Η Σκάρλετ Γιόχανσον μίλησε για τον γάμο της με τον Ράιαν Ρέινολντς: «Τον είχα εξιδανικεύσει»

Η Σκάρλετ Γιόχανσον μίλησε για τον γάμο της με τον Ράιαν Ρέινολντς: «Τον είχα εξιδανικεύσει» Facebook Twitter
0

Η Σκάρλετ Γιόχανσον μίλησε για το πρώτο της γάμο με τον  Ράιαν Ρέινολντς και όσα διδάχθηκε από εκείνη την εμπειρία της. 

«Την πρώτη φορά που παντρεύτηκα ήμουν 23 ετών», είπε η 35χρονη ηθοποιός, χωρίς ωστόσο να κατονομάσει τον 43χρονη σήμερα Ράιαν Ρέινολντς. «Βασικά δεν καταλάβαινα και πολύ τον γάμο. Ίσως τον είχα εξιδανικεύσει, νομίζω, κατά κάποιον τρόπο», συνέχισε, μιλώντας στο Vanity Fair.

Η Γιόχανσον παντρεύτηκε τον Ρέινολντς το 2008 και το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 2011. 

Η Σκάρλετ Γιόχανσον μίλησε για τον γάμο της με τον Ράιαν Ρέινολντς: «Τον είχα εξιδανικεύσει» Facebook Twitter

«Είναι διαφορετικό κομμάτι της ζωής μου τώρα», είπε μιλώντας για εκείνη την περίοδο. «Νιώθω πως βρίσκομαι πλέον σε ένα σημείο που νιώθω ικανή να κάνω πιο ενεργές επιλογές. Είμαι περισσότερο παρούσα, νομίζω, συγκριτικά με παλαιότερα», σημείωσε η ηθοποιός.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον είχε παντρευτεί επίσης τον Γάλλο δημοσιογράφο Romain Dauriac το 2014, με τον οποίο χώρισε το 2017. Μαζί έχουν μια κόρη, την 5χρονη Ρόουζ.

Σήμερα, έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Κόλιν Τζοστ, ηθοποιού του Saturday Night Live. Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Μάιο μετά από δυο χρόνια σχέσης.

«Η ιδέα του να κάνεις οικογένεια και αυτό να λειτουργήσει, μου αρέσει. Νομίζω πως θα ήταν θαυμάσιο. Πάντα το ήθελα. Το ήθελα επίσης στον γάμο με τον πατέρα της κόρης μου. Απλώς δεν ήταν ο σωστός άνθρωπος, αλλά μου αρέσει η ιδέα», πρόσθεσε η Σκάρλετ Γιόχανσον στην συνέντευξή της.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM