Η Beyonce έκανε δώρο στην Ρις Γουίδερσπουν ένα τεράστιο «κουτί» γεμάτο ρούχα

Η Beyonce έκανε δώρο στην Ρις Γουίδερσπουν ένα τεράστιο «κουτί» γεμάτο ρούχα Facebook Twitter
0

Η Beyoncé με την Ρις Γουίδερσπουν είναι πλέον φίλες και η σχέση τους εξελίσσεται θεαματικά, τουλάχιστον κρίνοντας από τα δώρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δυο τους κάθισαν σε διπλανά τραπέζια στην φετινή απονομή από τις Χρυσές Σφαίρες, με την Ρις να γέρνει προς το μέρος της Beyoncé και του Jay Z για να τους ζητήσει ένα ποτήρι από την σαμπάνια τους. Με την Τζένιφερ Άνιστον είχαν ξεμείνει από νερό και όταν είδαν τον Jay Z να φέρνει στο τραπέζι μπουκάλια σαμπάνιας, αποφάσισαν να του ζητήσουν.

Η Beyonce έκανε δώρο στην Ρις Γουίδερσπουν ένα τεράστιο «κουτί» γεμάτο ρούχα Facebook Twitter

Η Ρις φαίνεται πως ήταν ιδιαιτέρως φιλική απέναντί τους, με αποτέλεσμα το ζευγάρι λίγες ημέρες αργότερα να στείλει στην ηθοποιό ένα μεγάλο κιβώτιο με σαμπάνιες και μέσα ένα σημείωμα που έγραφε: «Περισσότερο νερό». Το δώρο, φυσικά, κατενθουσίασε την Ρις αλλά και την μητέρα της, όπως φάνηκε στο σχετικό βίντεο που δημοσίευσε τότε στα Instagram Stories της.

Η Beyonce έκανε δώρο στην Ρις Γουίδερσπουν ένα τεράστιο «κουτί» γεμάτο ρούχα Facebook Twitter

Και τώρα, επειδή η Ρις Γουίδερσπουν έλαβε άλλο ένα δώρο από την Beyoncé, ακόμη πιο φαντασμαγορικό. Η ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο, όπου στέκεται μπροστά από ένα τεράστιο, πορτοκαλί δέμα το οποίο παραδόθηκε στο σπίτι της, εξηγώντας τι ακριβώς περιέχει.

«Παιδιά, κάποιος μου είπε πως φτάνει ένα τεράστιο δέμα. Δεν ξέρω τι είναι», ακούγεται να λέει η ηθοποιός στο βίντεο, βλέποντας ένα τροχήλατο πορτοκαλί κουτί, μπροστά από το γκαράζ της, νομίζοντας αρχικά πως περιέχει κάποιο έργο τέχνης ή μπαλόνια. Ωστόσο μόλις το άνοιξε, διαπίστωσε πως ήταν γεμάτο ρούχα από την συλλογή Beyoncé Ivy Park x Adidas, τα οποία η ηθοποιός άρχισε να φοράει το ένα μετά το άλλο.

View this post on Instagram

Thank you, @Beyonce for the #IvyPark swag!

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on


Για την ιστορία, η Ρις Γουίδερσπουν δεν είναι η μοναδική διάσημη που έχει λάβει τις τελευταίες ημέρες το συγκεκριμένο «δώρο», καθώς παρόμοια πορτοκαλί δέματα πήραν επίσης η Cardi B, Zendaya και Χέιλι Μπίμπερ. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Σε μια «μεταβατική» εβδομάδα για τον κινηματογραφικό προγραμματισμό ξεχωρίζουν το καλόψυχο «Big Bold Beautiful Journey» με τον Κόλιν Φάρελ και τη Μάργκο Ρόμπι, το «My Friend Eva» του πάντα αξιόπιστου Σεσκ Γκάι και το «Τin Soldier», επειδή έφερε στην Ελλάδα για γυρίσματα τον Ντε Νίρο, τον υιό Ίστγουντ και τον Τζέιμι Φοξ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Από την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ο Μεσκάλ έφτασε στη λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και έγινε το «Μήλον της Έριδος» κορυφαίων σκηνοθετών και σχεδιαστών μόδας
LIFO NEWSROOM
Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Η Σουηδέζα ηθοποιός, θα αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 36 χρόνων από το σινεμά, όταν βρισκόταν στην κορυφή, ζώντας τα υπόλοιπα 49 χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τροφοδοτώντας μία ασυγκράτητη μυθολογία γύρω από την προσωπικότητά της, με φήμες, ιστορίες, πληροφορίες, για τη ζωή της, τους πολυάριθμους έρωτές της, την αθεράπευτη προσμονή μίας επιστροφής της στα πλατό
LIFO NEWSROOM