Ο βρετανός ρόκερ Όζι Όζμπορν έχει αναβάλει για δεύτερη φορά την ευρωπαϊκή περιοδεία του, αλλά επιμένει ότι δεν πεθαίνει και τονίζει επίσης πως δεν πρόκειται να συνταξιοδοτηθεί παρά τα προβλήματα υγείας.

 

«Δεν πεθαίνω... αναρρώνω. Απλά παίρνει λίγο περισσότερο από ό, τι όλοι περίμεναν», δήλωσε ο 70χρονος πρώην frontman των Black Sabbath σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα σόσιαλ μίντια.

 

 

Ο Όζμπορν μπαινοβγαίνει σε νοσοκομεία για σχεδόν ένα χρόνο μετά από πτώσης που απαιτούσε εκτεταμένη χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη και στο λαιμό του. Ταλαιπωρήθηκε επίσης από πνευμονία, επιπλοκές γρίπης και λοιμώξεις στο χέρι του. Τα προβλήματα με την υγεία του έχουν γίνει αφορμή για σειρά δημοσιευμάτων που κάνουν λόγο για σοβαρή ή και κρίσιμη κατάσταση. Κάποια πιο ακραία άρθρα ταμπλόιντ τον έχουν μάλιστα εμφανίσει ετοιμοθάνατο.

 

Ο Όζμπορν εξήγησε μερικά από τα ζητήματα υγείας του στους φανς του, μέσω βίντεο στο Facebook. Είπε πως έχει βαρεθεί να είναι στο κρεβάτι όλη την ημέρα, αλλά πρόσθεσε πως θα πρέπει να είναι «λίγο πιο υπομονετικός». «Αναβάλλω την ευρωπαϊκή περιοδεία μου γιατί δεν είμαι έτοιμος. Δεν αποσύρομαι. Θέλω να είμαι εκατό τοις εκατό έτοιμος όταν θα επιστρέψω», πρόσθεσε.

 

Η περιοδεία No More Tours 2 έχει ήδη αναβληθεί μία φορά. Το Ευρωπαϊκό σκέλος αναπροσαρμόστηκε για να κάνει έναρξη τον Ιανουάριο του 2020 και το Μάιο του 2020, θα ξεκινήσει στη β. Αμερική. Αυτά σύμφωνα με το αναθεωρημένο πρόγραμμα και εκτός απρόοπτου για την υγεία του Όζμπορν.