Η Cardi B νάρκωνε και έκλεβε άνδρες όσο δούλευε ως στρίπερ

Η Cardi B νάρκωνε και έκλεβε άνδρες όσο δούλευε ως στρίπερ Facebook Twitter
0

Η Cardi B υπερασπίστηκε και πάλι τον εαυτό της στα social media, για ένα παλιό βίντεο που κυκλοφόρησε εκ νέου στο διαδίκτυο, στο οποίο η τραγουδίστρια παραδέχεται ότι νάρκωνε με χάπια και έκλεβε τους άντρες που ήθελαν να κάνουν σεξ μαζί της, όσο ακόμα δούλευε ως στρίπερ, πριν γίνει διάσημη τη ραπ σκηνή. 

«Είτε καλές, είτε κακές οι επιλογές μου εκείνη την εποχή, έκανα ό,τι έπρεπε να κάνω για να επιβιώσω», έγραψε την Τρίτη η Αμερικανίδα ράπερ, μετά τη νέα διάδοση του βίντεο που είχε ανεβάσει πριν τρία χρόνια στο Instagram. 

«Ποτέ δεν υποστήριξα ότι είμαι τέλεια, ή ότι προέρχομαι από έναν τέλειο κόσμο», πρόσθεσε η 27χρονη καλλιτέχνις, που γεννήθηκε στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης. 

Η Cardi B είχε ανεβάσει το βίντεο, ενώ η καριέρα της στο τραγούδι είχε ήδη αρχίσει να παίρνει διεθνείς διαστάσεις, για να απαντήσει σε κάποιον που υποστήριζε ότι δεν της αξίζει η επιτυχία επειδή δεν δούλεψε για αυτήν. «Τίποτα δεν μου δόθηκε. Τίποτα», ακούγεται να λέει στο επίμαχο βίντεο, πριν αποκαλύψει ότι προσκαλούσε άνδρες σε ένα ξενοδοχείο, τους νάρκωνε και τους έκλεβε. 

Μετά τον σάλο που ξέσπασε στα social media, η ράπερ έγραψε στο Instagram ότι μίλησε για πράγματα που ανήκουν στο παρελθόν της «σωστά ή λάθος που έπρεπε να κάνω για να ζήσω». 

«Είμαι μέρος της κουλτούρας του χιπ χοπ, που μπορείς να μιλάς για τις καταβολές σου, τα λάθος πράγματα που έπρεπε να κάνεις για να φτάσεις εδώ που είσαι. Είχα πολύ περιορισμένες επιλογές», έγραψε η τραγουδίστρια που βραβεύτηκε φέτος με Grammy για τον καλύτερο ραπ δίσκο της χρονιάς. 

Η Cardi B επισήμανε εξάλλου ότι άλλοι ράπερ εξιδανικεύουν τους φόνους, τη βία, τα ναρκωτικά και τις ληστείες. «Εγώ ουδέποτε αποθέωσα τα πράγματα στα οποία αναφέρθηκα στο βίντεο. Δεν έβαλα ποτέ αυτά τα πράγματα στη μουσική μου επειδή δεν είμαι περήφανη για αυτά και αισθάνομαι την ευθύνη να μην τα "δοξάζω"». 

Κλείνοντας, υποστήριξε ότι οι άνδρες στους οποίους είχε αναφερθεί σε εκείνο το βίντεο, ήταν άνδρες με τους οποίους είχε επαφές και είχαν τις αισθήσεις τους, συναινούσαν και αντιλαμβάνονταν την κατάσταση

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ανάμεσα στα trend του αμερικανικού twitter ήταν και το χάσταγκ #SurvivingCardiB (μτφρ επιβιώνοντας από την Cardi B) - μια σαφή αναφορά στο ντοκιμαντέρ Surviving R Kelly - με αρκετούς να υπογραμμίζουν την αναντιστοιχία, μιας και ο Αμερικανός ράπερ κατηγορείται για συστηματική σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και όχι για κλοπή. 

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM