Η Πάμελα Άντερσον ζητά vegan διατροφή στις φυλακές του Καναδά

Η Πάμελα Άντερσον ζητά vegan διατροφή στις φυλακές του Καναδά Facebook Twitter
3

Η Πάμελα Άντερσον κάλεσε τον πρωθυπουργό του Καναδά, Τζάστιν Τρουντό να αφαιρέσει το γάλα και το κρέας από το μενού των σωφρονιστικών καταστημάτων της χώρας.

H Πάμελα λέει πως αυτό θα βοηθήσει τον πλανήτη, αλλά και την υγεία των ομοσπονδιακών κρατουμένων και θα εξοικονομήσει χρήματα για τους φορολογούμενους.

Η ηθοποιός υπέβαλε την πρόταση σε επιστολή προς τον Τζάστιν Τρουντό στο πλαίσιο της ενασχόλησής της με την οργάνωση PETA. Στην επιστολή υπογραμμίζει ότι ο Καναδάς πρέπει να ασπαστεί αυτό που χαρακτηρίζει «απλό, αλλά αποτελεσματικό τρόπο μείωσης του κόστους και βελτίωσης της ζωής».

Συγκεκριμένα, η Πάμελα Άντερσον προτείνει τα ομοσπονδιακά σωφρονιστικά καταστήματα του Καναδά να σερβίρουν vegan φαγητά, φασόλια, ρύζι, φακές, ζυμαρικά, λαχανικά και φρούτα, τα οποία, όπως τονίζει είναι πηγή όλων των θρεπτικών συστατικών που είναι αναγκαία με πολύ μικρότερο κόστος από των κρεάτων και των τυριών, καθώς τα vegan προϊόντα δεν χρειάζεται να ψύχονται.

Η Πάμελα Άντερσον αναφέρει ότι ο πρόσφατα ανανεωμένος διατροφικός οδηγός δίνει λιγότερη έμφαση στην κατανάλωση κρέατος και γαλακτοκομικών προϊόντων, αλλά προτείνει περισσότερες φυτικές πρωτεΐνες στη διατροφή των Καναδών.

Στην επιστολή της η ηθοποιός, υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ζώων και ακτιβίστρια για την προστασία του περιβάλλοντος, επισημαίνει ότι σε έκθεση της Διακυβερνητικής Επιτροπής του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή ζητείται διατροφική μεταστροφή για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Η Πάμελα Άντερσον στις πρόσφατες εκλογές στον Καναδά υποστήριξε τους Πράσινους και την επικεφαλής τους Ελίζαμπεθ Μέι.

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
χίλια μπράβο της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!η Πάμελα Άντερσον είναι άνθρωπος και ζητά να τρώνε όλοι καθαρές φυτικές τροφές που δίνουν δύναμη, ενέργεια, αντοχή, ευεξία και μακροζωία, ζητά να τρώνε όλοι φρέσκα φρούτα, φρέσκα λαχανικά, χόρτα, όσπρια, δημητριακά, ξηρούς καρπούς, αποξεραμένα φρούτα και λαχανικά και σπόρια!!!! η Πάμελα Άντερσον δεν θέλει να τρώει ζώα, πτώματα, πόδια, χέρια, μάτια, γλώσσες, αυτιά, κεφαλές, νεφρά, καρδιές, πτωμαΐνες, τσιμεντοαυγά, περίοδο της κότας, αυξητικές ορμόνες και άλλα παρόμοια.