Νεκρός ο τραγουδιστής της κάντρι Τζάστιν Κάρτερ - Αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος

Νεκρός ο τραγουδιστής της κάντρι Τζάστιν Κάρτερ - Αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος Facebook Twitter
1

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 35χρονος τραγουδιστής της κάντρι μουσικής, Τζάστιν Κάρτερ, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων του νέου του βίντεο κλιπ στο διαμέρισμά του.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ο άτυχος ανερχόμενος τραγουδιστής, πάτησε κατά λάθος τη σκανδάλη του όπλου του, το οποίο χρησιμοποιούσε για τις ανάγκες του βίντεο κλιπ που γύριζε με αποτέλεσμα το βλήμα να διαπεράσει διαπέρασε το μάτι του και το κρανίο του βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Η μητέρα του, Σίντι ΜακΚλίναν δήλωσε συντετριμμένη από την τραγική είδηση ενώ υπογράμμισε ότι η μουσική ήταν ο κόσμος του άτυχου τραγουδιστή. «Ο Τζάστιν ήθελε να φτάσει στην κορυφή» έγραψε σε ποστ στο Facebook

View this post on Instagram

Cowboy Up ?One Of Justin’s best songs he ever wrote! ?

A post shared by Justin Carter (@justincartercountry) on

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Sadie Sink λέει ότι το Stranger Things την προστάτευσε, λίγο πριν από την πρεμιέρα της ως Ιουλιέτα στο Λονδίνο

Πολιτισμός / Η Sadie Sink πριν από την Ιουλιέτα: «Το Stranger Things με προστάτευσε»

Από το Stranger Things στο Romeo and Juliet του Λονδίνου, η Sadie Sink μιλά για τη μετάβασή της στο θέατρο και για τον τρόπο με τον οποίο η σειρά λειτούργησε προστατευτικά στα χρόνια που μεγάλωνε μπροστά στην κάμερα
THE LIFO TEAM
Γιώργος Μαρίνος: η πιο άγρια ντροπή της πίστας

Γιώργος Μαρίνος / Γιώργος Μαρίνος: Είσαι μεγάλος σταρ, αγάπη μου!

Ο Πάνος Μιχαήλ γράφει για τον Γιώργο Μαρίνο ως τον άνθρωπο που ξεστόμισε «εγώ κύριε είμαι ομοφυλόφιλος» όταν η λέξη μπορούσε να σε τελειώσει. Η Ελλάδα τον έκανε θέαμα για να τον αντέξει. Εκείνος όμως ανέβηκε στην πίστα και δεν μίκρυνε.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Καλα ειναι δυνατον να εχουν αληθινο οπλο στα γυρισματα βιντεο κλιπ; Το δικο του αληθινο οπλο; Που σου λενε κατσε ετσι, οχι αλλιως, τους εχουν για ωρες να κανουν διάφορα μέσα σε ανυποπτους ανθρώπους (μουσικους, κομμωτες, μακιγιερ) που εργάζονται; Καλα που δε σκοτωθηκε και κανενας αλλος.