Τέλος το γυμνό για την Κίρα Νάιτλι: «Είμαι πλέον μια μητέρα στα 30 της»

Τέλος το γυμνό για την Κίρα Νάιτλι: «Είμαι πλέον μια μητέρα στα 30 της» Facebook Twitter
0

Η Κίρα Νάιτλι ανακοίνωσε πως δεν σκοπεύει να ξανακάνει γυμνό σε κάποια ταινία επειδή πλέον είναι μητέρα. 

«Ένιωθα πιο άνετα παλιότερα με το γυμνό συγκριτικά με τώρα. Έχω κάνει παιδί, είμαι στα 30 μου και νιώθω χαρούμενη με το σώμα μου. Αλλά δεν νιώθω πως πρέπει πλέον να το βγάζω τόσο πολύ προς τα έξω», είπε η ηθοποιός σε συνέντευξή της στους Times. 

Το 2013, η Κίρα παντρεύτηκε με τον μουσικό Τζέιμς Ράιτον και το 2015 το ζευγάρι απέκτησε μια κόρη, την Έντι. 

«Πρόκειται για επιλογή. Έχω την δυνατότητα να επιλέγω το άτομο που θα με ντουμπλάρει και είναι μια ενδιαφέρουσα διαδικασία. Σκέφτεσαι, "Αυτή μοιάζει λιγάκι με σένα, αλλά είναι καλύτερο. Έχει υπέροχο κορμί, οπότε μπορεί να το κάνει". Και μετά δίνω την τελική έγκριση στην επεξεργασία», συνεχίζει.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε πει πως όταν ήταν 22 ετών είχε πάθει νευρικό κλονισμό όταν «έχασε την αυτοπεποίθησή» της, μετά από έντονη κριτική που είχε δεχθεί για την καριέρα της. 

Η Κίρα Νάιτλι, που έχει συνεργαστεί με τον Αμερικανό παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινστιν στα «Begin Again» και «The Imitation Game», είπε πως νιώθει «τυχερή» επειδή ποτέ δεν είχε κάποια αρνητική εμπειρία μαζί του. «Είναι στο χέρι των θυμάτων να πουν τι είναι απαραίτητο και τι όχι, αλλά πιστεύω πως πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη», σημειώνει η ηθοποιός. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Πολιτισμός / Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Η ταινία «Hamnet» ρίχνει φως στην οικογενειακή ζωή του Σαίξπηρ και της Άγκνες και στην τραγική απώλεια του γιου τους, βάζοντας τη φαντασία να καλύψει τα ιστορικά κενά για να αναδείξει το πένθος, την αγάπη και τη δύναμη ενός υποτιμημένου και σε πολλούς άγνωστου χαρακτήρα
LIFO NEWSROOM
προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ