Αυτή η 14χρονη με Σύνδρομο Down έχει ήδη συμβόλαιο με πέντε πρακτορεία μοντέλων

Αυτή η 14χρονη με Σύνδρομο Down έχει ήδη συμβόλαιο με πέντε πρακτορεία μοντέλων Facebook Twitter
0

Αυτό που ξεκίνησε σαν μια απλή φωτογραφία στα social media, δημοσιευμένη από την μητέρα της, εξελίχθηκε στην αρχή μιας μεγάλης καριέρας στο μόντελινγκ για την 14χρονη Georgia Traebert από την Βραζιλία. 

Μόνο που η νεαρή Georgia δεν είναι ένα τυπικό μοντέλο, όπως τουλάχιστον έχουμε συνηθίσει την εικόνα τους. Έχει σύνδρομο Down και αποδεικνύει πως κανείς δεν πρέπει να νιώθει ότι δεν μπορεί να πετύχει τα όνειρά του. 

«Όλα ξεκίνησαν ως αστείο. Δημοσίευσα μια φωτογραφία της στο Facebook και έγινε αμέσως επιτυχία. Η ιδέα ήταν να δω πόσο μπορεί να εμπνεύσει άλλα παιδιά με Σύνδρομο Down», εξηγεί η μητέρα της, Rubia. «Σήμερα είναι στη λίστα από πέντε πρακτορεία μοντέλων αλλά αυτό που πραγματικά λειτούργησε ήταν το Instagram και το Facebook. Έτσι έγινε παγκοσμίως γνωστή», προσθέτει. 


Αυτή η 14χρονη με Σύνδρομο Down έχει ήδη συμβόλαιο με πέντε πρακτορεία μοντέλων Facebook Twitter

Ο λογαριασμός της Georgia στο Instagram μετρά περισσότερους από 67.000 followers και ειδικά στη χώρα της είναι αρκετά διάσημη. Ανέκαθεν της άρεσε το μόντελινγκ και η μόδα και παρόλο που ως παιδί πάλευε να ταιριάξει στο σχολείο της, βιώνοντας μακρές περιόδους μοναξιάς και ανασφάλειας, σήμερα έχει φτάσει στο σημείο να τραγουδάει επί σκηνής και να πρωταγωνιστεί σε πολλές διαφημίσεις. 

«Υπάρχουν πολλές προτάσεις για δουλειά. Μόλις έκανε μια διαφήμιση για ένα διάσημο brand εδώ και επίσης το μοντέλο για έναν από τους σπουδαιότερους σχεδιαστές κοσμημάτων στη Βραζιλία», λέει η μητέρα της. 

Ωστόσο, ενώ η καριέρα της 14χρονης έχει κάνει θαύματα με την αυτοπεποίθησή της, η μητέρα της λέει πως ανησυχεί μερικές φορές για όσους σχολιάζουν αρνητικά στο ίντερνετ τα κατορθώματά της. 

«Το δυσκολότερο κομμάτι είναι όταν διαβάζεις μερικά σχόλια σε ποστ που λένε ότι χρωστάει την επιτυχία στα ξανθά μαλλιά και τα γαλάζια μάτια της. Η Georgia είναι ένα πολύ ευγενικό και ταλαντούχο παιδί, αλλιώς δεν θα είχε φτάσει μέχρι εδώ. Σήμερα, που ξεχωρίζει στον κόσμο των μέσω ενημέρωσης. είναι περιτριγυρισμένη από κορίτσια που την ρωτούν για την καριέρα και τη δουλειά της, οπότε όλο αυτό την έχει βοηθήσει με την αυτοπεποίθηση», λέει η Rubia. 

Αυτή η 14χρονη με Σύνδρομο Down έχει ήδη συμβόλαιο με πέντε πρακτορεία μοντέλων Facebook Twitter
Αυτή η 14χρονη με Σύνδρομο Down έχει ήδη συμβόλαιο με πέντε πρακτορεία μοντέλων Facebook Twitter

Το μεγαλύτερο όνειρο της 14χρονης Georgia είναι να γίνει ηθοποιός ή τραγουδίστρια και μετά μοντέλο, οπότε αυτήν την περίοδο κάνει επίσης μαθήματα φωνητικής.

«Η συμβουλή μου είναι να μην τα παρατάτε ποτέ. Συνεχίστε τον αγώνα και επιμείνετε στα όνειρά σας, επειδή τίποτα δεν είναι αδύνατο. Απλώς πιστέψτε και παλέψτε για να τα κάνετε πραγματικότητα», καταλήγει η μητέρα της. 

Αυτή η 14χρονη με Σύνδρομο Down έχει ήδη συμβόλαιο με πέντε πρακτορεία μοντέλων Facebook Twitter
Αυτή η 14χρονη με Σύνδρομο Down έχει ήδη συμβόλαιο με πέντε πρακτορεία μοντέλων Facebook Twitter
Αυτή η 14χρονη με Σύνδρομο Down έχει ήδη συμβόλαιο με πέντε πρακτορεία μοντέλων Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Πολιτισμός / Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Για πρώτη φορά, επιστήμονες κατόρθωσαν να αποκωδικοποιήσουν το πλήρες DNA ενός ανθρώπου που έζησε στις απαρχές της αιγυπτιακής πολιτισμικής ιστορίας, φέρνοντας στο φως εκπλήξεις για τις γενετικές καταβολές των πρώτων κατοίκων της κοιλάδας του Νείλου
LIFO NEWSROOM
Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα προσθήκη στο franchise του Jurassic World, η επανέκδοση του «Cool Hand Luke» και μια κωμωδία με τον δημοφιλή Γάλλο κωμικό ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Πολιτισμός / Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Με φόντο, στο κάτω μέρος, το κεφάλι ενός αρχαιοελληνικού αγάλματος η λιτή αφίσα συνοδεύεται από το σύνθημα «Αψήφησε τους Θεούς» τονίζοντας μαζί με τον τίτλο και το όνομα του σκηνοθέτη ότι η ταινία γυρίστηκε «εξ ολοκλήρου με κάμερες IMAX»
LIFO NEWSROOM