έναν «άσχημο» για να υπάρξει;

Πολιτισμός / Γιατί η ομορφιά χρειάζεται πάντα έναν «άσχημο» για να υπάρξει;

Η έκθεση Bellezza e Bruttezza στο Bozar των Βρυξελλών, που παρουσιάζεται έως τις 14 Ιουνίου, δείχνει ότι η δυτική ιδέα του ωραίου δεν γεννήθηκε μόνη της. Χτίστηκε απέναντι στο γήρας, τη γελοιότητα, την παραμόρφωση και το σώμα που θεωρήθηκε «λάθος». Κι έτσι μια μεγάλη έκθεση για την Αναγέννηση μιλά τελικά και για το βλέμμα που κουβαλάμε ακόμη.
THE LIFO TEAM
Ο Άντριου Λόιντ Γουέμπερ ετοιμάζει μιούζικαλ για την κλοπή της Μόνα Λίζα

Πολιτισμός / Ο Άντριου Λόιντ Γουέμπερ ετοιμάζει μιούζικαλ για την κλοπή της Μόνα Λίζα

Ο Άντριου Λόιντ Γουέμπερ αποκάλυψε ότι δουλεύει πάνω σε νέο μιούζικαλ για την κλοπή της Μόνα Λίζα από το Λούβρο, τη διάσημη υπόθεση που μετέτρεψε τον πίνακα σε παγκόσμιο φαινόμενο
THE LIFO TEAM
Λίνα Μενδώνη: Προχωρά ο σχεδιασμός του εκσυγχρονισμού του Εθνικού Αρχαιολογικού και του Επιγραφικού Μουσείου

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Προχωρά ο σχεδιασμός του εκσυγχρονισμού του Εθνικού Αρχαιολογικού και του Επιγραφικού Μουσείου

«Ο συνολικός επανασχεδιασμός των εκθέσεων των δύο Μουσείων, βάσει και της επέκτασης-αναβάθμισης του κτηριακού συγκροτήματος θα αποδώσει ένα σύγχρονο μουσείο παγκόσμιας εμβέλειας», τόνισε η υπουργός, Λίνα Μενδώνη
THE LIFO TEAM
Το ACID των Καννών ανακοίνωσε 9 «τολμηρές» ταινίες – με δύο σκηνοθέτες από το Ιράν

Πολιτισμός / Το ACID των Καννών ανακοίνωσε 9 «τολμηρές» ταινίες – με δύο σκηνοθέτες από το Ιράν

Η παράλληλη ενότητα των Καννών που έχει ταυτιστεί με την ανάδειξη νέων δημιουργών ανακοίνωσε το φετινό της πρόγραμμα με εννέα ταινίες από το Ιράν, την Ελβετία και τη Γαλλία. Το ACID επιμένει και φέτος σε πιο τολμηρές και λιγότερο προβλέψιμες επιλογές.
THE LIFO TEAM
Ο Γιώργος Λάνθιμος και ο Χοακίν Φίνιξ ανάμεσα στους 1.000 καλλιτέχνες που αντιδρούν στη συγχώνευση Paramount–Warner

Πολιτισμός / 1.000 καλλιτέχνες αντιδρούν στη συγχώνευση Paramount–Warner

Ηθοποιοί, σκηνοθέτες, σεναριογράφοι και παραγωγοί του Χόλιγουντ υπέγραψαν ανοιχτή επιστολή κατά της συγχώνευσης Paramount και Warner Bros. Discovery, λέγοντας ότι το deal θα κάνει τη βιομηχανία πιο κλειστή και πιο ασφυκτική για δημιουργούς και εργαζομένους.
THE LIFO TEAM
Η Μπιόρκ ξεκαθαρίζει το τοπίο: το νέο άλμπουμ της έρχεται το 2027

Πολιτισμός / Η Μπιόρκ ξεκαθαρίζει το τοπίο: το νέο άλμπουμ της έρχεται το 2027

Η Μπιόρκ διέψευσε ότι το echolalia είναι ο τίτλος του επόμενου δίσκου της και εξήγησε ότι πρόκειται για το όνομα της νέας της έκθεσης στην Εθνική Πινακοθήκη της Ισλανδίας. Εκεί θα παρουσιαστεί μια εκδοχή νέου τραγουδιού, ενώ το ολοκληρωμένο άλμπουμ αναμένεται το 2027.
THE LIFO TEAM
ΛΟΥΚΑ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΙΝΟ ΤΙΜΟΤΕ ΣΑΛΑΜΕ

Πολιτισμός / Ο Γκουαντανίνο υπερασπίζεται τον Σαλαμέ: «Πώς μπορεί ένα σχόλιο να εξελιχθεί σε παγκόσμια αντιπαράθεση;»

Ο Ιταλός σκηνοθέτης και παραγωγός ταινιών υπερασπίστηκε τον νεαρό ηθοποιό αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του για την όπερα και το μπαλέτο που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις
THE LIFO TEAM