Η Κόρτνεϊ Κοξ αποκάλυψε πως ήταν παρθένα μέχρι τα 21 της και πως είναι περήφανη γι' αυτό

Η Κόρτνεϊ Κοξ αποκάλυψε πως ήταν παρθένα μέχρι τα 21 της και πως είναι περήφανη γι' αυτό Facebook Twitter
4

Η Κόρτνεϊ Κοξ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Τζέιμς Κόρντεν όπου αποκάλυψε όλη την ιστορία του πώς έχασε την παρθενιά της στα 21, σημειώνοντας ότι οι γονείς της δεν της είχαν μιλήσει ποτέ για το σεξ. 

«Η μητέρα μου δεν μου μίλησε ποτέ για το ένα πράγμα που θα έπρεπε να γνωρίζω. [...] Βασικά μάλλον δεν πρέπει να το πω αυτό, αλλά θα το πω. Ήμουν παρθένα μέχρι τα 21 μου. Νομίζω πως μπορώ να νιώθω περήφανη γι' αυτό», είπε η 54χρονη ηθοποιός. 

Και συνέχισε: «Θυμάμαι, έβγαινα με έναν τύπο για πολύ καιρό και η μαμά μου έλεγε, "ΟΚ, θα είναι μαζί του για καιρό". Και μου έστειλε εσώρουχα να δοκιμάσω, ξέρεις, γυναικεία. Θυμάμαι τα έλεγαν Olga και σου ορκίζομαι η δαντέλα ήταν περίπου 8 πόντους και είχε και βαμβακερό κομμάτι. Αλλά ήτα μακράν καλύτερα από αυτά που φορούσα». 

Η Κόρτνεϊ Κοξ είπε πως φορούσε το δώρο της μητέρα της όταν έκανε για πρώτη φορά σεξ. 

Δείτε το βίντεο:

 
Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Πολιτισμός / Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Για πρώτη φορά στην Ιταλία, εκτίθενται άγνωστες μέχρι σήμερα δημιουργίες του Άντι Γουόρχολ από τη δεκαετία του ’50, αποκαλύπτοντας μια σχεδόν άγνωστη πλευρά του καλλιτέχνη: εκείνη του γραφίστα μόδας και σχεδιαστή υφασμάτων.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
συμφωνα με τρεχοντα ηθη,τα οποια μονο ηθη δεν ειναι και με τα οποια διαφωνω,εξ ου και τα εισαγωγικα.εξαλλου η χρηση τους υποδηλωνει και την σχετικοτητα της εννοιας "αργω":αν αργουμε στα 21,στα 35 ποιο ρημα πρεπει να χρησιμοποιουμε;μη με φας,σαν τον κυριο στην φωτογραφια σου!
Αν διαιρέσουμε τον μέσο όρο ζωής (80) δια του 2 η μισή ζωή είναι στα 40. Στα 40 έχει φύγει η μισή ζωή σου. Επομενως τα 20 (και τα 10, 18, 17) δεν είναι καθόλου νωρίς για έναρξη ερωτικής ζωής.Δεν είναι θέμα ηθών, είναι θέμα απλών μαθηματικών!Παλιά που ο μέσος όρος ζωής ήταν τα 55 έτη στα 14 τρκνοποιουσαν κιόλας. Ανηθικότητα ήταν;