Eurovision 2019: H Ελένη Φουρέιρα κάνει τεστ DNA για την καταγωγή της και σοκάρεται με το αποτέλεσμα

Eurovision 2019: H Ελένη Φουρέιρα κάνει τεστ DNA για την καταγωγή της και σοκάρεται με το αποτέλεσμα Facebook Twitter
9

Viral έχει γίνει το βίντεο με την Ελένη Φουρέιρα όπου κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού της Εurovision καλείται με τεστ DNA να μάθει την καταγωγή της

H πλατφόρμα MyHeritage είναι μια εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να μάθουν το οικογενειακό τους δέντρο καθώς και την καταγωγή του DNA τους ή να ανακαλύψουν συγγενείς τους στην άλλη άκρη του κόσμου.

Δημιούργημα του Ισραηλινού Γκιλάντ Γιαφέτ, η ΜyHeritage ήταν από τους φετινούς χορηγούς της Eurovision στο Τελ Αβίβ. Έτσι οι καλλιτέχνες που πήγαν στο Ισραήλ υποβλήθηκαν σε τεστ DNA και έμαθαν από πού προέρχονται οι πρόγονοι τους. Τα αποτελέσματα μερικές φορές ξαφνιάζουν. 

Η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε έκπληκτη, όταν άκουσε πως το αποτέλεσμα την έβγαλε 68,9% Ελληνίδα και Νοτιο-Ιταλίδα. Ένα 29,8% του DNA της σύμφωνα με το τεστ είναι «Βαλκανικό». 

«Αλήθεια; Ιταλίδα; Δεν είχα ιδέα. Περίμενε! Είμαι σχεδόν 70% Ελληνίδα; Θα βάλω τα κλάματα. Δεν είμαι Ελληνίδα, μεγάλωσα στην Ελλάδα. Αλλά νιώθω Ελληνίδα επειδή έχω την ίδια νοοτροπία. Από Νότια Ιταλία; Τι να πω;» είπε έκπληκτη η Ελένη Φουρέιρα.

Δείτε την αντίδρασή της στο βίντεο: 

Το αντίστοιχο τεστ για την Τάμτα είχε σαν αποτέλεσμα 94,2% «δυτική Ασία» (η Τάμτα είναι από τη Γεωργία) και 5,8% «Ιταλία». Για την Κατερίνα Ντούσκα το αποτέλεσμα έδειξε 70,6 «Ελλάδα και Νότια Ιταλία» και 29,4% «Βαλκάνια». 

 
Πολιτισμός
9

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM