Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ τιμούν τη Γιορτή της Μητέρας με μια τρυφερή φωτογραφία του νεογέννητου Άρτσι

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ τιμούν τη Γιορτή της Μητέρας με μια τρυφερή φωτογραφία του νεογέννητου Άρτσι Facebook Twitter
0

Mε μια φωτογραφία του νεογέννητου Άρτσι, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, απέτισαν σήμερα φόρο τιμής στις μητέρες με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

Το βασιλικό ζεύγος συνόδευσε την ανάρτηση της φωτογραφίας του μωρού στο Instagram με στίχους από ένα ποίημα ενώ χωρίς να αναφέρει το όνομά της, τίμησε και την πριγκίπισσα Νταϊάνα, τη μητέρα του Χάρι. Η εικόνα δείχνει τα πόδια του μικρού Άρτσι στα χέρια της μητέρας του Μέγκαν Μαρκλ. «Τιμάμε όλες τις μητέρες σήμερα. Τις μητέρες του παρελθόντος, του παρόντος, του μέλλοντος και εκείνες που χάθηκαν αλλά θα τις θυμόμαστε για πάντα. Τιμάμε και γιορτάζουμε την κάθε μία από εσάς».

Η Μέγκαν γέννησε τον γιο της, Άρτσι, την περασμένη Δευτέρα και όπως αναφέρεται στη φωτογραφία αυτή είναι η πρώτη Γιορτή της Μητέρας για την ίδια. Η ανάρτηση συνοδεύεται από στίχους της ποιήτριας Nayyirah Waheed: «Η μητέρα μου ήταν η πρώτη μου πατρίδα, το πρώτο μέρος όπου έζησα ποτέ».

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισπανία: Το Πράδο δεν χρειάζεται ούτε έναν επισκέπτη παραπάνω, δηλώνει ο

Πολιτισμός / Ισπανία: Το Πράδο δεν χρειάζεται ούτε έναν επισκέπτη παραπάνω, δηλώνει ο διευθυντής του μουσείου

Το εμβληματικό μουσείο της Μαδρίτης υποδέχτηκε 3,5 εκατομμύρια επισκέπτες το 2025, μία τεράστια επιτυχία την οποία ο διευθυντής του την αντιμετωπίζει με επιφύλαξη
THE LIFO TEAM
Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Ο οσκαρικός διεκδικητής «Marty Supreme», το ωραιότατο και πολιτικά καίριο «28 Years Later: The Bone Temple», το βραβευμένο στη Μπερλινάλε «Kontinental 25» και το What Does that Nature Say to you» του Χονγκ Σανγκ-Σου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ