Η Ρενέ Ζελβέγκερ «είναι» η Τζούντι Γκάρλαντ στο κύκνειο άσμα της

Η Ρενέ Ζελβέγκερ «είναι» η Τζούντι Γκάρλαντ στο κύκνειο άσμα της Facebook Twitter
0

Η πρωταγωνίστρια της κινηματογραφικής βιογραφίας της θρυλικής ηθοποιού και τραγουδίστριας ελπίζει να βοηθήσει με την ερμηνεία της να κατανοήσει το κοινό τις πιέσεις που βίωνε η Τζούντι Γκάρλαντ στην τραγική τελευταία χρονιά της ζωής της.

Στην πρώτη συνέντευξη που δίνει η Ρενέ Ζελβέγκερ, δηλώνει ότι η Γκάρλαντ που πέθανε πριν από πενήντα ακριβώς χρόνια, προσπαθούσε απεγνωσμένα να διατηρήσει η ίδια τον έλεγχο της ζωής και της καριέρας της σε μια εποχή που αυτό δεν ήταν καθόλου αυτονόητο.

Η ταινία, που θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη Σεπτεμβρίου, διαδραματίζεται χρονικά στο 1968, τη χρονιά πριν τον θάνατο της ταλαιπωρημένης από νευρώσεις και εθισμούς ντίβας, που έφυγε από τη ζωή στα 47 της εξαιτίας (κατά λάθος) υπερβολικής δόσης ουσιών, και 30 χρόνια μετά την εμφάνιση της ως Ντόροθι στον «Μάγο του Οζ».

Η Ρενέ Ζελβέγκερ «είναι» η Τζούντι Γκάρλαντ στο κύκνειο άσμα της Facebook Twitter
Η Ρενέ Ζελβέγκερ ως Τζούντι Γκάρλαντ στην ταινία που θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο

Στην ταινία εμφανίζεται (ως χαρακτήρας) και η κόρη της Τζούντι Γκάρλαντ, Λάιζα Μινέλι, ενώ η ίδια η διάσημη ερμηνεύτρια διέψευσε πριν από λίγο καιρό τις φήμες ότι είχε συναντηθεί με την Ζελβέγκερ για να την βοηθήσει στην προετοιμασία για το ρόλο της μητέρας της.

«Δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου τη Ρενέ Ζελβέγκερ» είχε γράψει η Λάιζα Μινέλι σε ανάρτησή της στο Facebook. «Δεν εγκρίνω ούτε επικυρώνω την ταινία που γυρίζεται για την Τζούντι Γκάρλαντ και οι φήμες για το αντίθετο είναι 100% ψευδείς».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM