Ο Φάνης Λαμπρόπουλος έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς Facebook Twitter
0

Πατέρας για πρώτη φορά έγινε χθες ο Φάνης Λαμπρόπουλος.


Ο γνωστός κωμικός του ANT1 που έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα από τα σατιρικά σκετς στην πλατφόρμα του Netwix, απέκτησε με την σύντροφό του ένα κοριτσάκι την Τρίτη. Την είδηση αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά, στο «Πρωινό», καθώς τα νέα έγιναν γρήγορα γνωστά στους συναδέλφους του στο κανάλι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Όταν ξέρεις ότι θα το μετανιώσεις αλλά σου αρέσει κιόλας. #thewixers @netwix #coming_poli_soon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fanis Labropoulos (@fanis_labropoulos) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κάνανε το λάθος και μας κάλεσαν! @ant1tv #eimasteena @netwix #thewixers

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fanis Labropoulos (@fanis_labropoulos) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο τρόμος επιστρέφει στις ψυχές μας!!! @netwix #paraskevasnetwix #lord_of_darkness #season3

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fanis Labropoulos (@fanis_labropoulos) στις

«Εγώ δεν ήξερα καν ότι περίμεναν παιδί» σχολίασε η Φαίη Σκορδά, που πληροφορήθηκε την γέννηση του παιδιού λίγα λεπτά πριν μπει στο πλατό. «Πώς να το ξέρεις, αφού όταν μιλά για τη σχέση του, πάντα κάνει πλάκα», ήταν η απάντηση του Άρη Καβατζίκη, ο οποίος πρόσθεσε ότι ο Φάνης έχει μακροχρόνια σχέση με τη μητέρα του παιδιού του.

 

Εκτός από τον «Παρασκευά» και άλλους χαρακτήρες που ενσαρκώνει κατά καιρούς για την ψηφιακή πλατφόρμα του ΑΝΤ1, ο Φάνης Λαμπρόπουλος έχει και σταθερή παρουσία στο The Tonight Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου, μαζί με τον Θανάση Πασά και τον Νικόλα Ράπτη. Εδώ, σε πρόσφατη «συνέντευξη» της Ελένης Φουρέιρα.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Joan Miró: το νέο βιβλίο με τις αδημοσίευτες επιστολές όπου τέχνη, έρωτας και φόβος συγκρούονται

Πολιτισμός / Joan Miró: το νέο βιβλίο με τις αδημοσίευτες επιστολές όπου τέχνη, έρωτας και φόβος συγκρούονται

Η έκδοση φέρνει στο φως αδημοσίευτα αποσπάσματα που φωτίζουν τις ερωτικές του περιπέτειες, την αγωνία του για τάξη και σταθερότητα και τη σύγκρουση ανάμεσα στην καλλιτεχνική ορμή και στον φόβο της απορρύθμισης.
THE LIFO TEAM
Πτώματα, άγιοι και αίμα: το νέο βιβλίο για τη μακάβρια τέχνη της Ισπανίας

Πολιτισμός / Πτώματα, άγιοι και αίμα: το νέο βιβλίο για τη μακάβρια τέχνη της Ισπανίας

Το νεο βιβλίο των Gorka Lopez de Munain και Miriam Beltran Valiente συγκεντρώνει πίνακες, γλυπτά και χαρακτικά με αποκεφαλισμένους αγίους, σαπισμένα σώματα και μνήμες θανάτου, δείχνοντας πως για αιώνες η ισπανική τέχνη δεν χρησιμοποιούσε τη φρίκη μόνο για να σοκάρει, αλλά και για να παρηγορήσει.
THE LIFO TEAM
Πέθανε ο Αντριάνο Γκολντσμιντ, ο άνθρωπος που έκανε το τζιν μόδα

Διεθνή / Πέθανε ο Αντριάνο Γκολντσμιντ, ο άνθρωπος που έκανε το τζιν μόδα

Η μόδα έχασε μια από τις μορφές που έδωσαν στο τζιν νέο κύρος, νέα τιμή και νέα θέση στην αγορά. Ο Αντριάνο Γκολντσμιντ δεν συνδέθηκε μόνο με μεγάλα brands, αλλά και με την ίδια τη μετάβαση του denim στη σύγχρονη εποχή.
THE LIFO TEAM
Η γυναίκα που έκανε τη μόδα να μοιάζει με σκιά

Πολιτισμός / Λίλιαν Μπάσμαν: Η γυναίκα που έκανε τη μόδα να μοιάζει με σκιά

Η έκθεση Lillian Bassman: Bazaar and Beyond, που παρουσιάζεται στο Met έως τις 26 Ιουλίου, φωτίζει μια δημιουργό που δεν αντιμετώπισε ποτέ τη μόδα ως απλό αντικείμενο προβολής. Τη μετέτρεψε σε ίχνος, χειρονομία και πείραμα, ενώ επέστρεψε σε αυτό το έργο δεκαετίες αργότερα, ξεκινώντας σχεδόν μια δεύτερη καριέρα στα 75 της.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΥΠΠΟ - Λίνα Μενδώνη: «Σταθμός Καρυάς, τόπος μνήμης, ιστορικής αλήθειας και ανθρώπινης αξιοπρέπειας»

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: «Σταθμός Καρυάς, τόπος μνήμης, ιστορικής αλήθειας και ανθρώπινης αξιοπρέπειας»

Η Λίνα Μενδώνη ανέφερε πως η αποκατάσταση του αποτελεί ιστορικό χρέος του κράτους απέναντι στα θύματα της ναζιστικής βαρβαρότητας, διασφαλίζοντας ότι το μνημείο και το ιστορικό τοπίο θα παραδοθούν στις επόμενες γενιές με τον προσήκοντα σεβασμό
THE LIFO TEAM
Πέθανε η Teresinha Soares, η Βραζιλιάνα καλλιτέχνις που έφερε το σώμα, το σεξ και την αντίσταση στην τέχνη

Πολιτισμός / Πέθανε η Teresinha Soares, η Βραζιλιάνα καλλιτέχνις που έφερε το σώμα, το σεξ και την αντίσταση στην τέχνη

Με ζωγραφική, εγκαταστάσεις και performances που έβαζαν το σώμα στο κέντρο, η Soares αμφισβήτησε τα σεξουαλικά ταμπού, την πατριαρχία και τον αυταρχισμό της εποχής της. Τα τελευταία χρόνια το έργο της επανεκτιμήθηκε διεθνώς μέσα από εκθέσεις στην Tate Modern και το MASP.
THE LIFO TEAM