Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ «εγκαταστάθηκαν στην Καλιφόρνια»

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ «εγκαταστάθηκαν στην Καλιφόρνια» Facebook Twitter
Χάρι, Μέγκαν και Άρτσι εγκαταστάθηκαν στην Καλιφόρνια (Φωτογραφία αρχείου EPA)
1

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εγκαταστάθηκαν μόνιμα στην Καλιφόρνια, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Το ζευγάρι ταξίδεψε με ιδιωτικό τζετ από τον Καναδά προς το Λος Άντζελες την προηγούμενη εβδομάδα, προτού κλείσουν τα σύνορα μεταξύ των δύο χωρών εξαιτίας του κορωνοϊού, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun». «Ο Χάρι και η Μέγκαν έφυγαν για τα καλά από τον Καναδά. Τα σύνορα έκλειναν και οι πτήσεις σταματούσαν. Έπρεπε να φύγουν» είπε πηγή που επικαλείται η εφημερίδα. ΗΠΑ και Καναδάς συμφώνησαν να περιορίσουν τις περιττές διελεύσεις μεταξύ των συνόρων τους.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έχουν κλειστεί τώρα σε ένα απομονωμένο συγκρότημα, κοντά στο Χόλιγουντ, μαζί με τον 10 μηνών Άρτσι, λόγω του κορωνοϊού. Ο ιός έχει «χτυπήσει» ήδη το παλάτι του Μπάκιγχαμ, καθώς ανακοινώθηκε ότι ο πρίγκιπας Κάρολος έχει βρεθεί θετικός, ενώ η βασίλισσα Ελισάβετ είναι σε αυτο-απομόνωση.

Το τελευταίο διάστημα, μετά το πολύκροτο «διαζύγιο» με το παλάτι, ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του ζούσαν στον Καναδά. Όμως, σύμφωνα με το δημοσίευμα, σχεδίαζαν εδώ και λίγο καιρό τη μετακόμισή τους στην Καλιφόρνια, καθώς είχαν συνειδητοποιήσει ότι η εγκατάσταση στον Καναδά «δεν θα ήταν αποτελεσματική για πολλούς λόγους». «Ήθελαν να εγκατασταθούν στην περιοχή του Λος Άντζελες» ανέφερε πηγή της εφημερίδας.

Η Μέγκαν Μαρκλ μεγάλωσε εκεί, ενώ και η μητέρα της, Ντόρια Ράγκλαντ, μένει εκεί. Επίσης, έχει δίκτυο φίλων και επαφών στο Λος Άντζελες, σε περίπτωση που θέλει να ασχοληθεί ξανά με την υποκριτική. Στο μεταξύ, σήμερα ανακοινώθηκε και επίσημα η συνεργασία της με την Disney. Η Μαρκλ μετείχε ως αφηγήτρια σε ταινία που καταγράφει το ταξίδι οικογένειας ελεφάντων στην έρημο Καλαχάρι.

Με πληροφορίες από AFP

 

 

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM