Ανακοίνωση από Μπάκιγχαμ: Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μετακομίζουν

Ανακοίνωση από Μπάκιγχαμ: Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μετακομίζουν Facebook Twitter
1

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μετακομίζουν ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα το Μπάκιγχαμ.

Ο Χάρι και η Μέγκαν ετοιμάζονται να φτιάξουν το δικό τους σπιτικό, φεύγοντας από το Ανάκτορο του Κένσινγκτον όπου διέμεναν μαζί με τον μεγαλύτερο αδελφό του Χάρι, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την σύζυγό του Κέιτ, ανακοίνωσε σήμερα το Παλάτι.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ μοιράζονταν με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον εκτός από την κατοικία και το προσωπικό, μετά τον γάμο τους τον περασμένο Μάιο. Η βασίλισσα Ελισάβετ συμφώνησε τώρα να τους επιτρέψει να δημιουργήσουν μια νέα βάση στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ την άνοιξη.

«Ο δούκας του Σάσεξ έχει επί του παρόντος το δικό του ιδιωτικό γραφείο, το οποίο βοηθά την δούκισσα μετά τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα τον Νοέμβριο του 2017», αναφέρει η ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ.

Ανακοίνωση από Μπάκιγχαμ: Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μετακομίζουν Facebook Twitter
Tο Φρόγκμορ Κότατζ, το νέο σπίτι του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Πάντως τα Ανάκτορα εξηγούν στην ανακοίνωσή τους ότι η μετακόμιση του Χάρι και της Μέγκαν στην επίσημη κατοικία τους στο Φρόγκμορ Κότατζ είχε προγραμματιστεί εδώ και καιρό ώστε να μπορούν ο δούκας και η δούκισσα να πορευτούν αυτόνομα καθώς δημιουργούν την δική τους οικογένεια.

Η Μέγκαν είναι έγκυος στον 8ο μήνα και προβλέπεται ότι θα γεννήσει το πρώτο τους παιδί στις αρχές Απριλίου.

Οι βρετανικές εφημερίδες γράφουν από το τέλος του 2018 ότι υπήρξε μια ρήξη και μια αποξένωση μεταξύ των δυο ζευγαριών, παρότι δεν υπάρχει δημόσια ένδειξη κάποιας διαμάχης. Μακριά και αγαπημένοι λοιπόν, με τον Χάρι και την Μέγκαν να λειτουργούν αυτόνομα.

Στις αρχές της εβδομάδας, οι τέσσερις τους έδειχναν ευδιάθετοι όταν εμφανίστηκαν μαζί στη λειτουργία για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας στο Λονδίνο.

Το Frogmore Cottage, ένα παμπάλαιο αγρόκτημα μέσα στο Κτήμα του Ουίνδσορ, είναι μέρος της κατοικίας της βασιλικής οικογένειας από τον 18ο αιώνα. Εκεί το ζευγάρι παρέθεσε μεγάλη δεξίωση το βράδυ μετά την γαμήλια τελετή στον Πύργο Ουίνδ

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM