Χάκαραν τον λογαριασμό της Τζέσικα Άλμπα στο Twitter

Χάκαραν τον λογαριασμό της Τζέσικα Άλμπα στο Twitter Facebook Twitter
EPA
0

Θύμα χάκερ φέρεται να έπεσε η δημοφιλής ηθοποιός Τζέσικα Άλμπα στο Twitter

Μια σειρά screenshots με ρατσιστικά, ομοφοβικά, νεοναζιστικά, συνωμοσιολογικά και αντισημιτικά μηνύματα που εμφανίζονται να έχουν αναρτηθεί από το επίσημο προφίλ της Τζέσικα Άλμπα στο Twitter κάνουν τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ανάμεσα σε αυτά υπάρχουν μηνύματα υπέρ του Χίτλερ αλλά και του βιασμού. 

Τα screenshots με τις αναρτήσεις από τον επίσημο λογαριασμό της ηθοποιού και ιδρύτριας της The Honest Company, μίας εταιρείας με προϊόντα υγείας και ομορφιάς, κατέκλυσαν το Twitter την Κυριακή. Ωστόσο οι επίμαχες αυτές αναρτήσεις δεν εμφανίζονται στον επίσημο λογαριασμό της Άλμπα.

Χάκαραν τον λογαριασμό της Τζέσικα Άλμπα στο Twitter Facebook Twitter

Δεν είναι σαφές το ποιος διακίνησε τώρα τις διαγραμμένες αναρτήσεις. Το CNN προσπάθησε να επικοινωνήσει τόσο με την ηθοποιό όσο και με τους εκπροσώπους της ωστόσο δεν έκαναν κάποια δήλωση, με όσους αναρτούν τα screenshots να αναφέρουν ότι ο λογαριασμός της Τζέσικα Άλμπα έχει δεχθεί επίθεση από χάκερ. 

«Τουλάχιστον χακάρετε κάποιον που μπορεί να γίνει πιστευτό ότι είναι ρατσιστής. Η Άλμπα δεν κάνει κακό σε κανέναν πουλώντας προϊόντα για μωρά και καθαρισμό προσώπου», έγραψε ένα χρήστης του Twitter. 

Η τελευταία ανάρτηση από τον λογαριασμό της Τζέσικα Άλμπα έγινε στις 20 Ιουλίου. 

Με πληροφορίες από CNN

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τρέισι Έμιν έκανε επέμβαση στα μάτια: «Θα δω καθαρά για πρώτη φορά στη ζωή μου»

Πολιτισμός / Η Tracey Emin θέλει να δει ξανά τα έργα της — κυριολεκτικά

Για πάνω από έναν χρόνο, η Tracey Emin έβλεπε τον κόσμο θολό και «σε αποχρώσεις σέπια». Μετά την επέμβαση στα μάτια, λέει πως το πρώτο που θέλει είναι να πάει στην Tate Modern και να δει καθαρά τη μεγάλη της έκθεση.
THE LIFO TEAM
Ο Γουίλεμ Νταφόε στην Αθήνα: πρεμιέρα, κουλούρι και μια συνάντηση με τον Μάριο Μπανούσ

Πολιτισμός / Ο Γουίλεμ Νταφόε στην Αθήνα: μια πρεμιέρα,ένα κουλούρι και μια συνάντηση με τον Μάριο Μπανούσι

Ο Γουίλεμ Νταφόε βρίσκεται στην Αθήνα για την πανελλήνια πρεμιέρα του «Πάρτυ Γενεθλίων». Ο Μάριο Μπανούσι ανέβασε φωτογραφίες μαζί του στην πόλη, λίγους μήνες πριν παραλάβει στη Βενετία τον Αργυρό Λέοντα της Biennale Teatro.
THE LIFO TEAM
Η γαλλική ταινία όπου ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight

Πολιτισμός / Η γαλλική ταινία όπου ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight

Στο Jim Queen, ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight και ένας queer influencer ψάχνει τη θεραπεία στο Παρίσι. Η γαλλική ταινία κινουμένων σχεδίων για ενήλικες έκανε πρεμιέρα στις Κάννες, μετατρέποντας την ετεροφυλοφιλία σε camp ταινία τρόμου για τη gay σκηνή.
THE LIFO TEAM
Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ ακυρώνει την παρουσία της στις Κάννες μετά από τραυματισμό

Πολιτισμός / Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ χάνει την πρώτη της εμφάνιση στις Κάννες μετά από τραυματισμό

Η 84χρονη σταρ δεν θα παραστεί στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ Καννών, όπου θα λάμβανε τιμητικό Χρυσό Φοίνικα για το σύνολο της καριέρας της, καθώς αναρρώνει από τραυματισμό στο γόνατο.
THE LIFO TEAM
Εντυπωσιακή ανακάλυψη στην Πομπηία: Γιατρός αναγνωρίστηκε από τα εργαλεία του

Πολιτισμός / Εντυπωσιακή ανακάλυψη στην Πομπηία: Γιατρός αναγνωρίστηκε από τα εργαλεία του

Νέα εξέταση σε εκμαγείο θύματος της έκρηξης του Βεζούβιου αποκάλυψε ευρήματα που βοήθησαν τους αρχαιολόγους να ταυτοποιήσουν το επάγγελμά του, σχεδόν 2.000 χρόνια μετά τον θάνατό του
THE LIFO TEAM