«Δεν χρειάζεται να είσαι γκέι αν βρεις τον σωστό άντρα»: Οργή για την συμβουλή της Μάιλι Σάιρους στις γυναίκες

«Δεν χρειάζεται να είσαι γκέι αν βρεις τον σωστό άντρα»: Οργή για την συμβουλή της Μάιλι Σάιρους στις γυναίκες Facebook Twitter
11

Οργή στους θαυμαστές της πυροδότησαν κάποια σχόλια της Μάιλι Σάιρους σχετικά με την σεξουαλικότητα, που είπε στις γυναίκες followers της πως «δεν χρειάζεται να είναι γκέι αν βρουν τον σωστό άντρα». 

Η γνωστή τραγουδίστρια, που έκανε coming out ως pansexual και genderfluid το 2015, έχει δηλώσει από καιρό υπέρμαχος των δικαιωμάτων της κοινότητας LGBTQ, ενώ ίδρυσε επίσης τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Happy Hippie για άστεγους queer νέους.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού, μετά τον χωρισμό της με τον Λίαμ Χέμσγουορθ, η Μάιλι Σάιρους έκανε μια σύντομη σχέση, που απασχόλησε έντονα τα μίντια, με την ριάλιτι σταρ Κέιτλιν Κάρτερ. Τον τελευταίο όμως καιρό φήμες θέλουν να έχει σχέση με το μοντέλο και τραγουδιστή Κόντι Σίμπσον, με τον οποίο έκαναν πρόσφατα μαζί ένα Instagram Live. Σε αυτό η τραγουδίστρια είπε μεταξύ άλλων στις γυναίκες πως «δεν χρειάζεται να είστε γκέι» καθώς «υπάρχουν καλοί άντρες εκεί έξω».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

your new alarm clock 🌞 ⏰

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus) στις


«Παιδιά, υπάρχουν καλοί άντρες εκεί έξω, μην τα παρατάτε. Δεν χρειάζεται να είστε γκέι, υπάρχουν καλοί άνθρωποι με πέη που δεν είναι μ...ες, απλώς πρέπει να τους βρείτε», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια, με τον Σίμπσον δίπλα της να γελάει. «Πρέπει να βρεις ένα πέος που δεν είναι μ...ας, κατάλαβες; Πάντα πίστευα πως έπρεπε να είμαι γκέι, επειδή νόμιζα ότι όλοι οι άντρες ήταν κακοί, αλλά δεν ισχύει. Υπάρχουν καλοί άνθρωποι εκεί έξω που απλώς τυγχάνει να έχουν πέος. Εγώ έχω γνωρίσει μόνο έναν και είναι σε αυτό το live», συνέχισε η τραγουδίστρια. 


Τα σχόλια της Μάιλι Σάιρους εξόργισαν τους θαυμαστές της, που την κατηγόρησαν πως έτσι διαιωνίζει την λανθασμένη αντίληψη ότι το queerness είναι επιλογή ή στάση σε ένα ταξίδι που τελικά καταλήγει στην ετεροφυλοφιλία. 


Μετά τον σάλο, η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα Instagram Story όπου διευκρίνισε πως μιλούσε άσχημα για «σκάρτους τύπους», τονίζοντας ξανά την στήριξή της στην κοινότητα LGBTQ. «Για να είμαι ξεκάθαρη, δεν επιλέγεις την σεξουαλικότητά σου. Γεννιέσαι όπως είσαι. Ανέκαθεν υπήρξε προτεραιότητά μου να προστατεύω την κοινότητα LGBTQ, της οποίας είμαι μέλος», έγραψε στο μήνυμά της. 

«Δεν χρειάζεται να είσαι γκέι αν βρεις τον σωστό άντρα»: Οργή για την συμβουλή της Μάιλι Σάιρους στις γυναίκες Facebook Twitter

Πριν από τον χωρισμό της με τον Λίαμ Χέμσγουορθ, η Μάιλι Σάιρους είχε μιλήσει ανοιχτά για τον γάμο της με τον ηθοποιό και την σεξουαλικότητά της. «Είμαι σε μια ετεροφυλοφιλική σχέση, αλλά εξακολουθώ να έλκομαι έντονα σεξουαλικά από γυναίκες. Πολλοί γίνονται χορτοφάφοι για λόγους υγείας, αλλά το μπέικον παραμένει τέλειο και το ξέρω. Επέλεξα έναν σύντροφο και αυτός ο άνθρωπος νιώθω πως με στηρίζει περισσότερο», είχε πει σε συνέντευξή της.

Πολιτισμός
11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Πιστοποιούνται τα αρχαιολογικά μουσεία Αβδήρων και Αλεξανδρούπολης

Η διαδικασία πιστοποίησης ξεκίνησε, το 2024, με τη διενέργεια αυτοψιών από τα αρμόδια κλιμάκια και συνεχίστηκε με την εκπόνηση και την υλοποίηση εξατομικευμένων προγραμμάτων αναβάθμισης για κάθε μουσείο
THE LIFO TEAM
Στα 93 της, η Τζόαν Σεμέλ ζωγραφίζει ακόμη το γυμνό σώμα της χωρίς καμία ντροπή

Πολιτισμός / Δεν ήθελα ιδανικό σώμα, ήθελα αληθινό: Η Τζόαν Σεμέλ στα 93 της

Η αμερικανίδα ζωγράφος Τζόαν Σεμέλ, που σόκαρε τον κόσμο της τέχνης τη δεκαετία του 1970 ζωγραφίζοντας το δικό της γυμνό σώμα, επιστρέφει φέτος στο προσκήνιο με τη νέα έκθεση Continuities σε Νέα Υόρκη και Βρυξέλλες, ενώ παράλληλα τιμάται με μεγάλη αναδρομική στο Jewish Museum.
THE LIFO TEAM
Το Βατικανό πάει στη Βενετία με FKA twigs, Μπράιαν Ίνο και μια ηχητική προσευχή

Πολιτισμός / Το Βατικανό πάει στη Βενετία με FKA twigs, Μπράιαν Ίνο και μια ηχητική προσευχή

Το Βατικανό ανακοίνωσε το περίπτερό του για τη Μπιενάλε της Βενετίας 2026, με την FKA twigs, τον Μπράιαν Ίνο, την Πάτι Σμιθ, τον Τζιμ Τζάρμους και άλλους καλλιτέχνες να συμμετέχουν σε ένα ηχητικό εγχείρημα εμπνευσμένο από τη ζωή και την κληρονομιά της Χίλντεγκαρντ του Μπίνγκεν
THE LIFO TEAM
Η δύναμη της αγάπης: όταν πέφτει η νύχτα, το queer Βουκουρέστι φτιάχνει τους δικούς του χώρους

Πολιτισμός / Όταν πέφτει η νύχτα, το queer Βουκουρέστι φτιάχνει τους δικούς του χώρους

Το Waves Penetrate Me Fiercely, το νέο μικρού μήκους φιλμ του τρανς δημιουργού Geo Aghinea, χαρτογραφεί μια queer νυχτερινή ζωή που απλώνεται σε εγκαταλειμμένα κτίρια, διαμερίσματα και αυτοσχέδιους χώρους στο Βουκουρέστι.
THE LIFO TEAM
ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ

Πολιτισμός / Τιτανικός: Η ιστορία του πιο διάσημου ναυαγίου που έγινε σαν σήμερα το 1912

Το παρθενικό ταξίδι του Τιτανικού ξεκίνησε σαν μια θριαμβευτική στιγμή της ναυπηγικής ιστορίας και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα κατέληγε σε μία από τις μεγαλύτερες ναυτικές τραγωδίες όλων των εποχών
THE LIFO TEAM
Ο Μάικλ Ρόζεν κέρδισε το διεθνές βραβείο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν

Πολιτισμός / Ο συγγραφέας Μάικλ Ρόζεν κέρδισε το διεθνές βραβείο παιδικού βιβλίου, Χανς Κρίστιαν Άντερσεν

Ο Μάικλ Ρόζεν είναι ο νικητής του Hans Christian Andersen Award 2026 στην κατηγορία συγγραφής, της υψηλότερης διεθνούς διάκρισης για δημιουργούς παιδικών βιβλίων που απονέμει η IBBY. Η ανακοίνωση έγινε στη Διεθνή Έκθεση Παιδικού Βιβλίου της Μπολόνια.
THE LIFO TEAM
Το σπίτι που χάθηκε στις φωτιές γίνεται η νέα παράσταση του Μπίλι Κρίσταλ

Πολιτισμός / Το σπίτι που χάθηκε στις φωτιές γίνεται η νέα παράσταση του Μπίλι Κρίσταλ

Ο Μπίλι Κρίσταλ επιστρέφει το φθινόπωρο στο Broadway με το 860, μια νέα σόλο παράσταση εμπνευσμένη από το σπίτι όπου έζησε με την οικογένειά του για 46 χρόνια και που χάθηκε στις φωτιές του Παλισέιντς το 2025
THE LIFO TEAM
«Όποτε θελήσεις να κάνουμε έρωτα, απλώς πες το»: Η ιστορία αγάπης του Πίτερ Χούτζαρ και του Πολ Θεκ

Πολιτισμός / «Όποτε θελήσεις να κάνουμε έρωτα, απλώς πες το»: Η ιστορία αγάπης του Πίτερ Χούτζαρ και του Πολ Θεκ

Η νέα διπλή βιογραφία του Andrew Durbin φέρνει ξανά στο προσκήνιο τον φωτογράφο Πίτερ Χούτζαρ και τον καλλιτέχνη Πολ Θεκ, δύο μορφές της νεοϋρκέζικης πρωτοπορίας που έζησαν, δημιούργησαν και αγάπησαν στη σκιά μιας εποχής που διαλύθηκε από το AIDS.
THE LIFO TEAM
Στο Coachella η Σαμπρίνα ανέβηκε για να γίνει μύθος και ο Μπίμπερ για να μείνει μόνος με το όνομά του

Πολιτισμός / Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ και ο Τζάστιν Μπίμπερ έδειξαν στο Coachella δύο πρόσωπα της ποπ

Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ πήγε στο Coachella για να φτιάξει τον μύθο της. Ο Τζάστιν Μπίμπερ ανέβηκε στη σκηνή σχεδόν μόνο με το παρελθόν του. Κι έτσι, μέσα σε δύο νύχτες, το φεστιβάλ έδειξε δύο διαφορετικές ηλικίες της ποπ.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Γιατί η Νίνα Σιμόν ακούγεται ακόμη σαν απειλή

Πολιτισμός / Γιατί η Νίνα Σιμόν ακούγεται ακόμη σαν απειλή

Με αφορμή την 60ή επέτειο του I Put a Spell on You και τις νέες κυκλοφορίες που ξαναφέρνουν τη Νίνα Σιμόν στο προσκήνιο, αξίζει να θυμηθούμε ότι δεν ήταν απλώς μια μεγάλη φωνή της τζαζ, της σόουλ ή του τραγουδιού διαμαρτυρίας. Ηταν η καλλιτέχνις που έκανε την αλήθεια να ακούγεται πιο επικίνδυνη από κάθε πόζα, και γι' αυτό η παρουσία της παραμένει ανήσυχα ζωντανή.
THE LIFO TEAM
Γιατί η ομορφιά χρειάζεται πάντα έναν «άσχημο» για να υπάρξει;

Πολιτισμός / Γιατί η ομορφιά χρειάζεται πάντα έναν «άσχημο» για να υπάρξει;

Η έκθεση Bellezza e Bruttezza στο Bozar των Βρυξελλών, που παρουσιάζεται έως τις 14 Ιουνίου, δείχνει ότι η δυτική ιδέα του ωραίου δεν γεννήθηκε μόνη της. Χτίστηκε απέναντι στο γήρας, τη γελοιότητα, την παραμόρφωση και το σώμα που θεωρήθηκε «λάθος». Κι έτσι μια μεγάλη έκθεση για την Αναγέννηση μιλά τελικά και για το βλέμμα που κουβαλάμε ακόμη.
THE LIFO TEAM
Ο Άντριου Λόιντ Γουέμπερ ετοιμάζει μιούζικαλ για την κλοπή της Μόνα Λίζα

Πολιτισμός / Ο Άντριου Λόιντ Γουέμπερ ετοιμάζει μιούζικαλ για την κλοπή της Μόνα Λίζα

Ο Άντριου Λόιντ Γουέμπερ αποκάλυψε ότι δουλεύει πάνω σε νέο μιούζικαλ για την κλοπή της Μόνα Λίζα από το Λούβρο, τη διάσημη υπόθεση που μετέτρεψε τον πίνακα σε παγκόσμιο φαινόμενο
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Η άποψή της συμπερασματικά οδηγεί στο "εσείς που είστε gay δεν βρήκατε τον σωστό άντρα (ακόμη;), βρε κουτά!"Και θυμίζει εποχές άγριες, "διορθωτικών" βιασμών...για να δουν τι χάνουν, βρε κουτά.Δικαίως της την λένε!
Εννοείς ότι όταν μιλάμε για το φύλο ως φάσμα δεν είναι γενίκευση προσωπικών ιστοριών μιας μικροσκοπικής μειονοτητας;Η δικαιωματική λογική μπάζει πανταχόθεν...
Ναι αλλά αναφέρθηκες μόνο σε άτομα που αυτοπροσδιορίζονται διαφορετικά ή έχουν διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό. Λες και τα ετεροφυλόφιλα άτομα δε γενικεύουν ή γενικά οι άνθρωποι σε κάθε θέμα. Η τοποθέτησή σου ήταν καθαρά ομοφοβική και είναι κρίμα που δεν το βλέπεις αυτό.
"Πολλοί γίνονται χορτοφάφοι για λόγους υγείας, αλλά το μπέικον παραμένει τέλειο και το ξέρω. Επέλεξα έναν σύντροφο και αυτός ο άνθρωπος νιώθω πως με στηρίζει περισσότερο"....οπότε το bacon είναι η ετεροφυλική σχέση με choochoo train? Η πανσέτα τι είναι; η χονδροchoochoo train?Αχαχούχα!? https://youtu.be/xjzs_x5bPiA?
Χαχαχαχα μα αυτή καλέ δεν έλεγε ότι είναι bisexual; Τώρα βρήκε δηλαδή τον σωστό άντρα; Μα πόσο κακομοίρα είναι πια. Για να γίνει διάσημη και να μένει στην επιφάνεια μια χαρά το παίζει bisexual και pro gay rights. Τώρα που δεν τους έχει ανάγκη (ή έτσι νομίζει) έβγαλε τον πραγματικό της εαυτό.