Γκλεν Κλόουζ: Δεν χάνεις την σεξουαλικότητά σου όταν μεγαλώνεις

Γκλεν Κλόουζ: Δεν χάνεις την σεξουαλικότητά σου όταν μεγαλώνεις Facebook Twitter
0

Η Γκλεν Κλόουζ χαρακτήρισε μύθο το ότι οι γυναίκες χάνουν την σεξουαλικότητά τους ενώ μεγαλώνουν. 

Η 71χρονη ηθοποιός, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Guardian, αποκάλυψε πως η εναρκτήρια σκηνή της ταινίας «The Wife», όπου κάνει σεξ με τον Τζόναθαν Πράις, ήταν η πρώτη που γύρισαν. «Φτάσαμε στο πλατό με τις πιτζάμες μας. Και οι δυο σκεφτόμασταν το ίδιο πράγμα: "Είμαστε επαγγελματίες, το κάνουμε αυτό εδώ και πολύ καιρό. Ας ξεμπερδεύουμε», είπε χαρακτηριστικά.

«Ένας από τους μεγαλύτερος μύθους είναι πως χάνεις της σεξουαλικότητά σου όταν μεγαλώνεις», σχολίασε η Γκλεν Κλόουζ, επιμένοντας πως κάτι τέτοιο δεν της έχει συμβεί με το πέρασμα του χρόνου. 

«Ένα βράδυ πέρυσι, επέστρεφα σπίτι. Ήταν αργά ένα βράδυ Παρασκευής και υπήρχαν τόσα πολλά ζευγάρια στο δρόμο. Ο Πίπι [ο σκύλος της] κι εγώ κοιτούσαμε έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου και μπορούσα να νιώσω ακριβώς ό,τι ένιωθαν όλα αυτά τα ζευγάρια», είπε η ηθοποιός. «Μπορούσα να αισθανθώ τον ενθουσιασμό τους, αυτήν την αίσθηση σεξουαλικότητας που ήταν έτοιμη να συμβεί. Ήταν φοβερά δυνατό», πρόσθεσε.

Όπως λέει, αυτή τη στιγμή νιώθει στα καλύτερά της. «Νιώθω πιο ελεύθερη, δημιουργική, σεξουαλική και ανυπόμονη από ποτέ. Και είναι ειρωνικό, επειδή σκέφτομαι: "Πόσος χρόνος μου απομένει;". Υπάρχουν τόσα πράγματα που ενδιαφέρομαι να κάνω. Είναι μια από αυτές τις ειρωνείες, που μερικές φορές αρχίζουμε να νιώθουμε άνετα με τον εαυτό μας μόνο προς το τέλος της ζωής μας, αλλά ελπίζω να έχω αρκετό χρόνο να επωφεληθώ από αυτό», κατέληξε η ηθοποιός.

Με πληροφορίες από Guardian

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM