Τραγουδιστής ζήτησε συγγνώμη από το κοινό και πέθανε επί σκηνής

Τραγουδιστής ζήτησε συγγνώμη από το κοινό και πέθανε επί σκηνής Facebook Twitter
Ο Ντέιβιντ Όλνεϊ πέθανε επί σκηνής
0

Ο Αμερικανός τραγουδιστής και συνθέτης της φολκ μουσικής Ντέιβιντ Όλνεϊ πέθανε επί σκηνής, κατά τη διάρκεια εμφάνισης στη Φλόριντα.

Οι μουσικοί Έιμι Ρίγκμπι και Σκοτ Μίλερ, που εμφανίζονταν με τον Όλνεϊ, δήλωσαν ότι ο 71χρονος απολογήθηκε στο κοινό προτού κλείσει τα μάτια του, έχοντας υποστεί καρδιακή ανακοπή.

Δημιουργός του συγκροτήματος X-Rays, που κυκλοφόρησαν δύο άλμπουμ, στη συνέχεια ακολούθησε σόλο καριέρα και έβγαλε 20 δίσκους. Το τραγούδι του «Deeper Well» είχε συμπεριληφθεί στον δίσκο της Εμιλου Χάρις «Wrecking Ball», που είχε κερδίσει βραβείο Grammy το 1995.

Σε μία ανάρτησή του, ο Σκοτ Μίλερ περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές του Όλνεϊ. «Ο Ντέιβιντ έπαιζε ένα τραγούδι όταν σταμάτησε και είπε «ζητώ συγγνώμη» και ακούμπησε το σαγόνι του στο στήθος του. Δεν του έπεσε η κιθάρα, ούτε έπεσε από το σκαμπό του», έγραψε ο μουσικός. «Τον κατεβάσαμε και κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τον επαναφέρουμε μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο. Ο κόσμος έχασε έναν καλό χθες το βράδυ», ανέφερε ακόμη μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.

Με πληροφορίες από Sky News

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

To μοναδικό Λιοντάρι που αναπαύεται του Ρέμπραντ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / To μοναδικό "Λιοντάρι που αναπαύεται" του Ρέμπραντ σε δημοπρασία

Το μοναδικό σχέδιο ζώου του Ρέμπραντ που βρίσκεται σε χέρια ιδιωτών βγαίνει σε δημοπρασία την άνοιξη προερχόμενο από μια από τις σημαντικότερες συλλογές στον κόσμο ολλανδικής ζωγραφικής
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Το Υπουργείο αναθέτει σε δύο ερευνητικά κέντρα την υλοποίηση του έργου «AmphiPoly», που στοχεύει στην επιστημονικά τεκμηριωμένη ανασύσταση της αρχικής όψης του διακόσμου του μνημείου, συμπεριλαμβανομένων της πολυχρωμίας και της εικονογραφίας, σε όλες τις χρονολογικές τους φάσεις
LIFO NEWSROOM
Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Αι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Άι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Η tour de force ερμηνεία της Ρόουζ Μπερν στο «If I Had Legs I’d Kick you» αποτελεί τη βασική κινηματογραφική ατραξιόν της εβδομάδας, αν και υπάρχουν κι άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές, όπως το «Renoir», που θυμίζει το σινεμά του Κόρε Έντα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ