Η Ολίβια Κόλμαν λέει ότι αδυνατεί να θυμηθεί την «συγκινητική» ομιλία της στα Όσκαρ επειδή ήταν εντελώς μεθυσμένη

Η Ολίβια Κόλμαν λέει ότι αδυνατεί να θυμηθεί την «συγκινητική» ομιλία της στα Όσκαρ επειδή ήταν εντελώς μεθυσμένη Facebook Twitter
0

Η κάτοχος του φετινού Όσκαρ Α' Γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην «Ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου, Ολίβια Κόλμαν, δήλωσε ότι δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα από την ομιλία της κατά την απονομή του βραβείου αφού ήταν ήδη «λιώμα», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα» δήλωσε η ηθοποιός στο The Graham Norton Show, σχετικά με την ομιλία της στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ στα τέλη του περασμένου Φλεβάρη – ομιλία η οποία χαρακτηρίστηκε ως μία από τις πιο συγκινητικές και αυθόρμητες στην πρόσφατη ιστορία του θεσμού.

«Και για κάθε μικρό κορίτσι που προβάρει τη δική της ομιλία στον καθρέπτη, έχω να πω "ποτέ δεν ξέρεις" – δούλευα καθαρίστρια και ήταν μια χαρά δουλειά αλλά περνούσα μπόλικο χρόνο να φαντάζομαι αυτό που ζω τώρα», είχε πει δακρυσμένη στην ομιλία της κρατώντας το χρυσό αγαλματίδιο στα χέρια.

Και ο λόγος που δεν μπορεί να θυμηθεί την έντονα φορτισμένη ομιλία της, όπως αποκάλυψε στον οικοδεσπότη του τηλεοπτικού σόου, είναι ότι ήταν ήδη μεθυσμένη («λιώμα» όπως είπε χαρακτηριστικά) όταν ανακοινώθηκε το βραβείο: «Το πιο ωραίο με τα Όσκαρ είναι ότι υπάρχει ένα μπαρ ακριβώς πίσω από το αμφιθέατρο. Ευτυχώς προσλαμβάνουν και κόσμο για να γεμίζει τις θέσεις [seat fillers] όταν σηκώνονται οι προσκεκλημένοι διότι αλλιώς θα φαινόταν μισοάδεια η αίθουσα, αφού οι περισσότεροι πηγαινοέρχονται στο μπαρ για να τα πιούν».

Η Ολίβια Κόλμαν λέει ότι αδυνατεί να θυμηθεί την «συγκινητική» ομιλία της στα Όσκαρ επειδή ήταν εντελώς μεθυσμένη Facebook Twitter
Η Ολίβια Κόλμαν ως Βασίλισσα Ελισάβετ στον τρίτο κύκλο του The Crown.

Η Ολίβια Κόλμαν βρέθηκε στην εκπομπή με αφορμή την εμφάνιση της ως Βασίλισσα Ελισάβετ στον τρίτο κύκλο του The Crown, που κάνει πρεμιέρα στις 17 Νοεμβρίου στο Netflix, και αφηγήθηκε ένα μάλλον αμήχανο περιστατικό με τον Πρίγκηπα Γουίλιαμ σε ένα δείπνο όπου είχαν παρευρεθεί και οι δύο πρόσφατα.

«Με ρώτησε τι κάνω αυτόν τον καιρό και αμέσως σχεδόν απάντησε μόνος του: "Στην πραγματικότητα, ξέρω τι κάνεις" με όχι πολύ ευχάριστο ύφος. Τον ρώτησα αν έχει δει το The Crown, και μου αποκρίθηκε με ένα κοφτό "Όχι"».

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ολίβια Κόλμαν στη Vogue: Απαντά στα σχόλια για το βάρος της και πώς προφέρεται σωστά το Yorgos Lanthimos

Πολιτισμός / Η Ολίβια Κόλμαν στη Vogue: Απαντά στα σχόλια για το βάρος της και πώς προφέρεται σωστά το Yorgos Lanthimos

Η Ολίβια Κόλμαν πόζαρε για το εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue και απάντησε στις 73 ερωτήσεις του περιοδικού, δίνοντας συμβουλές για τις σχέσεις αλλά και πώς προφέρεται σωστά το όνομα του Γιώργου Λάνθιμου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Πόλα Ρέγκο δεν ζωγράφισε ποτέ μικρές, ευγενικές παρηγοριές

Πολιτισμός / Η Πόλα Ρέγκο δεν ζωγράφισε ποτέ μικρές, ευγενικές παρηγοριές

Η έκθεση Paula Rego: Story Line που άνοιξε στη Victoria Miro στο Λονδίνο δεν επιστρέφει απλώς στα σχέδια μιας μεγάλης καλλιτέχνιδας. Ανοίγει ξανά έναν ολόκληρο κόσμο από γυναίκες, παραμύθια, βία, επιθυμία και σκοτεινή τρυφερότητα, την ώρα που ο γιος της προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το αλλόκοτο σύμπαν που άφησε πίσω της.
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ Bernard-Henri Lévy

Πολιτισμός / Γαλλία: Πάνω από 100 συγγραφείς εγκαταλείπουν ιστορικό εκδοτικό οίκο λόγω του ακροδεξιού ιδιοκτήτη

Στην πρωτοφανή αυτή μαζική αποχώρηση συμμετέχουν δεκάδες γνωστοί συγγραφείς, μεταξύ των οποίων ο φιλόσοφος Bernard-Henri Lévy και η φεμινίστρια συγγραφέας Virginie Despentes
THE LIFO TEAM
ΕΣΩ 2026: Η μεγαλύτερη διοργάνωση για το Design και την Αρχιτεκτονική επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής

Πολιτισμός / ΕΣΩ 2026: Η μεγαλύτερη διοργάνωση για το Design και την Αρχιτεκτονική επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής

Η φετινή θεματική «Διαπραγμάτευση, όχι Συμβιβασμός. Ο Σχεδιασμός ως Διάλογος ανάμεσα στη Γη, την Τεχνολογία και τον Άνθρωπο» μας καλεί να επανεξετάσουμε την αρχιτεκτονική ως συνεχή διαδικασία διαπραγμάτευσης ανάμεσα σε πολλαπλούς συντελεστές.
THE LIFO TEAM
Η Ζάχα Χαντίντ και το τίμημα του να μη μικραίνεις

Πολιτισμός / Η Ζάχα Χαντίντ και το τίμημα του να μη μικραίνεις

Δέκα χρόνια μετά τον θάνατό της, το αρχείο με τα 1.200 ρούχα της Ζάχα Χαντίντ στο Λονδίνο δεν φωτίζει απλώς τη «fashion πλευρά» της. Φέρνει ξανά μπροστά μια γυναίκα που έκανε τη φόρμα τρόπο παρουσίας και ξανανοίγει ένα γνώριμο ερώτημα: πόσες γυναίκες αρχίζουν να διαβάζονται ως πρόβλημα τη στιγμή ακριβώς που σταματούν να μικραίνουν τον εαυτό τους;
THE LIFO TEAM
Στα 80 του, ο Τζον Γουότερς δεν γίνεται αξιοσέβαστος. Γίνεται πιο αδιόρθωτος

Πολιτισμός / Στα 80 του, ο Τζον Γουότερς δεν γίνεται αξιοσέβαστος. Γίνεται πιο αδιόρθωτος

Λίγες μέρες πριν από τα 80ά γενέθλιά του στις 22 Απριλίου, ο Τζον Γουότερς παρουσίασε στο Μπέρκλεϊ τη νέα του παράσταση, επιστρέφοντας στη σκηνή με το ίδιο πνεύμα τρας, χιούμορ και ανυπακοής που τον έκανε εμβληματική μορφή της αμερικανικής αντικουλτούρας.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Η Κέιτ Μπλάνσετ θα υποδυθεί τη Μάρθα Στιούαρτ σε νέα βιογραφική ταινία

Πολιτισμός / Η Κέιτ Μπλάνσετ θα υποδυθεί τη Μάρθα Στιούαρτ σε νέα βιογραφική ταινία

Η Μπλάνσετ αναλαμβάνει τον ρόλο της Μάρθα Στιούαρτ στο biopic «Good Thing», με τη Janicza Bravo του «Zola» στη σκηνοθεσία. Ο τίτλος παραπέμπει στη γνωστή φράση-σήμα κατατεθέν της Στιούαρτ, «It’s a good thing»
THE LIFO TEAM
Η Μαντόνα επιστρέφει στην εποχή του «Confessions» με νέο άλμπουμ τον Ιούλιο

Πολιτισμός / Η Μαντόνα επιστρέφει στην εποχή του «Confessions» με νέο άλμπουμ τον Ιούλιο

Ανάμεσα σε σκιές, νέα πρόσωπα και την υπόσχεση της ελευθερίας πάνω στην πίστα, η Μαντόνα ανακοίνωσε το «Confessions on a Dance Floor: Part II», το νέο της άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στις 3 Ιουλίου από τη Warner Records.
THE LIFO TEAM
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Πιστοποιούνται τα αρχαιολογικά μουσεία Αβδήρων και Αλεξανδρούπολης

Η διαδικασία πιστοποίησης ξεκίνησε, το 2024, με τη διενέργεια αυτοψιών από τα αρμόδια κλιμάκια και συνεχίστηκε με την εκπόνηση και την υλοποίηση εξατομικευμένων προγραμμάτων αναβάθμισης για κάθε μουσείο
THE LIFO TEAM
Στα 93 της, η Τζόαν Σεμέλ ζωγραφίζει ακόμη το γυμνό σώμα της χωρίς καμία ντροπή

Πολιτισμός / Δεν ήθελα ιδανικό σώμα, ήθελα αληθινό: Η Τζόαν Σεμέλ στα 93 της

Η αμερικανίδα ζωγράφος Τζόαν Σεμέλ, που σόκαρε τον κόσμο της τέχνης τη δεκαετία του 1970 ζωγραφίζοντας το δικό της γυμνό σώμα, επιστρέφει φέτος στο προσκήνιο με τη νέα έκθεση Continuities σε Νέα Υόρκη και Βρυξέλλες, ενώ παράλληλα τιμάται με μεγάλη αναδρομική στο Jewish Museum.
THE LIFO TEAM
Το Βατικανό πάει στη Βενετία με FKA twigs, Μπράιαν Ίνο και μια ηχητική προσευχή

Πολιτισμός / Το Βατικανό πάει στη Βενετία με FKA twigs, Μπράιαν Ίνο και μια ηχητική προσευχή

Το Βατικανό ανακοίνωσε το περίπτερό του για τη Μπιενάλε της Βενετίας 2026, με την FKA twigs, τον Μπράιαν Ίνο, την Πάτι Σμιθ, τον Τζιμ Τζάρμους και άλλους καλλιτέχνες να συμμετέχουν σε ένα ηχητικό εγχείρημα εμπνευσμένο από τη ζωή και την κληρονομιά της Χίλντεγκαρντ του Μπίνγκεν
THE LIFO TEAM