ΣTA PODCAST THΣ LIFO

Είναι επίσημο - Ανακοινώθηκε η πρώτη συνεργασία της Μέγκαν Μαρκλ με την Disney

Είναι επίσημο - Ανακοινώθηκε η πρώτη συνεργασία της Μέγκαν Μαρκλ με την Disney Facebook Twitter
0

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό επιβεβαιώνονται, καθώς ανακοινώθηκε πως η Μέγκαν Μαρκλ συνεργάζεται επισήμως με την Disney.

H Μέγκαν Μαρκλ συμμετέχει ως αφηγήτρια σε μια ταινία της Disney που καταγράφει το ταξίδι μιας οικογένειας ελεφάντων στην έρημο Καλαχάρι στη νότια Αφρική.

Η πρεμιέρα του φιλμ θα γίνει στις 3 Απριλίου και πρόκειται για ντοκιμαντέρ του Disneynature, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα streaming Disney+.

Αν και δεν είναι γνωστή η αμοιβή της Μέγκαν Μαρκλ, αυτό που έγινε γνωστό είναι πως θα δοθεί όλη για την ενίσχυση του οργανισμού άγριας ζωής Elephants Without Borders.

Στην πρεμιέρα που έγινε στο Λονδίνο για το remake του «Lion King» το καλοκαίρι του 2019, ο πρίγκιπας Χάρι είχε καταγραφεί να μιλά με τον τότε επικεφαλής της Disney και να του περιγράφει την ιδέα πως η σύζυγός του θα μπορούσε να κάνει αφηγήσεις.

Το 2017, το βασιλικό ζευγάρι ταξίδεψε στη Μποτσουάνα, μία από τις τρεις χώρες στην έρημο του Καλαχάρι, για να βοηθήσει τον οργανισμό Elephants Without Borders.

Η χρονική στιγμή της έναρξης της υπηρεσίας Disney+, η οποία ανακοίνωσε επίσης ότι η Νάταλι Πόρτμαν θα δανείσει τη φωνή της σε μια ταινία που ονομάζεται «Dolphin Reef», θεωρείται ιδανική καθώς έρχεται σε μια περίοδο «εγκλεισμού» εκατομμυρίων ανθρώπων στο Ηνωμένο Βασίλειο προκειμένου να εμποδιστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.

Πολιτισμός
0

ΣTA PODCAST THΣ LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα θεατρικό δρώμενο στο Βυζαντινό Μουσείο μάς συστήνει τον σπουδαίο βυζαντινολόγο Γεώργιο Λαμπάκη

Θέατρο / Ένα θεατρικό δρώμενο στο Βυζαντινό Μουσείο μάς συστήνει τον σπουδαίο βυζαντινολόγο Γεώργιο Λαμπάκη

Με αφετηρία το βιβλίο του βυζαντινολόγου Γεωργίου Λαμπάκη με τίτλο «Οι Επτά Αστέρες της Αποκαλύψεως», ένα θεατρικό δρώμενο στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο ξεδιπλώνει το προσωπικό ταξίδι του σπουδαίου βυζαντινολόγου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ