Θύμα χάκερ φέρεται να έπεσε η δημοφιλής ηθοποιός Τζέσικα Άλμπα στο Twitter

 

Μια σειρά screenshots με ρατσιστικά, ομοφοβικά, νεοναζιστικά, συνωμοσιολογικά και αντισημιτικά μηνύματα που εμφανίζονται να έχουν αναρτηθεί από το επίσημο προφίλ της Τζέσικα Άλμπα στο Twitter κάνουν τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ανάμεσα σε αυτά υπάρχουν μηνύματα υπέρ του Χίτλερ αλλά και του βιασμού. 

 

Τα screenshots με τις αναρτήσεις από τον επίσημο λογαριασμό της ηθοποιού και ιδρύτριας της The Honest Company, μίας εταιρείας με προϊόντα υγείας και ομορφιάς, κατέκλυσαν το Twitter την Κυριακή. Ωστόσο οι επίμαχες αυτές αναρτήσεις δεν εμφανίζονται στον επίσημο λογαριασμό της Άλμπα.

 

 

 

Δεν είναι σαφές το ποιος διακίνησε τώρα τις διαγραμμένες αναρτήσεις. Το CNN προσπάθησε να επικοινωνήσει τόσο με την ηθοποιό όσο και με τους εκπροσώπους της ωστόσο δεν έκαναν κάποια δήλωση, με όσους αναρτούν τα screenshots να αναφέρουν ότι ο λογαριασμός της Τζέσικα Άλμπα έχει δεχθεί επίθεση από χάκερ. 

 

«Τουλάχιστον χακάρετε κάποιον που μπορεί να γίνει πιστευτό ότι είναι ρατσιστής. Η Άλμπα δεν κάνει κακό σε κανέναν πουλώντας προϊόντα για μωρά και καθαρισμό προσώπου», έγραψε ένα χρήστης του Twitter. 

 

Η τελευταία ανάρτηση από τον λογαριασμό της Τζέσικα Άλμπα έγινε στις 20 Ιουλίου. 

 

Με πληροφορίες από CNN