Κουέντιν Ταραντίνο: «Ό,τι είχα να δώσω στο σινεμά το έδωσα, στο μέλλον θα ασχοληθώ με τα βιβλία και το θέατρο»

Κουέντιν Ταραντίνο: «Ό,τι είχα να δώσω στο σινεμά το έδωσα, στο μέλλον θα ασχοληθώ με τα βιβλία και το θέατρο» Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξή του Κουέντιν Ταραντίνο, το «Κάποτε στο Χόλιγουντ» που θα κάνει πρεμιέρα στις οθόνες του πλανήτη στα τέλη του ερχόμενου μήνα, ίσως είναι η τελευταία ταινία του.

«Νομίζω ότι όσον αφορά τις κινηματογραφικές ταινίες, έχω φτάσει ήδη στο τέλος του δρόμου» δήλωσε στην πρόσφατη συνέντευξή του στο GQ Australia. «Βλέπω τον εαυτό μου στο κοντινό μέλλον να γράφει βιβλία αλλά και θεατρικά έργα, συνεπώς θα παραμείνω δημιουργικός. Απλά πιστεύω ότι έδωσα ό,τι είχα να δώσω στο σινεμά».

Στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι θα σταματούσε στις δέκα ταινίες, αλλά στη συνέντευξή του δηλώνει ότι το «Κάποτε στο Χόλιγουντ» (που αποτελεί την ένατη ταινία του) ίσως αποτελέσει το κύκνειο άσμα του στο σινεμά:

«Αν η υποδοχή της ταινίας είναι ικανοποιητική, ίσως να μη φτάσω καν στις δέκα. Ίσως σταματήσω όσο ακόμα βρίσκομαι μπροστά. Θα δούμε...».

Όσο για ποια θα μπορούσε να είναι η δέκατη –και οριστικά τελευταία– ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο, σύμφωνα με τις φήμες, αυτή μπορεί να είναι το επόμενο Star Trek, εκτός κι αν κρατήσει για τον εαυτό του μόνο τον ρόλο του παραγωγού της ταινίας.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Catherine Opie φέρνει την queer προσωπογραφία στο κέντρο της National Portrait Gallery

Πολιτισμός / Η Catherine Opie φέρνει την queer προσωπογραφία στο κέντρο της National Portrait Gallery

Η Catherine Opie παρουσιάζει την πρώτη μεγάλη έκθεσή της στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη National Portrait Gallery. Το To Be Seen συγκεντρώνει 30 χρόνια δουλειάς και επαναφέρει στο προσκήνιο τη συζήτηση για την ορατότητα και την εκπροσώπηση.
THE LIFO TEAM
Ο Harry Styles μιλά για τον θάνατο του Liam Payne: «Με έκανε να ξαναδώ τη ζωή μου»

Διεθνή / Ο Harry Styles μιλά για τον θάνατο του Liam Payne: «Με έκανε να ξαναδώ τη ζωή μου»

Ο Harry Styles δήλωσε ότι ο θάνατος του Liam Payne το 2024 τον ώθησε να επανεξετάσει τη ζωή του. Μιλώντας για το νέο του άλμπουμ, αναφέρθηκε στο πένθος, τη δημόσια έκθεση και τον τρόπο που τιμά τη μνήμη του πρώην συνεργάτη του.
THE LIFO TEAM
Να είναι γκέι»: Η Rosalía σχολιάζει με χιούμορ τι την ελκύει στους άντρες

Πολιτισμός / «Να είναι γκέι»: Η Rosalía σχολιάζει με χιούμορ τι την ελκύει στους άντρες

Η Rosalía απάντησε με χιούμορ ότι η ποιότητα που εκτιμά περισσότερο σε έναν άντρα είναι «να είναι γκέι», σε συνέντευξή της στο Spotify. Η ατάκα έγινε viral, ενώ η ίδια μίλησε και για την έλξη πέρα από τα στερεότυπα φύλου.
THE LIFO TEAM
BERLINALE TRICIA TUTTLE

Πολιτισμός / Berlinale: Η Tricia Tuttle παραμένει στη θέση της διευθύντριας του διεθνούς φεστιβάλ κινηματογράφου

Η Tuttle παραμένει στη θέση της παρά τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις υπέρ της Παλαιστίνης από κάποιους σκηνοθέτες στην πρόσφατη τελετή απονομής, με το φεστιβάλ να διευκρινίζει ότι οι «συστάσεις» του εποπτικού συμβουλίου δεν συνιστούν υποχρέωση επιβολής νέου κώδικα δεοντολογίας
THE LIFO TEAM
Ο Félicien Rops επιστρέφει: Ερωτισμός, σκάνδαλο και συμβολισμός στη Ζυρίχη

Πολιτισμός / Ο Félicien Rops επιστρέφει: Ερωτισμός, σκάνδαλο και συμβολισμός στη Ζυρίχη

Το Kunsthaus Zurich παρουσιάζει από 6 Μαρτίου έως 31 Μαΐου τη μεγάλη έκθεση «Laboratory of Lust» αφιερωμένη στον Βέλγο συμβολιστή Félicien Rops. Με έργα που συνδυάζουν ερωτισμό, σάτιρα και σατανική αλληγορία, ο καλλιτέχνης της belle époque επανεξετάζεται σήμερα μέσα από το πρίσμα της σύγχρονης συζήτησης για το βλέμμα, την εξουσία και την αναπαράσταση του σώματος.
THE LIFO TEAM