Πολλοί ήταν οι φανς του Game Of Thrones που σχεδόν ενοχλήθηκαν από την σκηνή σεξ με την Arya Stark, χαρακτηρίζοντάς την «περίεργη» και «άβολη», και η ηθοποιός Μέισι Γουίλιαμς, που ενσαρκώνει τον ρόλο, αποφάσισε να απαντήσει στα σχόλια.

 

Στο δεύτερο επεισόδιο του όγδοου και τελευταίου κύκλου προβλήθηκε μια σεξουαλική σκηνή με πρωταγωνιστές τους Gendry και Arya, η οποία και κάνει έρωτα για πρώτη φορά.

 

Η σκηνή προκάλεσε αμφιλεγόμενες αντιδράσεις στα social media, με κάποιους χρήστες να δηλώνουν δυσαρεστημένοι με τη εξέλιξη, χαρακτηρίζοντας «περιττή» την εικόνα, και άλλους να ενθουσιάζονται επειδή το ζευγάρι -που είχε εμφανή χημεία από τον πρώτο κύκλο- κατέληξε επιτέλους μαζί. 

 

Μετά τις έντονες αντιδράσεις, η Μέισι Γουίλιαμς αποφάσισε να απαντήσει στα σχόλια και υπερασπίστηκε την σκηνή. Η 22χρονη ηθοποιός αποκάλυψε στους 2 εκατομμύρια followers της πως την επίμαχη σκηνή με την άβολη στιγμή παρακολούθησαν επίσης η μητέρα της, ο πατριός της και τα έξι αδέρφια της. «Αν νιώθετε εσείς άβολα, απλώς μάθετε πως η μητέρα μου, ο πατριός μου, οι δυο αδερφές μου και οι τέσσερις αδερφοί μου έχουν επίσης δει όλο αυτό», έγραψε η Μέισι Γουίλιαμς. 

 


Δείτε την σκηνή από το δεύτερο επεισόδιο του όγδοου κύκλου (ΠΡΟΣΟΧΗ-Spoiler):