Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη ανακοίνωσε πως κάνει μνημόσυνο για τα 3 χρόνια από τον θάνατό του

Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη ανακοίνωσε πως κάνει μνημόσυνο για τα 3 χρόνια από τον θάνατό του Facebook Twitter
2

Μνημόσυνο στη μνήμη του Παντελή Παντελίδη θα τελεσθεί την Κυριακή, με την οικογένειά να πραγματοποιεί κάλεσμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Υπενθυμίζεται πως ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου 2016 στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. 

Αμέσως κλήθηκε στο σημείο το ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο μετέφερε τον οδηγό στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όταν γνωστοποιήθηκε το γεγονός, χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης κατέκλυσαν τους επίσημους λογαριασμούς του καλλιτέχνη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο θάνατος του καλλιτέχνη απασχόλησε τα Μέσα αλλά και τη δικαιοσύνη καθώς οι οικείοι του ισχυρίζονταν ότι δεν ήταν ο Παντελής Παντελίδης που οδηγούσε το τζιπ, αλλά μία από τις δύο συνεπιβάτιδες του. 

Η Εισαγγελία ωστόσο, απέρριψε την εκδοχή του άλλου οδηγού και ακολούθως ζήτησε να μπει στο αρχείο η δικογραφία.

Η οικογένεια του τραγουδιστή ανακοίνωσε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως την Κυριακή θα τελεσθεί μνημόσυνο στη μνήμη του, καλώντας τους θαυμαστές του να δώσουν το «παρών».

«Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου και ώρα 9.45, στον Άγιο Σπυρίδωνα Νέας Ιωνίας, θα τελεσθεί αρχιερατικό μνημόσυνο για τα 3 χρόνια απουσίας του πολυαγαπημένου μας Παντελή. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι στην τελετή. Ευχαριστούμε», έγραψε η οικογένεια του εκλιπόντος. 

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Να ανακοινωσουν καμία στήριξη σε σωματεία ασφαλούς οδήγησης και πρόληψης ατυχημάτων από αλκοόλ ώστε να τιμησουν τη μνήμη του παιδιού τους όχι ε; Ξέχασα εδώ είναι τζατζικισταν δεν υπάρχουν τέτοια σωματεία και ενέργειες, εδώ πάντα φταίει η κακιά η ώρα και τα παλιοαυτοκίνητα/παλιομηχανάκια