Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο Μάθιου Μπρόντερικ είναι ζευγάρι στην ζωή και τώρα σκοπεύουν να υποδυθούν τρία ζευγάρια στο Μπρόντγουεϊ.

 

Οι δυο διάσημοι ηθοποιοί συμφώνησαν να πρωταγωνιστήσουν στην πρώτη αναβίωση στο Μπρόντγουεϊ του έργου «Plaza Suite» του Νιλ Σάιμον, μια κωμωδία του 1968 σε τρεις πράξεις, με έξι διαφορετικούς χαρακτήρες, που διαδραματίζεται στην Σουίτα 719 του Plaza Hotel. 

 

«Απλώς λατρεύουμε αυτό το έργο. Είναι σίγουρα ένα έργο με πολιτιστικές και σεξουαλικές προσεγγίσεις πολύ διαφορετικές, αλλά υπάρχουν πολύ πιο δυνατά θέματα, σχετικά με τον γάμο, την απογοήτευση, την φιλοδοξία, την προδοσία και την αγάπη, που δεν απευθύνονται σε μια συγκεκριμένη γενιά», είπε σε συνέντευξή της η Σάρα Τζέσιακ Πάρκερ.

 

Το έργο, σε σκηνοθεσία Τζον Μπέντζαμιν Χίκεϊ, θα ξεκινήσει με 22 παραστάσεις τον Φεβρουάριο στο Colonial Theater της Βοστώνης (όπου είχε αρχίσει επίσης το 1968 η παραγωγή) και θα συνεχίσει για 17 εβδομάδες στο Hudson Theater του Μπρόντγουεϊ.

 

Ο σκηνοθέτης Τζον Μπέντζαμιν Χίκεϊ, που είναι στενός φίλος του ζευγαριού εδώ και χρόνια, είπε πως αρχικά τους ζήτησε να κάνουν μια ανάγνωση για το έργο επειδή σκέφτηκε πως ο γάμος τους θα τους έκανε να καταλάβουν καλύτερα τους χαρακτήρες. «Πιστεύω πως είναι ένα υπέροχο έργο για την βιωσιμότητα του γάμου -πόσο άγριος μπορεί να γίνει αλλά και πόσο γελοίος», είπε ο ίδιος.

 

Από την πλευρά της η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δήλωσε «εξαιρετικά αισιόδοξη πως θα είναι μια πολύ καλή εμπειρία, αλλά περιμένω πως θα είναι δύσκολη και γεμάτη προκλήσεις». «Το γεγονός πως είμαστε παντρεμένοι είναι μια ενδιαφέρουσα παράμετρος, αλλά ειλικρινά ανησυχώ περισσότερο για το να γίνει σωστή δουλειά και δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν καλύτερο για τον ρόλο από την γυναίκα μου», είπε ο Μάθιου Μπρόντερικ.

 

Με πληροφορίες από New York Times