ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Οργή στη Μιανμάρ: Ζευγάρι γύρισε πορνογραφικό βίντεο σε αρχαία πόλη

Οργή στη Μιανμάρ: Ζευγάρι γύρισε πορνογραφικό βίντεο σε αρχαία πόλη Facebook Twitter
Γύρισαν πορνογραφικό βίντεο σε αρχαία πόλη (Φωτογραφία αρχείου EPA)
0

Οργισμένες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Μιανμάρ ένα πορνογραφικό βίντεο που γύρισε ζευγάρι στο πιο γνωστό αξιοθέατο της χώρας, την Μπαγκάν.


Πρόκειται για αρχαία πόλη, με χιλιάδες βουδιστικούς ναούς και παγόδες, που έχει χαρακτηριστεί ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Σήμερα, διασώζονται πάνω από 2.200 ναοί και παγόδες στην Μπαγκάν.


Με φόντο μία από αυτές τις παγόδες ερωτοτροπούσε γυμνό το ζευγάρι που δημοσίευσε το επίμαχο βίντεο στο PornHub. Οι δυο τους δηλώνουν ότι είναι ζευγάρι 23χρονων Ιταλών. Το βίντεό τους είχε πάνω από 250.000 views έως το βράδυ της Πέμπτης, αλλά τα dislike είναι διπλάσια από τα like που έχει συγκεντρώσει.


Το διάρκειας 12 λεπτών πορνογραφικό βίντεο προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στα social media, όπου πολλοί επισήμαναν ότι η Μπαγκάν είναι «ιερή γη» για τη Μιανμάρ. Την ίδια ώρα, στέλεχος ταξιδιωτικής εταιρείας της χώρας έκανε λόγο για ελλιπή ασφάλεια στην αρχαία πόλη και ζήτησε να ληφθούν μέτρα.

Το περιστατικό θυμίζει το βίντεο που είχε προκαλέσει οργή στην Αίγυπτο, στα τέλη του 2018. Σε εκείνη την περίπτωση, βίντεο έδειχνε ζευγάρι να σκαρφαλώνει στην Πυραμίδα του Χέοπα και να γδύνεται.


Με πληροφορίες από τον Guardian

 

 

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM