Η Cardi B κυκλοφόρησε το βιντεοκλίπ για το νέο της τραγούδι «Press» και συνηθισμένη να προκαλεί, εμφανίζεται ολόγυμνη, κάνει ενώ μέχρι το τέλος σκοτώνει επίσης αρκετό κόσμο.

 

Το βιντεοκλίπ ξεκινά με την 26χρονη ράπερ να φιλάει στο στόμα μια άλλη γυναίκα κάνοντας τρίο και αμέσως μετά τους πυροβολεί, κάτι που την οδηγεί κατηγορούμενη στο δικαστήριο. Και αυτό είναι μόνο η αρχή, αφού στη συνέχεια εμφανίζεται ολόγυμνη να περπατά. Η Cardi B δολοφονεί όποιον σταθεί εμπόδιο προς την ελευθερία της και στο τέλος κατορθώνει να αποδράσει, έχοντας αιματοκυλήσει τις χορεύτριές της, που επίσης εμφανίζονται γυμνές. Στο τέλος όλες τους κείτονται νεκρές με την διάσημη ράπερ να συνεχίζει να τραγουδά μέσα στη φυλακή.

 

 

 

Το προκλητικό βιντεοκλίπ δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο επίκαιρο αφού αυτήν την περίοδο η Cardi B βρίσκεται εν μέσω μιας μεγάλης δικαστικής διαμάχης, καθώς διώκεται επισήμως με κατηγορίες για κακουργηματικές πράξεις «βίαιης επίθεσης»σε σχέση με ένα περιστατικό που συνέβη τον περασμένο Αύγουστο σε strip club της Νέας Υόρκης.

 

 

Να σημειωθεί πως το «Press» έχει ήδη σχολιαστεί έντονα στην Ελλάδα μετά την αναφορά της Cardi B στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, για τον οποίο μιλάει κάποια στιγμή στους στίχους του τραγουδιού.