Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο Μάθιου Μπρόντερικ επιστρέφουν στο Μπρόντγουεϊ

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο Μάθιου Μπρόντερικ επιστρέφουν στο Μπρόντγουεϊ Facebook Twitter
0

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο Μάθιου Μπρόντερικ είναι ζευγάρι στην ζωή και τώρα σκοπεύουν να υποδυθούν τρία ζευγάρια στο Μπρόντγουεϊ.

Οι δυο διάσημοι ηθοποιοί συμφώνησαν να πρωταγωνιστήσουν στην πρώτη αναβίωση στο Μπρόντγουεϊ του έργου «Plaza Suite» του Νιλ Σάιμον, μια κωμωδία του 1968 σε τρεις πράξεις, με έξι διαφορετικούς χαρακτήρες, που διαδραματίζεται στην Σουίτα 719 του Plaza Hotel. 

«Απλώς λατρεύουμε αυτό το έργο. Είναι σίγουρα ένα έργο με πολιτιστικές και σεξουαλικές προσεγγίσεις πολύ διαφορετικές, αλλά υπάρχουν πολύ πιο δυνατά θέματα, σχετικά με τον γάμο, την απογοήτευση, την φιλοδοξία, την προδοσία και την αγάπη, που δεν απευθύνονται σε μια συγκεκριμένη γενιά», είπε σε συνέντευξή της η Σάρα Τζέσιακ Πάρκερ.

Το έργο, σε σκηνοθεσία Τζον Μπέντζαμιν Χίκεϊ, θα ξεκινήσει με 22 παραστάσεις τον Φεβρουάριο στο Colonial Theater της Βοστώνης (όπου είχε αρχίσει επίσης το 1968 η παραγωγή) και θα συνεχίσει για 17 εβδομάδες στο Hudson Theater του Μπρόντγουεϊ.

Ο σκηνοθέτης Τζον Μπέντζαμιν Χίκεϊ, που είναι στενός φίλος του ζευγαριού εδώ και χρόνια, είπε πως αρχικά τους ζήτησε να κάνουν μια ανάγνωση για το έργο επειδή σκέφτηκε πως ο γάμος τους θα τους έκανε να καταλάβουν καλύτερα τους χαρακτήρες. «Πιστεύω πως είναι ένα υπέροχο έργο για την βιωσιμότητα του γάμου -πόσο άγριος μπορεί να γίνει αλλά και πόσο γελοίος», είπε ο ίδιος.

Από την πλευρά της η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δήλωσε «εξαιρετικά αισιόδοξη πως θα είναι μια πολύ καλή εμπειρία, αλλά περιμένω πως θα είναι δύσκολη και γεμάτη προκλήσεις». «Το γεγονός πως είμαστε παντρεμένοι είναι μια ενδιαφέρουσα παράμετρος, αλλά ειλικρινά ανησυχώ περισσότερο για το να γίνει σωστή δουλειά και δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν καλύτερο για τον ρόλο από την γυναίκα μου», είπε ο Μάθιου Μπρόντερικ.

Με πληροφορίες από New York Times

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΑΥΑΓΙΟ ΜΕΝΤΩΡ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΓΛΥΠΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΟ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Πολιτισμός / Ναυάγιο ΜΕΝΤΩΡ: Νέα ευρήματα από το πλοίο του Έλγιν - Βρέθηκε θραύσμα από τον γλυπτό διάκοσμο του Παρθενώνα;

Το μπρίκι ΜΕΝΤΩΡ, που βυθίσθηκε τον Σεπτέμβριο του 1802 έξω από το λιμάνι του Αβλέμονα στα νοτιοανατολικά των Κυθήρων, ήταν ένα από τα ιδιόκτητα πλοία του Λόρδου Έλγιν
THE LIFO TEAM
Το Ελληνικό Περίπτερο στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia

Πολιτισμός / Το Ελληνικό Περίπτερο στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia

Το Ελληνικό Περίπτερο στα Giardini της Βενετίας μεταμορφώνεται σε ένα σύγχρονο Πλατωνικό Σπήλαιο από τον Ανδρέα Αγγελιδάκη, τον εικαστικό και αρχιτέκτονα που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia με το έργο «Escape Room», από τις 9 Μαΐου έως τις 22 Νοεμβρίου 2026. 
THE LIFO TEAM
Τι σημαίνει όταν μια αρχαία κοινωνία θάβει παιδιά σαν πολεμιστές;

Πολιτισμός / Τι σημαίνει όταν μια αρχαία κοινωνία θάβει παιδιά σαν πολεμιστές;

Η ανακάλυψη δύο παιδικών ταφών με χάλκινα πολεμικά ζωνάρια στην Ποντεκανιάνο της Ιταλίας ξαναφέρνει στο προσκήνιο το ερώτημα για το πώς μια αρχαία κοινωνία απέδιδε κύρος, ρόλους και μέλλον ακόμη και στα παιδιά.
THE LIFO TEAM
Ο Werner Herzog επιστρέφει με το Ghost Elephants, ένα ντοκιμαντέρ για τα τελευταία «φαντάσματα» της Αγκόλας

Πολιτισμός / Ο Werner Herzog επιστρέφει με το Ghost Elephants, ένα ντοκιμαντέρ για τα τελευταία «φαντάσματα» της Αγκόλας

Το Ghost Elephants ακολουθεί μια αποστολή αναζήτησης ελεφάντων στην Αγκόλα, αλλά στα χέρια του Werner Herzog γίνεται κάτι περισσότερο από ένα ντοκιμαντέρ. Γίνεται μια ιστορία για την εμμονή, τη σιωπή και το άγνωστο.
THE LIFO TEAM