ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ο Όστιν Μπάτλερ είναι ο νέος Έλβις Πρίσλεϊ στην ταινία του Μπαζ Λούρμαν

Ο Όστιν Μπάτλερ είναι ο νέος Έλβις Πρίσλεϊ στην ταινία του Μπαζ Λούρμαν Facebook Twitter
0

Ο σκηνοθέτης Μπαζ Λούρμαν βρήκε τον νέο του Έλβις Πρίσλεϊ στο πρόσωπο του ηθοποιού Όστιν Μπάτλερ που θα πρωταγωνιστήσει στον ομώνυμο ρόλο της νέας ταινίας για την ζωή του «Βασιλιά της Ροκ εν Ρολ».

Η δραματική ταινία, που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο τίτλος της, καλύπτει την ζωή του Έλβις Πρίσλεϊ που από φτωχός τραγουδιστής εξελίχθηκε σε παγκόσμιο είδωλο, δοσμένη μέσα από την πολύπλοκη σχέση του για τουλάχιστον δυο δεκαετίες με τον μάνατζερ «Συνταγματάρχη» Τομ Πάρκερ, τον οποίο θα υποδυθεί ο Τομ Χανκς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

➡️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Baz Luhrmann (@bazluhrmann) στις

Για τον ρόλο του Έλβις πέρασαν από κάστινγκ επίσης οι Άνσελ Έλγκορτ, Μάιλς Τέλερ και Χάρι Στάιλς, αλλά ήταν ο Όστιν Μπάτλερ που κέρδισε τελικά τον διάσημο σκηνοθέτη.

Ο νεαρός ηθοποιός εμφανίζεται στην ταινία «Once Upon a Time in Hollywood» του Κουέντιν Ταραντίνο, απέναντι στους Μπραντ Πιτ και Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ενώ πρωταγωνιστεί επίσης στο «The Dead Don't Die» μαζί με του Μπιλ Μάρεϊ και Άνταμ Ντράιβερ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

mān.ïn.thē.mïrrør

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Austin Butler (@austinbutler) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

interview magazine | photography by Aldo Rossi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Austin Butler (@austinbutler) στις


«Γνώριζα πως δεν θα μπορούσα να κάνω αυτήν την ταινία αν δεν ήταν απολύτως σωστό το καστ. Ψάξαμε πολύ για έναν ηθοποιό που θα διαθέτει την μοναδική φυσικότητα της κίνησης αλλά και τις φωνητικές ικανότητες του τεράστιου αυτού σταρ, καθώς επίσης το πόσο ευάλωτος ήταν μέσα του ως καλλιτέχνης», σχολίασε ο Μπαζ Λούρμαν. «Είχα ακούσει για τον Όστιν Μπάτλερ από τον ρόλο του απέναντι στον Ντένζελ Ουάσιγκτον στο "The Iceman Cometh" του Μπρόντγουεϊ και αφού τον δοκίμασα σκηνικά και φωνητικά, συνειδητοποίησα πως είχα βρει κάποιον που ενσαρκώνει το πνεύμα μιας από τις θρυλικότερες μουσικές φιγούρες παγκοσμίως», πρόσθεσε ο σκηνοθέτης.

Ο Μπαζ Λούρμαν θα σκηνοθετήσει ένα έργο που έγραψε με τον Γκρεγκ Πιρς, ενώ έχει αναλάβει και την παραγωγή μαζί με την βραβευμένη με Όσκαρ Κάθριν Μάρτιν, συνεργάτη του στις ταινίας «The Great Gatsby» και «Moulin Rouge».

Με πληροφορίες από Deadline

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM