Η Ριάνα δώρισε πέντε εκατομμύρια δολάρια για τη μάχη κατά του κορωνοϊού

Η Ριάνα δώρισε πέντε εκατομμύρια δολάρια για τη μάχη κατά του κορωνοϊού Facebook Twitter
0

Tο ίδρυμα της τραγουδίστριας Ριάνα, Clara Lionel Foundation (CLF) δώρισε πέντε εκατομμύρια δολάρια σε διάφορες οργανώσεις για να ενισχύσει τις προσπάθειες ανακούφισης όσων πλήττονται από την πανδημία του κορωνοϊού.

Οι οργανώσεις που θα λάβουν τη δωρεά είναι οι Direct Relief, Partners In Health, Feeding America, Διεθνής Επιτροπή Διάσωσης (International Rescue Committee) και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Επιπλέον η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας θα διαθέσει αναπνευστήρες αξίας 700.000 δολαρίων σε νοσηλευτικά ιδρύματα στη γενέτειρά της, στη νησιωτική χώρα της Καραϊβικής, Μπαρμπέιντος.

To Clara Lionel Foundation ανακοίνωσε τη δωρεά με ανάρτηση στο Twitter, διευκρινίζοντας ότι θα ενισχύσει οικονομικά την προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού και την πρόσβαση σε τρόφιμα.

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός ιδρύθηκε από την ποπ σταρ το 2012 για να στηρίξει προγράμματα εκπαίδευσης και αρωγής σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης σε όλο τον κόσμο.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εθνική Λυρική Σκηνή: Ανανεώνεται η θητεία του Γιώργου Κουμεντάκη στην Καλλιτεχνική Διεύθυνση

Πολιτισμός / Εθνική Λυρική Σκηνή: Ανανεώνεται η θητεία του Γιώργου Κουμεντάκη στην Καλλιτεχνική Διεύθυνση

«Αισθάνομαι εξαιρετική τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη για την απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη για την τέταρτη ανανέωση της θητείας μου έως το 2029», αναφέρει σε δήλωσή του, ο Γιώργος Κουμεντάκης
THE LIFO TEAM
Μπριζίτ Μπαρντό: Η ζωή και η κληρονομιά της κινηματογραφικής σταρ του 20ου αιώνα

Πολιτισμός / Μπριζίτ Μπαρντό: Η ζωή και η κληρονομιά της κινηματογραφικής σταρ του 20ου αιώνα

Άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στον κινηματογράφο, τη μόδα και τη φιλοζωική δράση, ενώ παρά τις προσωπικές και πολιτικές αντιπαραθέσεις, παραμένει μια από τις πιο εμβληματικές μορφές του 20ού αιώνα
THE LIFO TEAM