Η Γουίλοου Σμιθ θα κλειστεί σε ένα κουτί για 24 ώρες έξω από το MOCA - Μαζί με τον φίλο της

Η Γουίλοου Σμιθ θα κλειστεί σε ένα κουτί για 24 ώρες έξω από το MOCA - Μαζί με τον φίλο της Facebook Twitter
1

Η Γουίλοου Σμιθ θα περάσει 24 ώρες κλεισμένη σε ένα κουτί μαζί με τον φίλο της για να εκφράσουν το άγχος τους, που χαρακτήρισαν ως «επιδημία».

Η 18χρονη κόρη του Γουίλ Σμιθ αποφάσισε να συμμετάσχει σε μια καλλιτεχνική περφόρμανς, στο πλαίσιο της οποίας θα κλειστεί για 24 ώρες σε ένα κουτί που θα βρίσκεται έξω από το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Λος Άντζελες, έχοντας μαζί τον σύντροφό της, Τάιλερ Κόουλ. 

Η Γουίλοου αποκάλυψε πως ο τραγικός θάνατος του Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης του μαζί με επτά ακόμη άτομα στην συντριβή του ελικοπτέρου τον Ιανουάριο ήταν αυτό που ενέπνευσε την περφόρμανς.

«Είμαστε σε αυτόν τον πλανήτη και θα μπορούσαν να συμβεί το παραμικρό, όπως αυτό που έγινε με τον Κόμπι. Ηταν πραγματικά μαχαίρι στην καρδιά. Κάθε στιγμή είναι πολύτιμη. Και πιστεύω πως όλοι φοβούνται μην γνωρίζοντας τι θα συμβεί στο μέλλον, μην γνωρίζοντας αν είσαι στο σωστό δρόμο, αν κάνεις σωστές επιλογές», ανέφερε μιλώντας στους LA Times. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

A FREE <24hr experience> by @theanxiety X #geffencontemporary ‼️‼️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ∴ WILLOW ∴ (@willowsmith) στις


Όπως εξήγησε, ο λόγος που το κάνει είναι το άγχος. «Το κάνω επειδή εμπνεύστηκα από αυτήν την ιδέα και βλέπω πως το άγχος γύρω μου είναι μια επιδημία και ο κόσμος δεν μιλάει γι' αυτό. Θα ευαισθητοποιήσει και θα ρίξει φως στο σκοτάδι, οπότε δεν έχει σημασία αν δεν σου αρέσει», πρόσθεσε. «Σκεφτήκαμε πως θα είχε ενδιαφέρον αν ενσαρκώναμε αυτή την εμπειρία. Καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για πολύ ευαίσθητο θέμα. Δεν θεωρούμε πως πρόκειται για ΤΗΝ εμπειρία. Απλώς έτσι θα εκφράσουμε εμείς την προσωπική μας εμπειρία με όλο αυτό», ανέφερε η ίδια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@existentialcrisisboy and I started a band. Our debut single “Hey You!” drops this Friday. Follow <@theanxiety> for updates.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ∴ WILLOW ∴ (@willowsmith) στις

Εκτός από ζευγάρι, η Γουίλοου με τον Τάιλερ είναι επίσης μουσικό ντουέτο με το όνομα The Anxiety και σκοπεύουν μετά την 24ωρη περφόρμανς να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους άλμπουμ.

Οι δυο τους σχεδιάζουν να περάσουν από τρεις ώρες σε οκτώ συναισθήματα: παράνοια, οργή, θλίψη, απάθεια, ευφορία, έντονο ενδιαφέρον, συμπόνοια και αποδοχή. Ωστόσο τονίζει πως οι φανς δεν θα πρέπει να περιμένουν λόγια. «Μπορεί να μουγκρίζουμε ή να ουρλιάζουμε- θα είναι πολύ πρωτόγονο», ανέφερε.

Τους επισκέπτες θα χωρίζει από το ζευγάρι ένας γυάλινος τοίχος, αλλά οι τρεις υπόλοιπες πλευρές του κουτιού θα είναι από καμβά, πάνω στον οποίο οι Γουίλοου και Τάιλερ σκοπεύουν να γράφουν και να ζωγραφίζουν.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζήτω οι λεσβίες! Το cult περιοδικό KUTT επιστρέφει από τα 00s

Πολιτισμός / Ζήτω οι λεσβίες! Το καλτ περιοδικό KUTT επιστρέφει από τα 00s

Το KUTT, το καλτ λεσβιακό zine που κυκλοφόρησε μόνο τρία τεύχη στις αρχές των 00s, επανεκδίδεται τώρα από την IDEA σε έναν τόμο. Στις σελίδες του εμφανίστηκαν η Chloë Sevigny, η Eileen Myles και η Peaches, με φωτογραφίες των Ryan McGinley, Collier Schorr και Viviane Sassen
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
«Να είσαι ορατός σημαίνει να σε αγαπούν χωρίς όρους»: ένα φωτογραφικό αρχείο trans ζωής

Πολιτισμός / «Να είσαι ορατός σημαίνει να σε αγαπούν χωρίς όρους»: ένα φωτογραφικό αρχείο trans ζωής

Η φωτογράφος Ezekiel συγκεντρώνει φίλους, συνεργάτες και δημιουργούς της βρετανικής trans σκηνής σε μια σειρά πορτρέτων που δεν ζητούν απλώς να τους δούμε. Μιλούν για σώμα, κοινότητα, στιλ, μουσική, μετάβαση και την ανάγκη η ορατότητα να σημαίνει και φροντίδα.
THE LIFO TEAM
Η Πενέλοπε Κρουζ νόμισε ότι θα πεθάνει στα γυρίσματα του νέου queer έπους των Los Javis

Πολιτισμός / Η Πενέλοπε Κρουζ νόμισε ότι θα πεθάνει στα γυρίσματα της νέας της ταινίας

Στις Κάννες, η Πενέλοπε Κρουζ αποκάλυψε ότι ενημερώθηκε για πιθανό ανεύρυσμα στον εγκέφαλο λίγο πριν γυρίσει τις μουσικές σκηνές της στο «La Bola Negra», την ταινία των Los Javis που απέσπασε ένα από τα πιο θερμά χειροκροτήματα του φεστιβάλ.
THE LIFO TEAM
Όταν ο Μπραντ Πιτ σταμάτησε την κάμερα και ο Ταραντίνο του είπε: «Θα τελειώσεις από αυτή τη δουλειά»

Πολιτισμός / Όταν ο Μπραντ Πιτ σταμάτησε την κάμερα και ο Ταραντίνο του είπε: «Θα τελειώσεις από αυτή τη δουλειά»

Με αφορμή το ντοκιμαντέρ «Dernsie» που παρουσιάστηκε στις Κάννες, ο Bruce Dern θυμήθηκε ένα περιστατικό από τα γυρίσματα του «Once Upon a Time… in Hollywood», όταν ο Brad Pitt σταμάτησε την κάμερα μετά από έναν αυτοσχεδιασμό και ο Quentin Tarantino αντέδρασε έντονα.
THE LIFO TEAM
Η Μέριλιν Μονρόε στα 100: η ψυχική υγεία πίσω από τον μύθο

Πολιτισμός / Η Μέριλιν Μονρόε δεν επιστρέφει μόνο ως εικόνα: στα 100 της, φωτίζεται η ψυχική της κληρονομιά

Εκατό χρόνια μετά τη γέννησή της, η Μέριλιν Μονρόε δεν επιστρέφει μόνο ως εικόνα. Ένα νέο πρόγραμμα στο Mount Sinai φωτίζει τη σχέση της με την ψυχική υγεία, το τραύμα και την ανάγκη φροντίδας πίσω από τη λάμψη του μύθου της.
THE LIFO TEAM
«Αρνούμαι να είμαι πολίτης δεύτερης κατηγορίας στη δική μου γη»: Η νικήτρια του Booker μιλά για την Ταϊβάν

Πολιτισμός / «Αρνούμαι να είμαι πολίτης δεύτερης κατηγορίας στη δική μου γη»: Η νικήτρια του Booker μιλά για την Ταϊβάν

Η Γιανγκ Σουάνγκ-ζι, που μόλις κέρδισε το Διεθνές Βραβείο Booker με το «Taiwan Travelogue», μιλά για την απειλή του Πεκίνου, την ταϊβανέζικη ταυτότητα, την queer επιθυμία και τη λογοτεχνία που δεν μπορεί να μείνει μακριά από την πολιτική
THE LIFO TEAM
Ο Ντέρεκ Τζάκομπι για το AIDS, τα 87 του χρόνια και τον Ντάνιελ Κρεγκ: «Πήγα στο κρεβάτι μαζί του δύο φορές»

Πολιτισμός / Ο Ντέρεκ Τζάκομπι για το AIDS, τα 87 του χρόνια και τον Ντάνιελ Κρεγκ: «Πήγα στο κρεβάτι μαζί του δύο φορές»

Με αφορμή το «Moss and Freud», όπου υποδύεται τον Λούσιαν Φρόιντ, ο 87χρονος Ντέρεκ Τζάκομπι μιλά για το AIDS, τα γηρατειά, τον σύζυγό του Ρίτσαρντ Κλίφορντ και τον Ντάνιελ Κρεγκ.
THE LIFO TEAM
Η Ρόζαμουντ Πάικ λέει ότι απόλαυσε να «αντικειμενοποιεί» άνδρες στη νέα της ταινία

Πολιτισμός / Η Ρόζαμουντ Πάικ λέει ότι απόλαυσε να «αντικειμενοποιεί» τους άνδρες στη νέα της ταινία

Στο «Ladies First», που κάνει πρεμιέρα στο Netflix, η Ρόζαμουντ Πάικ ζει σε έναν κόσμο όπου οι γυναίκες έχουν την εξουσία και οι άνδρες υφίστανται τα στερεότυπα. Η ίδια δηλώνει ότι το διασκέδασε και αγκαλιάζει τον τίτλο της «lesbian icon».
THE LIFO TEAM
Πέθανε άνθρωπος που αποκάλυψε τη μεγαλύτερη ντροπή του Βρετανικού Μουσείου

Πολιτισμός / Πέθανε ο άνθρωπος που αποκάλυψε τη μεγαλύτερη ντροπή του Βρετανικού Μουσείου

Συγκρίνοντας εικόνες ονλάιν, από το σπίτι του σε ένα νησάκι της Δανίας, αποκάλυψε ότι ένας επιμελητής του Μουσείου είχε κλέψει και μεταπωλήσει πάνω από 1.000 θησαυρούς του, κυρίως Ελληνικούς και Ρωμαϊκούς.
THE LIFO TEAM
Η Lupita Nyong’o για την «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν: «Το καστ μας αντιπροσωπεύει τον κόσμο»

Πολιτισμός / Η Λουπίτα Νιόνγκο για την «Οδύσσεια» του Νόλαν: «Το καστ μας αντιπροσωπεύει τον κόσμο»

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, που υποδύεται την Ωραία Ελένη και την Κλυταιμνήστρα στη νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, απάντησε στην ακροδεξιά κριτική για το casting της, λέγοντας ότι δεν σκοπεύει να σπαταλήσει τον χρόνο της απαντώντας.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Πείτε με παλιομοδιτη, άτεχνο, κτλ, άλλα όλο αυτό το performance art, που ο καθένας κάνει, οτι του κατεβεί στο κεφάλι και το βαφτίζει τέχνη, έμενα αφενός με έχει κουράσει, αφετέρου θεωρώ οτι είναι ύβρις στις πιο παραδοσιακές μορφές τέχνης.