Το τηλεοπτικό «bullying» στον πρίγκιπα Τζορτζ για το μπαλέτο προκαλεί οργή εναντίον παρουσιάστριας

Το τηλεοπτικό «bullying» στον πρίγκιπα Τζορτζ για το μπαλέτο προκαλεί οργή εναντίον παρουσιάστριας Facebook Twitter
5

Η παρουσιάστρια του Good Morning America, Lara Spencer, προκάλεσε κύμα αντιδράσεων και κατηγορήθηκε για bullying καθώς χλεύασε τον πρίγκιπα Τζορτζ και την αγάπη του για το μπαλέτο.

Η παρουσιάστρια ζήτησε συγγνώμη μετά τις επικρίσεις που δέχθηκε στα social media, αλλά και πάλι κάποιοι λένε πως αυτό πρέπει να γίνει από τον αέρα της εκπομπής.

«Η βαθύτατη συγνώμη μου για ένα απαράδεκτο σχόλιο που έκανα κατά τη διάρκεια ειδήσεων την Πέμπτη», έγραψε. «Από το μπαλέτο, το οποίο έκανα εγώ ως παιδί, μέχρι οτιδήποτε στη ζωή θέλετε να εξερευνήσετε, πιστεύω ότι όλοι πρέπει να ακολουθήσουν το πάθος του», ανέφερε η Spencer.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

My sincere apologies for an insensitive comment I made in pop news yesterday. From ballet to anything one wants to explore in life, I say GO FOR IT. I fully believe we should all be free to pursue our passions. Go climb your mountain-and love every minute of it.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lara Spencer (@lara.spencer) στις

H παρουσιάστρια σχολίασε με χλευασμό το ποιες δραστηριότητες απολαμβάνει στο σχολείο ο πρίγκιπας Τζορτζ και όταν έφτασε στο μπαλέτο ήταν ιδιαίτερα καυστική, με αποτέλεσμα να προκαλέσει γέλια στο στούντιο.

 

To σχόλιο της παρουσιάστριας έγινε γρήγορα αντιληπτό από χρήστες των social media που την κατηγόρησαν για στερεοτυπικές αντιλήψεις και bullying απέναντι σε μια δραστηριότητα ενός μικρού παιδιού. Ωστόσο αρκετοί ήταν αυτοί που στάθηκαν όχι στο ποιος σχολιάστηκε, αλλά στο μπαλέτο. Την δυσαρέσκειά τους εξέφρασαν χορευτές του μπαλέτου, αλλά και διασημότητες όπως οι Rosie O'Donnell, George Takei, Derek Hough, Debbie Allen.

Με τα χάσταγκ "boys dance too" και "ballet is for everyone" αρκετοί κάλεσαν την παρουσιάστρια να ζητήσει συγγνώμη από όλη την χορευτική κοινότητα καθώς βρήκαν το σχόλιό της προσβλητικό. Θέση πήρε και η Shoshana Bean, ηθοποιός του Μπρόντγουεϊ, η οποία είπε πως το ύφος της ειρωνείας ήταν απαράδεκτο ενώ με σχόλιο της στο Twitter η ηθοποιός ζητά να διατυπωθεί συγγνώμη μέσα από την εκπομπή.

Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Catherine Opie φέρνει την queer προσωπογραφία στο κέντρο της National Portrait Gallery

Πολιτισμός / Η Catherine Opie φέρνει την queer προσωπογραφία στο κέντρο της National Portrait Gallery

Η Catherine Opie παρουσιάζει την πρώτη μεγάλη έκθεσή της στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη National Portrait Gallery. Το To Be Seen συγκεντρώνει 30 χρόνια δουλειάς και επαναφέρει στο προσκήνιο τη συζήτηση για την ορατότητα και την εκπροσώπηση.
THE LIFO TEAM
Ο Harry Styles μιλά για τον θάνατο του Liam Payne: «Με έκανε να ξαναδώ τη ζωή μου»

Διεθνή / Ο Harry Styles μιλά για τον θάνατο του Liam Payne: «Με έκανε να ξαναδώ τη ζωή μου»

Ο Harry Styles δήλωσε ότι ο θάνατος του Liam Payne το 2024 τον ώθησε να επανεξετάσει τη ζωή του. Μιλώντας για το νέο του άλμπουμ, αναφέρθηκε στο πένθος, τη δημόσια έκθεση και τον τρόπο που τιμά τη μνήμη του πρώην συνεργάτη του.
THE LIFO TEAM
Να είναι γκέι»: Η Rosalía σχολιάζει με χιούμορ τι την ελκύει στους άντρες

Πολιτισμός / «Να είναι γκέι»: Η Rosalía σχολιάζει με χιούμορ τι την ελκύει στους άντρες

Η Rosalía απάντησε με χιούμορ ότι η ποιότητα που εκτιμά περισσότερο σε έναν άντρα είναι «να είναι γκέι», σε συνέντευξή της στο Spotify. Η ατάκα έγινε viral, ενώ η ίδια μίλησε και για την έλξη πέρα από τα στερεότυπα φύλου.
THE LIFO TEAM
BERLINALE TRICIA TUTTLE

Πολιτισμός / Berlinale: Η Tricia Tuttle παραμένει στη θέση της διευθύντριας του διεθνούς φεστιβάλ κινηματογράφου

Η Tuttle παραμένει στη θέση της παρά τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις υπέρ της Παλαιστίνης από κάποιους σκηνοθέτες στην πρόσφατη τελετή απονομής, με το φεστιβάλ να διευκρινίζει ότι οι «συστάσεις» του εποπτικού συμβουλίου δεν συνιστούν υποχρέωση επιβολής νέου κώδικα δεοντολογίας
THE LIFO TEAM
Ο Félicien Rops επιστρέφει: Ερωτισμός, σκάνδαλο και συμβολισμός στη Ζυρίχη

Πολιτισμός / Ο Félicien Rops επιστρέφει: Ερωτισμός, σκάνδαλο και συμβολισμός στη Ζυρίχη

Το Kunsthaus Zurich παρουσιάζει από 6 Μαρτίου έως 31 Μαΐου τη μεγάλη έκθεση «Laboratory of Lust» αφιερωμένη στον Βέλγο συμβολιστή Félicien Rops. Με έργα που συνδυάζουν ερωτισμό, σάτιρα και σατανική αλληγορία, ο καλλιτέχνης της belle époque επανεξετάζεται σήμερα μέσα από το πρίσμα της σύγχρονης συζήτησης για το βλέμμα, την εξουσία και την αναπαράσταση του σώματος.
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
το είπε ... θρησκευτικές σπουδές !! (religious studies) .... δυστυχώς η εμμονή της θρησκείας και η χριστιανική πλύση εγκεφάλου είναι βαθιά ενσωματωμένη στο DNA των Αμερικανών και γι 'αυτό το έθνος τους έχει μετατραπεί σε σκατά. Αυτό εξηγεί και το σχόλιο του μπαλέτου
Αυτές οι συυγνώμες του κ...λου με εκνευρίζουν αφόρητα. Πρώτα λες κάτι για το μπαλέτο. Σε κράζουν.... Οκ ζήτα συγγνώμη... πες απλά ότι δεν έπρεπε να το πω αυτό, ήταν απρεπές και ζητώ συγγνώμη.Γιατί όμως συνεχίζεις και λες μπούρδες το στυλ "I say go for it. I FULLY BELIEVE we should all be free to pursue..." κλπ κλπ;... Αφού "you fully believe" γιατί τα είπες τότε; Μπούρδες, ψεύτικες και αναξιοπρεπείς συγγνώμες που βλέπουμε συνέχεια, δυστυχώς
Ενας από τους μεγαλύτερους "Μπαλαρίνους" τοu κόσμου ήταν απίστευτος womanizer,και πανω στη σκηνή τέλειος χορευτής και αρσενικό με τα όλα του!Ετσι για να μην ξεχνιώμαστε Ladies and Gentlemen,enough με τα στερεότυπα.Mikhail Baryshnikov!https://www.youtube.com/watch?v=rUnO9-pPz0E
Καταλαβαίνω ότι το σχόλιό σου έγινε με καλή πρόθεση και θες να δείξεις ότι δε σημαίνει κάτι το φύλο με την εκάστοτε ασχολία. Αλλά ενώ θες να κατακρίνεις ένα σεξιστικό σχόλιο, απαντάς επίσης σεξιστικά. "Αρσενικό με τα όλα του";! Δηλ. θεωρείς ότι για οποιοδήποτε άντρα που ασχολείται με κάτι που έχουμε διαστρεβλωμένα και λανθασμένα συνηθίσει να το "καταλογίζουμε" μόνο σε γυναίκες... αλλάζει κάτι για το φύλο του;! Το "αρσενικό" φύλο δε θα άλλαζε, κι επίσης και οι gay άντρες είναι "αρσενικοί", το ίδιο ισχύει.