Η κόρη του Κώστα Βουτσά αποχαιρετά τον πατέρα της - Η ανάρτηση στο Instagram

Η κόρη του Κώστα Βουτσά αποχαιρετά τον πατέρα της - Η ανάρτηση στο Instagram Facebook Twitter
0

Ο Κώστας Βουτσάς πέθανε τα ξημερώματα σε ηλικία 89 ετών και η κόρη του, Θεοδώρα Βουτσά, αποχαιρέτησε τον πατέρα της με μια φωτογραφία τους στο Instagram. 

Μετά την είδηση του θανάτου του, η Θεοδώρα Βουτσά ανέβασε μια φωτογραφία με τον πατέρα της γράφοντας στην λεζάντα «Έρωτας • Βαθύς • Μεγάλος». Εκατοντάδες χρήστες εκφράζουν στα σχόλια τα συλλυπητήριά τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Έρωτας • Βαθύς • Μεγάλος

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Director | Producer (@theodoravoutsa) στις

Ο αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης, μετά από πολυήμερη νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Αττικόν». 

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» στις 7 Φεβρουαρίου 2020 με λοίμωξη του αναπνευστικού και σημαντική καρδιακή και αναπνευστική δυσλειτουργία, που οδήγησαν σε διασωλήνωση και εισαγωγή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

«Ετέθη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και της νεφρικής λειτουργίας. Η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε αρχικά αλλά την 24η Φεβρουάριου το βράδυ παρουσίασε σημαντική επιδείνωση, που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε πάρα τις γενόμενες θεραπευτικές παρεμβάσεις, στις 26/02/2020 στις 02:24».

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM