Νεκρός ο ηθοποιός Isaac Kappy - Έπεσε από γέφυρα και τον παρέσυρε αυτοκίνητο

Νεκρός ο ηθοποιός Isaac Kappy - Έπεσε από γέφυρα και τον παρέσυρε αυτοκίνητο Facebook Twitter
0

Τραγική κατάληξη είχε ο ηθοποιός Isaac Kappy που έπεσε από μια γέφυρα στην Αριζόνα, χτυπήθηκε από ένα διερχόμενο αυτοκίνητο και σκοτώθηκε επί τόπου. 

Τον θάνατό του 42χρονου Isaac Kappy επιβεβαίωσε ο Bart Graves, εκπρόσωπος του τμήματος Δημόσιας Ασφάλειας της Πολιτείας της Αριζόνα με δήλωσή του προς τα Μέσα. Ο Graves ανέφερε πως οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Πριν το συμβάν ο ηθοποιός είχε αναρτήσει ένα παλαιότερο μακροσκελές σημείωμα του στο Instagram στο οποίο ανέφερε μεταξύ άλλων «προσέξτε τον άνθρωπο που δεν έχει τίποτα να χάσει, γιατί δεν έχει τίποτα να προστατέψει». 

«Την προηγούμενη εβδομάδα, μέσω μιας ενδοσκόπησης που θα έπρεπε να είχε γίνει πριν από πολλά χρόνια, κατέληξα σε κάποιες σοβαρές αποκαλύψεις για τον χαρακτήρα μου. Είναι απόδειξη της απόλυτης αλαζονείας μου ότι αυτές οι αποκαλύψεις δεν είχαν γίνει νωρίτερα», ανέφερε ο ηθοποιός. «Βλέπετε, πάντα πίστευα πως ήμουν καλός άνθρωπος», συνέχισε. «Δεν ήμουν πάντα καλός τύπος. Στην πραγματικότητα ήμουν κακός σε όλη μου τη ζωή. Πούλησα ναρκωτικά. Δεν έχω πληρώσει φόρους. Έχω χρέη. Κακοποίησα τον εαυτό μου με τσιγάρα, ναρκωτικά και αλκοόλ. Ήμουν κακοποιητικός απέναντι σε ανθρώπους που με αγάπησαν, ανάμεσά τους και την οικογένειά μου», ανέφερε σε άλλο σημείο. 

View this post on Instagram

Beware the man that has nothing to lose, for he has nothing to protect.

A post shared by Isaac Kappy (@isaackappy) on

Ο Kappy, στην ανάρτησή του, ανέφερε πως προέβη σε μια πράξη τόσο επιπόλαιη, χωρίς σκέψη, συνώνυμη με την κοντόφθαλμη και ασήμαντη, κακή απληστία», αλλά δεν ανέφερε περισσότερα. Ο ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους του, ανάμεσά τους και από την Paris Jackson που τον είχε κατηγορήσει ότι είχε επιτεθεί εναντίον της σε ένα πάρτι το 2018. «Στους πολλούς που κακοποίησα θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Σε όσους εξαπάτησα ζητάω συγγνώμη, παρότι, πρέπει να πω, ότι μέσα στην απόλυτη άγνοια μου, δεν συνειδητοποίησα ότι ήμουν ανέκαθεν ένας κακός ηθοποιός», έγραψε. Σε άλλο σημείο ανέφερε ότι «δεν τίμησε το θείο φως μέσα του» και πως αυτό το μάθημα ήρθε πολύ αργά για εκείνον «αλλά ίσως μπορεί να σας εμπνεύσει». 

Ο Isaac Kappy είχε εμφανιστεί σε ταινίες όπως το Τerminator Salvation, το Thor και το The Babysitter.

Με πληροφορίες από People

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM