Απεργία την Πρωτομαγιά

Το Met Gala δεν έχει καν γίνει και η Lady Gaga ήδη μονοπωλεί τα φλας

Το Met Gala δεν έχει καν γίνει και η Lady Gaga ήδη μονοπωλεί τα φλας Facebook Twitter
0

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Met Gala 2019 έχει ήδη ξεκινήσει και οι προσδοκίες για τις εμφανίσεις των καλεσμένων στο κόκκινο χαλί είναι μεγάλες, ειδικά στην περίπτωση της Lady Gaga που αγαπά την εξτραβαγκάνζα.

Και παρόλο που η πολυαναμενόμενη βραδιά δεν έχει καν συμβεί, η βραβευμένη με Όσκαρ τραγουδίστρια έχει ήδη καταφέρει να κάνει buzz στα social media καθώς όλοι ανυπομονούν για την αποψινή της εμφάνιση, που αναμένεται για ακόμη μια φορά άκρως εντυπωσιακή, κρίνοντας από την εικόνα της στο δείπνο πριν το Met Gala.

Το βράδυ της Κυριακής η Lady Gaga παραβρέθηκε στο δείπνο/πάρτι, που διοργανώνει παραδοσιακά λίγο πριν την μεγάλη βραδιά η Anna Wintour, στη Νέα Υόρκη κάνοντας ξανά τα φλας να αστράφτουν. 

Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα κοντό, ογκώδες, ριγέ ασπρόμαυρο φόρεμα με βολάν, από την συλλογή Φθινόπωρο 2019 του οίκου Marc Jacobs, συνδυασμένο με τα χαρακτηριστικά παπούτσια με τις τεράστιες πλατφόρμες που συνηθίζει να φοράει, ένα εντυπωσιακό καπέλο και ένα μικροσκοπικό μαύρο τσαντάκι Delvaux.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Met Gala countdown ? #fashion #metgala #camp #ladygaga

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

It’s (pre) SHOW TIME! And, who better to kick things off than the Lady herself. Here tonite @ladygaga wearing Look #34 RUNWAY 2.13.18 MARC JACOBS and Make up @sarahtannomakeup using @marcjacobsbeauty #campgene #bornthisway #Dontfitin,BELONG! #gratefulnothateful #GOGAGA ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marc Jacobs (@themarcjacobs) στις


Να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη φορά τις τελευταίες ημέρες που η Lady Gaga επιλέγει Marc Jacobs, καθώς το Σάββατο δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία στο ιδιωτικό της τζετ, φορώντας ένα σύνολο από την «Grunge» συλλογή του Marc Jacobs για τον οίκο Perry Ellis, που είχε ως αποτέλεσμα την απόλυσή του από την εταιρία το 1993.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Met Gala here we come. Destination “Camp,” so excited to co-chair Anna’s event. #MetGala #MarcJacobs #(and I didn’t shave my legs for 4 days which really completes the look) #ZoomIn #ladygaga #fashion thank you @sarahtannomakeup for the jacob’s shwag

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga) στις

Πολιτισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM