Ντυμένη εορταστικά, η Γκουίνεθ Πάλτροου ακούει μουσική, πίνει Μαρτίνι και κάνει δώρο στον εαυτό της έναν δονητή και όλα αυτά για χάρη της νέας χριστουγεννιάτικης διαφήμισης της Goop. 

 

Το βίντεο της διαφημιστικής καμπάνιας για την limited-edition συλλογή ρούχων G. Label της εταιρίας της, ξεκινά με την 47χρονη ηθοποιό να τυλίγει ένα χριστουγεννιάτικο δώρο, μετά να ανάβει ένα κεράκι, βάζοντας ταυτόχρονα να παίξει ένα βινύλιο «για να μπει στο κλίμα».

 

«Οι γιορτές έφτασαν. Επειδή ποτέ δεν εξελίσσονται όπως τις φαντάζεσαι, πρέπει να απολαμβάνεις την χαρά της προετοιμασίας. Πρώτα βάλε έναν δίσκο για να μπεις στο κλίμα. Ω ναι. Κάνε τα πάντα σε αργή κίνηση. Κάνε αυτό το συναίσθημα να κρατήσει», ακούγεται στη διαφήμιση.

 

Με ένα μαύρο φόρεμα και χρυσό κολιέ, η Γκουίνεθ φαίνεται στη συνέχεια να ετοιμάζει ένα ποτό για τον εαυτό της, χαμογελώντας στην κάμερα. «Γέλα, ακόμη και αν είναι μόνο για την κάμερα», συνεχίζει η διαφήμιση.

 

 

 

Στη διάρκεια του βίντεο, η ηθοποιός αλλάζει αρκετά ρούχα, όλα από την νέα συλλογή της, συμμετέχοντας παράλληλα σε διάφορες εορταστικές δραστηριότητες, όπως ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου. «Κάνε κάτι για τους άλλους αλλά μην ξεχνάς το νούμερο ένα», ακούγεται στη διαφήμιση, με την Γκουίνεθ Πάλτροου να βάζει εκείνη τη στιγμή ένα sex toy μέσα σε μια από τις χριστουγεννιάτικες κάλτσες, πριν το ξανασκεφτεί και αποφασίσει να το κρατήσει τελικά για τον εαυτό της. «Ναι, αυτό είναι ένας δονητής», ακούγεται η διευκρίνιση. 

 

 

 

Η ηθοποιός φορά μετά ένα κόκκινο βελούδινο μπλέιζερ στους ώμους και κατευθύνεται προς την πόρτα για την βραδινή της έξοδο. «Καλές γιορτές από την G Label», καταλήγει η διαφήμιση.

 

Δείτε το βίντεο: