Billie Eilish και Μαράια Κάρεϊ: Συναυλίες από το σπίτι τους - Για φιλανθρωπικό σκοπό

Billie Eilish και Μαράια Κάρεϊ: Συναυλίες από το σπίτι τους - Για φιλανθρωπικό σκοπό Facebook Twitter
0

Η Billie Eilish και η Μαράια Κάρεϊ θα συμμετάσχουν σε ένα διαφορετικό καλλιτεχνικό πρότζεκτ με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για όσους έχουν πληγεί σοβαρά από την παγκόσμια κρίση του κορωνοϊού.

Οι σταρ θα τραγουδήσουν λάιβ από το σαλόνι του σπιτιού τους σε ένα ωριαίο ειδικό πρόγραμμα που θα μεταδοθεί την Κυριακή από το Fox και το δίκτυο ραδιοφωνικών σταθμών iHeart και θα συντονίζει ο σερ Έλτον Τζον.

Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη εκδήλωση διάσημων καλλιτεχνών που θα μεταδοθεί πανεθνικά.

Το «IHeart Living Room Concert for America» θα φιλοξενεί ακόμα ερμηνείες από την Αλίσια Κις, τους Backstreet Boys και τον φρόντμαν των Green Day, Μπίλι Τζο Άρμστρονγκ. Όλοι οι καλλιτέχνες θα βγουν λάιβ από το σπίτι τους με τη χρήση κινητών, κάμερας ή άλλου διαθέσιμου εξοπλισμού.

Το ειδικό αυτό πρόγραμμα έχει στόχο να τιμήσει τους ανθρώπους που δουλεύουν στον τομέα της Υγείας αλλά και όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της «μάχης» κατά της πανδημίας του κορωνοϊού. Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία, αν θέλουν, να προσφέρουν χρήματα σε δύο ιδρύματα.

Την επόμενη ημέρα η Eilish θα εμφανιστεί μαζί με BTS, Dua Lipa και άλλους καλλιτέχνες σε άλλη τηλεοπτική εκπομπή, συγκεκριμένα σε ειδική μετάδοση του James Corden's Late Show, επίσης με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων.

Οι Αμερικανοί καλλιτέχνες, από τον τον Άντονι Χόπκινς έως τον Τζον Λέτζεντ και τον Κρις Μάρτιν των Coldplay, έδειξαν γρήγορα αντανακλαστικά, απευθύνοντας μέσω μίνι σόου από το σπίτι τους ή μηνυμάτων στα social media κάλεσμα στους πολίτες να παραμείνουν σπίτι τους και να ακολουθούν τις οδηγίες. Άλλοι επέλεξαν να κάνουν δωρεές σε νοσοκομεία ή οργανώσεις.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα ανακοινώθηκε ότι οι θάνατοι στις ΗΠΑ ξεπέρασαν τους 1.000. Σύμφωνα με τα δεδομένα που συγκεντρώνει το Πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς, στη χώρα έχουν καταγραφεί πλέον 68.572 κρούσματα και έχουν καταλήξει 1.031 άτομα. Οι ΗΠΑ πέρασαν έτσι στην τρίτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης με τα περισσότερα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον κορωνοϊό, μετά από την Κίνα (81.727) και την Ιταλία (74.386).

Με πληροφορίες από Reuters/BBC/ΑΠΕ

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM