Η Τζούλια Ρόμπερτς στηρίζει με μια φωτογραφία την κοινότητα LGBT και παίρνει θέση για τις τουαλέτες

Η Τζούλια Ρόμπερτς στηρίζει με μια φωτογραφία την κοινότητα LGBT και παίρνει θέση για τις τουαλέτες Facebook Twitter
0

Η Τζούλια Ρόμπερτς έχει εκφράσει πολλές φορές δημοσίως την στήριξή της απέναντι στην κοινότητα LGBT, κάτι που επανέλαβε ανεβάζοντας αυτή τη φορά μια σχετική φωτογραφία στο Instagram.

Η διάσημη ηθοποιός χρησιμοποίησε τον λογαριασμό της στο Instagram για να κάνει μια ισχυρή δήλωση σχετικά με τις ουδετέρου φύλου τουαλέτες, ζητώντας ταυτόχρονα στους θαυμαστές της να στηρίξουν με την σειρά τους μέσω δωρεών τα δικαιώματα της κοινότητας LGBT.

  

«Μακάρι όλες οι τουαλέτες να είχαν την ίδια σήμανση», είναι η λεζάντα που συνοδεύει την selfie της έξω από τουαλέτες με σήμανση ουδετέρου φύλου, παραπέμποντας την ίδια στιγμή σε ένα Instagram Story, όπου μοιράζεται περισσότερες σκέψεις επί του θέματος. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I wish they all said this. ??? Please check out my story.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Roberts (@juliaroberts) στις


Να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα ενός μήνα, που η Τζούλια Ρόμπερτς δείχνει έμπρακτα την υποστήριξή της στα δικαιώματα της κοινότητας LGBT. 

Στις 11 Απριλίου, πριν από την Ημέρα της Σιωπής, δημοσίευσε ένα βίντεο, όπου σιωπούσε για μερικά δευτερόλεπτα συμμετέχοντας στην καμπάνια της GLSEN κατά του σχολικού εκφοβισμού σε βάρος της LGBT νεολαίας.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM