Η Μπλέικ Λάιβλι γέννησε - Το τρίτο της παιδί με τον Ράιαν Ρέινολντς ήρθε στον κόσμο, ίσως εδώ και καιρό

Η Μπλέικ Λάιβλι γέννησε - Το τρίτο της παιδί με τον Ράιαν Ρέινολντς ήρθε στον κόσμο, ίσως εδώ και καιρό Facebook Twitter
0

Γονείς για τρίτη φορά έγιναν οι Μπλέικ Λάιβλι και Ράιαν Ρέινολντς, ένα από τα πιο αγαπημένα και λαμπερά ζευγάρια του Χόλιγουντ.

Το μωρό φαίνεται πως γεννήθηκε κάποια από τις περασμένες μέρες ή και εβδομάδες όπως γράφουν αρκετά μίντια, αλλά κανείς δεν γνωρίζει το πότε ακριβώς και υπάρχουν διάφορες εκτιμήσεις. Μάλιστα, δημοσίευμα αναφέρει πως μπορεί να γεννήθηκε ακόμη και δύο μήνες πριν και πως όλο αυτό το διάστημα Λάιβλι και Ρέινολντς κράτησαν μυστικό τον ερχομό του. Για την ώρα, το μόνο που μπορούν να πουν με σιγουριά τα περιοδικά είναι πως το παιδί γεννήθηκε.

Οι δύο ηθοποιοί δεν έχουν κάνει καμία ανακοίνωση ακόμη και δεν είναι γνωστό το φύλο του μωρού.

Η Μπλέικ Λάιβλι αποκάλυψε πως είναι έγκυος τον περασμένο Μάιο σε πρεμιέρα ταινίας. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια κόρη, την Ινέζ, η οποία είναι δυόμισι ετών, και τον Τζέιμς, που είναι τεσσάρων. Και με τα δύο προηγούμενα παιδιά τους, οι ηθοποιοί είχαν αποφύγει να δημοσιοποιήσουν τις γεννήσεις.

Καθώς η Λάιβλι και ο Ρέινολντς είναι πολύ δραστήριοι στα σόσιαλ μίντια, αναμένεται πως εκεί θα υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση για το τρίτο μωρό.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Πολιτισμός / UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Η εξέλιξη συνιστά τη διεθνή αναγνώριση της εξέχουσας οικουμενικής αξίας των έξι εξαιρετικά σημαντικών αρχαιολογικών χώρων της Κρήτης: της Κνωσού, της Φαιστού, των Μαλίων, της Ζάκρου, της Ζωμίνθου και της Κυδωνίας
LIFO NEWSROOM
Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Η δεξιά βρετανική ομάδα εκφράζει μάλιστα «ανησυχία» πως μπορεί πράγματι, η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, να πραγματοποιηθεί στο προσεχές μέλλον και απειλεί με νομικές προσφυγές
LIFO NEWSROOM
Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Πολιτισμός / Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Την Τρίτη 8 Ιουλίου, στο Ρωμαϊκό Θέατρο της Αρλ, η Αμερικανίδα φωτογράφος Nan Goldin καταδίκασε τον πόλεμο στη Γάζα, προκαλώντας έντονη αντιπαράθεση με τους φιλοϊσραηλινούς θεατές.
LIFO NEWSROOM
Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Πολιτισμός / Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Η Ρέινορ Γουιν υπερασπίζεται τα απομνημονεύματά της, δημοσιεύει ιατρικά έγγραφα και καταγγέλλει «παραπλανητική και άδικη» δημοσίευση από την Observer – Η φιλανθρωπική οργάνωση PSPA τερμάτισε τη συνεργασία της
LIFO NEWSROOM
Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Η πρώτη ταινία του αναγεννημένου διευρυμένου σύμπαντος της DC, ο υβριδικός μεταμεσονύκτιος χαβαλές του «Dangerous Animals» και το χιτσκοκικό «Spellbound», με την ονειρική σεκάνς ανθολογίας που σχεδίασε ο Σαλβαδόρ Νταλί, ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μάικλ Ντάγκλας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναπαίξω – Έπρεπε να σταματήσω»

Πολιτισμός / Μάικλ Ντάγκλας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναπαίξω – Έπρεπε να σταματήσω»

Ο 80χρονος ηθοποιός και παραγωγός δηλώνει ότι είναι ευτυχισμένος μακριά από το κινηματογραφικό πλατό, μετά από σχεδόν 60 χρόνια αδιάκοπης δουλειάς – «Μου αρκεί να βλέπω τη σύζυγό μου να παίζει»
LIFO NEWSROOM