Το τηλεοπτικό «bullying» στον πρίγκιπα Τζορτζ για το μπαλέτο προκαλεί οργή εναντίον παρουσιάστριας

Το τηλεοπτικό «bullying» στον πρίγκιπα Τζορτζ για το μπαλέτο προκαλεί οργή εναντίον παρουσιάστριας Facebook Twitter
5

Η παρουσιάστρια του Good Morning America, Lara Spencer, προκάλεσε κύμα αντιδράσεων και κατηγορήθηκε για bullying καθώς χλεύασε τον πρίγκιπα Τζορτζ και την αγάπη του για το μπαλέτο.

Η παρουσιάστρια ζήτησε συγγνώμη μετά τις επικρίσεις που δέχθηκε στα social media, αλλά και πάλι κάποιοι λένε πως αυτό πρέπει να γίνει από τον αέρα της εκπομπής.

«Η βαθύτατη συγνώμη μου για ένα απαράδεκτο σχόλιο που έκανα κατά τη διάρκεια ειδήσεων την Πέμπτη», έγραψε. «Από το μπαλέτο, το οποίο έκανα εγώ ως παιδί, μέχρι οτιδήποτε στη ζωή θέλετε να εξερευνήσετε, πιστεύω ότι όλοι πρέπει να ακολουθήσουν το πάθος του», ανέφερε η Spencer.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

My sincere apologies for an insensitive comment I made in pop news yesterday. From ballet to anything one wants to explore in life, I say GO FOR IT. I fully believe we should all be free to pursue our passions. Go climb your mountain-and love every minute of it.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lara Spencer (@lara.spencer) στις

H παρουσιάστρια σχολίασε με χλευασμό το ποιες δραστηριότητες απολαμβάνει στο σχολείο ο πρίγκιπας Τζορτζ και όταν έφτασε στο μπαλέτο ήταν ιδιαίτερα καυστική, με αποτέλεσμα να προκαλέσει γέλια στο στούντιο.

 

To σχόλιο της παρουσιάστριας έγινε γρήγορα αντιληπτό από χρήστες των social media που την κατηγόρησαν για στερεοτυπικές αντιλήψεις και bullying απέναντι σε μια δραστηριότητα ενός μικρού παιδιού. Ωστόσο αρκετοί ήταν αυτοί που στάθηκαν όχι στο ποιος σχολιάστηκε, αλλά στο μπαλέτο. Την δυσαρέσκειά τους εξέφρασαν χορευτές του μπαλέτου, αλλά και διασημότητες όπως οι Rosie O'Donnell, George Takei, Derek Hough, Debbie Allen.

Με τα χάσταγκ "boys dance too" και "ballet is for everyone" αρκετοί κάλεσαν την παρουσιάστρια να ζητήσει συγγνώμη από όλη την χορευτική κοινότητα καθώς βρήκαν το σχόλιό της προσβλητικό. Θέση πήρε και η Shoshana Bean, ηθοποιός του Μπρόντγουεϊ, η οποία είπε πως το ύφος της ειρωνείας ήταν απαράδεκτο ενώ με σχόλιο της στο Twitter η ηθοποιός ζητά να διατυπωθεί συγγνώμη μέσα από την εκπομπή.

Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά το «Baby Reindeer», ο Ρίτσαρντ Γκαντ επιστρέφει με το σκοτεινό «Half Man»

Πολιτισμός / Μετά το «Baby Reindeer», ο Ρίτσαρντ Γκαντ επιστρέφει με το σκοτεινό «Half Man»

Ο Ρίτσαρντ Γκαντ επιστρέφει με το «Half Man» σε έναν ρόλο που τον βγάζει εντελώς έξω από τη γνώριμη περσόνα του. Στις Κάννες μίλησε για την ανδρική βία, τη σωματική μεταμόρφωση και το γιατί η αυθεντικότητα είναι, για εκείνον, το μόνο αληθινό μυστικό μιας επιτυχίας.
THE LIFO TEAM
Από τη «Χορτοφάγο» στο Light and Thread: γιατί η Χαν Κανγκ μιλά σήμερα για την τέχνη σαν ανάγκη επιβίωσης

Πολιτισμός / Από τη «Χορτοφάγο» στο Light and Thread: γιατί η Χαν Κανγκ μιλά σήμερα για την τέχνη σαν ανάγκη επιβίωσης

Με αφορμή το Light and Thread, το πρώτο της nonfiction βιβλίο στα αγγλικά, η νομπελίστρια Χαν Κανγκ μιλά για τη βία, το πένθος, τη μνήμη και τη γραφή ως πράξη επιμονής. Και για το ελληνικό κοινό που έχει ήδη αγαπήσει τη «Χορτοφάγο» και το «Μάθημα ελληνικών», θυμίζει γιατί η λογοτεχνία της δεν παρηγορεί από τον κόσμο, αλλά σε εμποδίζει να νεκρωθείς μέσα του.
THE LIFO TEAM
Turner Prize 2026: Μια βραχεία λίστα με έντονο πολιτικό φορτίο και γλυπτική ουσία.

Πολιτισμός / Ανακοινώθηκε η βραχεία λίστα του Turner Prize 2026

Ανακοινώθηκε η βραχεία λίστα του Turner Prize 2026, με τους Σιμίον Μπάρκλεϊ, Κίρα Φρέιζε, Μαργκερίτ Ιμιό και Τανόα Σάσρακου να διεκδικούν το σημαντικότερο βρετανικό βραβείο σύγχρονης τέχνης. Η φετινή τετράδα δίνει έμφαση στην εγκατάσταση και την περφόρμανς, με έργα που ανατέμνουν τη φυλή, την τάξη και την πολιτική ιστορία του πετρελαίου.
THE LIFO TEAM
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΕΝΕΤΙΑΣ ΜΑΓΚΙ ΤΖΙΛΕΝΧΑΛ

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Βενετίας 2026: Η Μάγκι Τζίλενχαλ ορίστηκε πρόεδρος της κριτικής επιτροπής

«Η Βενετία πάντα υποστήριζε τις ειλικρινείς, ξεχωριστές φωνές, και είναι τιμή μου να συμβάλλω στη συνέχιση αυτής της γενναίας και απαραίτητης παράδοσης», δήλωσε η ηθοποιός
THE LIFO TEAM
Πίσω από το «Guernica», ένα μουσείο ξαναγράφει τη μοντέρνα Ισπανία

Πολιτισμός / Ο Νταλί, ο Πικάσο και το μουσείο που ξαναδιαβάζει την Ισπανία μετά τον Φράνκο

Με μια μεγάλη νέα παρουσίαση της συλλογής του, το Reina Sofía της Μαδρίτης δεν αλλάζει απλώς αίθουσες και διαδρομές. Πίσω από τον Πικάσο, τον Νταλί και τον Μιρό, ξανασυστήνει τη σύγχρονη Ισπανία ως ιστορία λογοκρισίας, εξορίας, καθυστερημένων ελευθεριών και δύσκολης μετάβασης στη δημοκρατία.
THE LIFO TEAM
Ο Ντυσάν, η γυμνή Ίβ Μπάμπιτζ και η στιγμή που το Λος Αντζελες απέκτησε δικό του μύθο

Πολιτισμός / Ο Ντυσάν, η γυμνή Ίβ Μπάμπιτζ και η στιγμή που το Λος Αντζελες απέκτησε δικό του μύθο

Με αφορμή τη μεγάλη αναδρομική του Μαρσέλ Ντυσάν στο MoMA, επιστρέφουμε σε μια από τις πιο παράξενες, σαγηνευτικές και λιγότερο γνωστές εικόνες γύρω από το όνομά του: τη φωτογραφία του 1963 με τη γυμνή Ίβ Μπάμπιτζ απέναντί του σε μια σκακιέρα. Οι σπάνιες φωτογραφίες και η ιστορία πίσω από αυτό το καρέ φωτίζουν όχι μόνο έναν μικρό μύθο της αμερικανικής τέχνης, αλλά και τη στιγμή που το Λος Αντζελες άρχισε να πιστεύει πραγματικά στον δικό του.
THE LIFO TEAM
Το «Miami Vice» επιστρέφει στη δεκαετία του ’80 με τον Μάικλ Μπ. Τζόρνταν και τον Όστιν Μπάτλερ

Πολιτισμός / Το «Miami Vice» επιστρέφει στη δεκαετία του ’80 με τον Μάικλ Μπ. Τζόρνταν και τον Όστιν Μπάτλερ

Η Universal επιβεβαίωσε επίσημα το «Miami Vice ’85», με τον Μάικλ Μπ. Τζόρνταν και τον Όστιν Μπάτλερ στους ρόλους του Ρίκο Ταμπς και του Σόνι Κρόκετ. Η νέα ταινία του Τζόζεφ Κοζίνσκι θα βγει στις 6 Αυγούστου 2027 και επιστρέφει στη λάμψη, το στιλ και τη διαφθορά του Μαϊάμι στα μέσα της δεκαετίας του ’80.
THE LIFO TEAM
Η Μέριλ Στριπ λέει ότι χωρίς τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα "δεν θα είχαμε τίποτα"

Πολιτισμός / Η Μέριλ Στριπ λέει ότι χωρίς τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα "δεν θα είχαμε τίποτα"

Λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα του Ο Διάβολος Φοράει Prada 2, η Μέριλ Στριπ είπε ανοιχτά αυτό που το queer κοινό ήξερε εδώ και χρόνια: ότι η Μιράντα Πρίστλι και ο κόσμος της ταινίας δεν θα είχαν την ίδια ζωή χωρίς αυτό.
THE LIFO TEAM
Η Ναόμι Γουότς γίνεται Μαργκότ Φοντέιν σε ταινία για τον πιο θρυλικό έρωτα του μπαλέτου

Πολιτισμός / Η Ναόμι Γουότς γίνεται Μαργκότ Φοντέιν σε ταινία για τον πιο θρυλικό έρωτα του μπαλέτου

Η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο «Margot & Rudi», το νέο ρομαντικό δράμα του Άντονι Φάμπιαν, που αφηγείται τη θυελλώδη καλλιτεχνική και προσωπική σχέση της Μαργκότ Φοντέιν με τον Ρούντολφ Νουρέγιεφ
THE LIFO TEAM
Σκάρλετ Γιόχανσον, Άνταμ Ντράιβερ και Μάιλς Τέλερ πάνε Κάννες με το νέο φιλμ του Τζέιμς Γκρέι

Πολιτισμός / Σκάρλετ Γιόχανσον, Άνταμ Ντράιβερ και Μάιλς Τέλερ πάνε Κάννες

Η νέα ταινία του Τζέιμς Γκρέι, με Σκάρλετ Γιόχανσον, Άνταμ Ντράιβερ και Μάιλς Τέλερ, προστίθεται τελικά στο διαγωνιστικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Καννών, ενώ η Neon εξασφάλισε ήδη τα δικαιώματα για τη Βόρεια Αμερική.
THE LIFO TEAM
Φαντάσματα, γυμνά και queer στέμματα: τι δείχνει για τη φωτογραφία σήμερα η φετινή AIPAD

Πολιτισμός / Φαντάσματα, γυμνά και queer στέμματα: τι δείχνει για τη φωτογραφία σήμερα η φετινή AIPAD

Από τα αινιγματικά “ghost” prints του Andy Mattern και τα παραμορφωμένα γυμνά του Bill Brandt μέχρι τη queer ορατότητα της Zanele Muholi και το ψηφιακό άγχος της Tania Franco Klein, η φετινή φωτογραφική έκθεση AIPAD στη Νέα Υόρκη δείχνει μια φωτογραφία πιο σωματική, πιο υβριδική και πιο ανήσυχη από ποτέ.
THE LIFO TEAM
Η γκαρνταρόμπα και το βλέμμα της Νταϊάν Κίτον βγαίνουν στο σφυρί

Πολιτισμός / Η γκαρνταρόμπα και το βλέμμα της Νταϊάν Κίτον βγαίνουν στο σφυρί

Οκτώ μήνες μετά τον θάνατό της, η Bonhams ανακοινώνει τέσσερις δημοπρασίες με περισσότερα από 400 αντικείμενα από το προσωπικό αρχείο της Νταϊάν Κίτον, από ρούχα Ralph Lauren και Thom Browne μέχρι το αρχικό σενάριο του «Annie Hall»
THE LIFO TEAM
Ο Αντόνιο Μούνιοθ Μολίνα βλέπει έναν «τεχνολογικό ολοκληρωτισμό» πίσω από την κρίση του δημόσιου λόγου

Πολιτισμός / Ο Αντόνιο Μούνιοθ Μολίνα βλέπει έναν «τεχνολογικό ολοκληρωτισμό» πίσω από την κρίση του δημόσιου λόγου

Ο επιφανής συγγραφέας μιλά για την αποδυνάμωση της δημοκρατικής λογικής, την υπεροχή της φτηνής γνώμης απέναντι στο ρεπορτάζ και τη δύναμη των ψηφιακών πλατφορμών να διαμορφώνουν έναν όλο και πιο επιθετικό δημόσιο χώρο.
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
το είπε ... θρησκευτικές σπουδές !! (religious studies) .... δυστυχώς η εμμονή της θρησκείας και η χριστιανική πλύση εγκεφάλου είναι βαθιά ενσωματωμένη στο DNA των Αμερικανών και γι 'αυτό το έθνος τους έχει μετατραπεί σε σκατά. Αυτό εξηγεί και το σχόλιο του μπαλέτου
Αυτές οι συυγνώμες του κ...λου με εκνευρίζουν αφόρητα. Πρώτα λες κάτι για το μπαλέτο. Σε κράζουν.... Οκ ζήτα συγγνώμη... πες απλά ότι δεν έπρεπε να το πω αυτό, ήταν απρεπές και ζητώ συγγνώμη.Γιατί όμως συνεχίζεις και λες μπούρδες το στυλ "I say go for it. I FULLY BELIEVE we should all be free to pursue..." κλπ κλπ;... Αφού "you fully believe" γιατί τα είπες τότε; Μπούρδες, ψεύτικες και αναξιοπρεπείς συγγνώμες που βλέπουμε συνέχεια, δυστυχώς
Ενας από τους μεγαλύτερους "Μπαλαρίνους" τοu κόσμου ήταν απίστευτος womanizer,και πανω στη σκηνή τέλειος χορευτής και αρσενικό με τα όλα του!Ετσι για να μην ξεχνιώμαστε Ladies and Gentlemen,enough με τα στερεότυπα.Mikhail Baryshnikov!https://www.youtube.com/watch?v=rUnO9-pPz0E
Καταλαβαίνω ότι το σχόλιό σου έγινε με καλή πρόθεση και θες να δείξεις ότι δε σημαίνει κάτι το φύλο με την εκάστοτε ασχολία. Αλλά ενώ θες να κατακρίνεις ένα σεξιστικό σχόλιο, απαντάς επίσης σεξιστικά. "Αρσενικό με τα όλα του";! Δηλ. θεωρείς ότι για οποιοδήποτε άντρα που ασχολείται με κάτι που έχουμε διαστρεβλωμένα και λανθασμένα συνηθίσει να το "καταλογίζουμε" μόνο σε γυναίκες... αλλάζει κάτι για το φύλο του;! Το "αρσενικό" φύλο δε θα άλλαζε, κι επίσης και οι gay άντρες είναι "αρσενικοί", το ίδιο ισχύει.