Γουίλ Σμιθ: Στις διακοπές έφτασα 102 κιλά - Είμαι εθισμένος στο φαγητό, όταν βαριέμαι τρώω

Γουίλ Σμιθ: Στις διακοπές έφτασα 102 κιλά - Είμαι εθισμένος στο φαγητό, όταν βαριέμαι τρώω Facebook Twitter
0

Έτοιμος να βελτιώσει τις διατροφικές του συνήθειες δήλωσε ο Γουίλ Σμιθ, που αποκάλυψε πως στις διακοπές -φέτος βρέθηκε και στην Ελλάδα- έφαγε τόσο πολύ που κατέληξε να ζυγίζει 102 κιλά.

Η οικογένεια Σμιθ - Τζέιντα, Γουίλου και Τζέιντεν- πρόσφατα πέρασαν δέκα ημέρες σε ένα σκάφος με έναν σεφ, που τους έφτιαχνε καθημερινά φρέσκα, ζεστά μάφιν, στα οποία ο διάσημος είπε πως δεν μπορούσε να αντισταθεί. 

«Ξυπνούσα το πρωί και έτρωγα περίπου τέσσερα μάφιν. Μετά για μεσημεριανό έπινα ένα κοκτέιλ. Αυτή ήταν πάνω κάτω η καθημερινότητά μου για δέκα ημέρες. Το είδατε. Ξυπνούσα, έτρωγα πέντε μάφιν και μετά κοιμόμουν ξανά», είπε ο Γουίλ Σμιθ στο τελευταίο επεισόδιο του Red Table Talk, συζητώντας με γυναίκα του και την κόρη του.

«Έφτασα 102 κιλά και ήταν το περισσότερο που ζύγισα ποτέ στην ενήλικη ζωή μου. Είχα γίνει 101 στην ταινία "Ali" και πήγα στα 102 στο σκάφος με τα μάφιν», πρόσθεσε.

Γουίλ Σμιθ: Στις διακοπές έφτασα 102 κιλά - Είμαι εθισμένος στο φαγητό, όταν βαριέμαι τρώω Facebook Twitter

Ο Γουίλ Σμιθ είπε πως «δεν του άρεσε να είναι 102 κιλά» οπότε αποφάσισε να κάνει διατροφή για δέκα ημέρες, κάτι που επιδείνωσε την υγεία του επειδή ταυτόχρονα έπαιρνα φάρμακα για την πίεση. 

«Έκανα δέκα ημέρες νηστεία και εξαντλήθηκα. Επειδή έπαιρνα ακόμη το φάρμακο για την πίεση. Άρχισα να μετράω την πίεσή μου και ήταν επικίνδυνα χαμηλή. Οπότε σταμάτησα να παίρνω το φάρμακο και η πίεσή μου έστρωσε για δέκα ημέρες. Ένιωσα καλύτερα από ποτέ. Οπότε άρχισα να σκέφτομαι, "κάτσε, περίμενε, παίρνω φάρμακο για την πίεση εδώ και μια δεκαετία, οπότε έχω υψηλή πίεση ή φταίει απλώς η διατροφή μου που κάνω;"», είπε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια παραδέχθηκε πως στην πραγματικότητα δεν γνωρίζει «απολύτως τίποτα για το φαγητό» και πώς αυτό επηρεάζει το σώμα του.

 «Τρώω σαν εθισμένος. Λατρεύω το φαγητό, αλλά συνειδητοποίησα πως η σχέση μου μαζί του ήταν πως έτρωγα για διασκέδαση. Τρώω για να είμαι χαρούμενος. Βαριέμαι και αρχίζω να τρώω. Καταβροχθίζω. Βάζω στο στόμα μου κάτι κάθε μισή ώρα, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας», κατέληξε ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο:

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM