Η Ναόμι Κάμπελ ολόγυμνη στην Vogue: «Ένιωθα τεράστια ανασφάλεια με το σώμα μου»

Η Ναόμι Κάμπελ ολόγυμνη στην Vogue: «Ένιωθα τεράστια ανασφάλεια με το σώμα μου» Facebook Twitter
1

Η Ναόμι Κάμπελ φωτογραφήθηκε για το τεύχος Ιουλίου της βρετανικής Vogue, ποζάροντας μεταξύ άλλων γυμνή σε έρημο στην Κένυα. 

Το 49χρονο σουπερμόντελ δημοσίευσε στον λογαριασμό της εικόνες από την φωτογράφιση, σε μία από τις οποίες ποζάρει ολόγυμνη στην έρημο, με την πλάτη της γυρισμένη προς τον φακό, φορώντας μόνο μια λεπτή, χρυσή αλυσίδα στην μέση της. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

First drop of Golden Hour ? BTS in Kenya for @britishvogue July 2019 ?? #NAOMIAFRICA

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Campbell (@naomi) στις

Παρόλο που κυριαρχεί στην βιομηχανία του μόντελινγκ από την δεκαετία του 1980, η Ναόμι παραδέχθηκε πως μέχρι πρότινος δεν ένιωθε καθόλου άνετα με το σώμα της, αντιθέτως πολύ αμήχανα. Όπως εξηγεί στο περιοδικό, ανέκαθεν πάλευε με θέματα αυτοπεποίθησης, ειδικά όταν της ζητούσαν να ποζάρει με προκλητικά σύνολα στις φωτογραφίσεις. 

«Κάθε φορά που έκανα φωτογραφίσεις με εσώρουχα, ένιωθα απίστευτη ανασφάλεια. Ακόμη και στην καθημερινότητά μου, αν περπατούσα στον δρόμο φορώντας κάποιο στενό τζιν παντελόνι ή κολάν, πάντα φρόντιζα να δένω κάτι σαν μπουφάν γύρω από την μέση μου ώστε να μην νιώθω εκτεθειμένη...», λέει στην συνέντευξή της η Ναόμι Κάμπελ. «Μου πήρε πολύ καιρό να νιώσω καλά με το σώμα μου - είναι κάτι που σου έρχεται μεγαλώνοντας και εμένα μου συνέβη μόλις τα τελευταία λίγα χρόνια», συνεχίζει. 

Στη συνέχεια, εξηγεί πως τώρα που είναι μεγαλύτερη, έχει μάθει να χαλαρώνει και να ξεκουράζεται. «Γνωρίζω τα όριά μου, ξέρω πότε πρέπει να κάνω διάλειμμα. Έχω μάθει να μην νιώθω ενοχές όταν μένω στο κρεβάτι, έχοντας περάσει πριν αρκετές εβδομάδες δουλεύοντας. Πλέον ξέρω πώς να ξαπλώνω στην παραλία και να απλώς να αφήνω την ημέρα να περνάει», σημειώνει η ίδια. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@BritishVogue July 2019 ♥️ Read my feature online at vogue.co.uk . . . Shot on location in Malindi, Kenya @lioninthesun Photographed by @Jamie.Hawkesworth Styled by @Edward_Enninful Hair by @Jawaraw

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Campbell (@naomi) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

For @BritishVogue July 2019 ✖️ Full story in magazine, on newsstands now . . Shot on location in Malindi, Kenya @lioninthesun Photographed by @jamie.hawkesworth Styled by @edward_enninful Hair by @jawaraw

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Campbell (@naomi) στις

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια