Ο αλλόκοτος χορός του Έλον Μασκ στη Σαγκάη που έγινε viral

Ο αλλόκοτος χορός του Έλον Μασκ στη Σαγκάη που έγινε viral Facebook Twitter
2

Viral, για ακόμη μία φορά για έναν απροσδόκητο λόγο, έγινε ο Έλον Μασκ, μετά από τις παράξενες χορευτικές του φιγούρες σε εργοστάσιο της Tesla στην Κίνα

Ο Αμερικανός επιχειρηματίας βρέθηκε στην Κίνα για να γιορτάσει την παράδοση των Model 3, αυτοκινήτου της Tesla, από το εργοστάσιο Gigafactory κοντά στην Σαγκάη. Για να γιορτάσει το γεγονός, ξεκίνησε να χορεύει ενώ έβγαλε το σακάκι του το οποίο και πέταξε. Ο ίδιος μοιράστηκε το βίντεο με τον χορό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτηρίζοντάς το ως "NSFW". Στο βίντεο, ο κόσμος που παρακολουθεί τον Μασκ, φαίνεται να χειροκροτά ρυθμικά.

Το βίντεο έγινε viral στην Κίνα, ενώ χρήστες του Twitter παρομοιάζουν τον χορό του Μασκ με εκείνον του Μπιλ Γκέιτς σε εκδήλωση του 1995.


Σημειώνεται ότι η Tesla, με έδρα την Καλιφόρνια, είχε δηλώσει ότι επιθυμούσε να ξεκινήσει την παράδοση οχημάτων πριν από την κινεζική πρωτοχρονιά στις 25 Ιανουαρίου. 

Με πληροφορίες από Design Taxi

Πολιτισμός
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια