Για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα βρέθηκε στην Ελλάδα η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, αυτή τη φορά στη Μύκονο για διακοπές. 

 

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο βρίσκεται στη Μύκονο, με τον σύντροφό της Νικόλο Όντι, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας ρούχων Alanui. Στην παρέα του διάσημου σουπερμόντελ βρίσκεται, σύμφωνα με όσα έγραψε το mykonoslive.tv και η Άνα Μπεατρίς Μπάρος. Η 38χρονη Αμπρόσιο ταξιδεύει στη Μεσόγειο τις τελευταίες μέρες καθώς πριν από τη Μύκονο βρέθηκε στην Ίμπιθα. 

 

Το πρώην αγγελάκι της Victoria's Secret, μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφίες της από τις παραλίες της Μυκόνου. Η Αμπρόσιο, με έντονη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετράει πάνω από δέκα εκατομμύρια εκατομμύρια ακολούθους μόνο στο Instagram. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Vacation mode ? #foreveronvacation

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) στις

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Sunday’s classic ??☀️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) στις

 

 

Το διάσημο σουπερμόντελ βρέθηκε πριν έναν μήνα στη Σαντορίνη. Και τότε είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες στα social media από την επίσκεψή της στο νησί του Αιγαίου.

 

Η Αμπρόσιο με τον νέο της σύντροφο σε γνωστό beach bar στο Καλό Λιβάδι το περασμένο Σαββατοκύριακο:

 

 

 

Το καλοκαίρι του 2017 είχε βρεθεί πάλι στα ελληνικά νησιά, μαζί με την Άνα Μπεατρίς Μπάρος, με την οποία είχαν επισκεφθεί Μύκονο, Μήλο, Κίμωλο και Σχοινούσα.

 

Με πληροφορίες από mykonoslive.tv/Daily Mail