Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για την μάχη με τον καρκίνο: Μου το παν λίγο «χοντρά»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για την μάχη με τον καρκίνο: Μου το παν λίγο «χοντρά» Facebook Twitter
0

Για τη μάχη που είχε δώσει με τον καρκίνο, μίλησε χθες βράδυ ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, θυμήθηκε την μεγάλη περιπέτεια υγείας του και τον απότομο τρόπο, με τον οποίο πληροφορήθηκε από τους γιατρούς τις πιθανότητες να πεθάνει. «Μου το πε και λίγο χοντρά (σ.σ ο θεράπων ιατρός του). Μου είπε "αν δεν έχει διηθήσει την κάψα, θα πας καλά, αν την έχει διηθήσει, δύο-τρεις μήνες το πολύ και έφυγες'". Είπα "όκει μέχρι εδώ ήταν μάλλον". Φώναξα τον γιο μου, του μίλησα. Για να ξέρει».

Ωστόσο η αβεβαιότητα εκείνης της περιόδου δεν άλλαξε τις προτεραιότητές του. «Είπα, ο καρκίνος την δουλειά του κι εγώ την δικιά μου (...) Τίποτα δεν άλλαξε. Όπως υπάρχουν άνθρωποι που πέφτουν από την μηχανή και δεν την ξανακαβαλάνε, έχω πέσει κι εγώ δυο τρεις φορές με τη μηχανή, την καβαλάω και συνεχίζω και φεύγω σα να μην έπεσα ποτέ. Αυτό έγινε και με το θέμα [...] Ίσως έχει να κάνει και με τον τρόπο που μεγαλώσαμε, ζούσαμε το σήμερα, αν σκεφτόσουν για την άλλη βδομάδα ήσουν οπτιμιστής».

 

Μιλώντας στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπιώ, ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκάλυψε ότι είχε μείνει για ολόκληρους μήνες σε μοναστήρι. «Μετέχω στα μυστήρια των μεγάλων εορτών, όπως το Πάσχα, μου αρέσουν τα μικρά εκκλησάκια, τα παλιά μοναστήρια, έχω μείνει σε μοναστήρι για μήνες. Έχω μείνει σε μοναστήρι στη Νάξο, στον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο, λόγω των γνωστών συνθηκών [σ.σ. οικονομικά προβλήματα της οικογένειάς του], με έστελνε η μητέρα μου κάποια καλοκαίρια, γιατί εκείνη δούλευε, για να τρώω καλύτερα, να τρώω αβγά φρέσκα και διάφορα».  

Όπως είπε ωστόσο, ο ίδιος δεν πιστεύει σε οτιδήποτε «μεταφυσικό» αλλά θαυμάζει τους ανθρώπους που πιστεύουν. «Είναι πολύ σπουδαίο πράγμα να πιστεύει, αλλά μέχρι εκεί. Αλλά πιστεύω ότι πιστεύοντας μπορούμε να φτιάξουμε πραγματικά κόσμους και να γίνουμε καλύτεροι». 

 

Δεν θα αναβιώσουν οι «Απαράδεκτοι»

 

Ερωτηθείς για την επιτυχημένη σειρά που είχε πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Γιάννη Μπέζο, την Δήμητρα Παπαδοπούλου, τον Βλάση Μπονάτσο και την Ρένα Λουϊζίδου, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία απολύτως συζήτηση επιστροφής της σειράς στην μικρή οθόνη. «Όχι, δεν παίζει σενάριο αναβίωσης των "Απαράδεκτων", θα γίνει μία δουλειά το καλοκαίρι στο "Άλσος" που γράφει η Δήμητρα Παπαδόπουλου, μία επιθεώρηση με πολλούς και σπουδαίους ηθοποιούς και επειδή ήταν να ήμουν και εγώ - αλλά επέλεξα να ξεκουραστώ γιατί δεν πάει δεύτερη χρονιά, θα ήμασταν εγώ, η Δημήτρα και ο Μπέζος - είχε βγει η φήμη αναβίωσης των "Απαράδεκτων"».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι του είχε γίνει πρόταση και για τις Άγριες Μέλισσες την οποία ο ίδιος αρνήθηκε. «Τους απάντησα ότι είναι ένα εξαιρετικό σενάριο, μακάρι να είχα χρόνο».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια σφουγγαρίστρα με γυαλιά έγινε η πιο απρόσμενη παρτενέρ του Ryan Gosling

Διεθνή / Μια σφουγγαρίστρα με γυαλιά έγινε η πιο απρόσμενη παρτενέρ του Ryan Gosling

Ο Ryan Gosling είπε ότι στα γυρίσματα του Project Hail Mary ένιωσε τόσο μόνος, ώστε οι σκηνοθέτες Phil Lord και Christopher Miller τού έφτιαξαν μια «mop friend» με το όνομα Moppy Ringwald, η οποία εμφανίζεται τελικά και για λίγο στην ταινία.
THE LIFO TEAM
Το πορτρέτο της Lily Allen από το West End Girl μπήκε στην National Portrait Gallery

Πολιτισμός / Το πορτρέτο της Lily Allen από το West End Girl μπήκε στην National Portrait Gallery

Το πορτρέτο της Lily Allen από τη Nieves Gonzalez, που χρησιμοποιήθηκε ως εξώφυλλο του West End Girl, εκτίθεται πλέον στη National Portrait Gallery του Λονδίνου για έναν χρόνο, σηματοδοτώντας και την πρώτη παρουσία της ζωγράφου σε μεγάλο βρετανικό δημόσιο ίδρυμα
THE LIFO TEAM
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟΙ ΝΑΥΑΓΙΑ

Πολιτισμός / Ιδρύονται δύο νέοι επισκέψιμοι ενάλιοι αρχαιολογικοί χώροι στους Φούρνους Κορσεών - Αυτά τα ναυάγια εντάσσονται

Το υπουργείο Πολιτισμού έχει θέσει στις προτεραιότητές του «την προστασία, την ανάδειξη και την αξιοποίηση της ενάλιας πολιτιστικής κληρονομιάς της πατρίδας μας»
THE LIFO TEAM
ΒΑΙΑΝΑ LIVE ACTION ΠΡΩΤΟ ΤΑΙΝΙΑ ΤΡΕΙΛΕΡ

Πολιτισμός / Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της live-action «Βαϊάνα» – Με Ντουέιν Τζόνσον στον ρόλο του Μάουι

Το τρέιλερ βρίσκει τη νεαρή ηρωίδα να ονειρεύεται έναν κόσμο πέρα από τον ύφαλο του νησιού της, Μοτούνουι, πριν ξεκινήσει το ταξίδι της για να εντοπίσει τον Μάουι
THE LIFO TEAM
Η Αντιγόνη δεν γερνάει ποτέ γιατί ο κόσμος δεν σταμάτησε ποτέ να της μοιάζει

Πολιτισμός / Η Αντιγόνη δεν γερνάει ποτέ γιατί ο κόσμος δεν σταμάτησε ποτέ να της μοιάζει

Με αφορμή τέσσερις νέες σκηνικές εκδοχές της μόνο στη Νέα Υόρκη μέσα στο 2026, η Αντιγόνη επιστρέφει ξανά στο τώρα ως το έργο που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλο τι συμβαίνει όταν η εξουσία χάνει το όριό της και ο κόσμος βγαίνει από τη θέση του.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ