Τα ετήσια στοιχεία του Pornhub δόθηκαν στη δημοσιότητα και αποκαλύπτουν τι και ποιον ψάχνουν οι περισσότεροι χρήστες αναζήτησης ερωτικού περιεχομένου, αλλά και πως η επικαιρότητα επηρεάζει τον τομέα αυτό.

 

Το 2018, η δημοφιλέστερη πορνογραφική ιστοσελίδα του κόσμου δέχθηκε 33,5 δισεκατομμύρια επισκέψεις, 92 εκατομμύρια την ημέρα κατά μέσο όρο και 962 αναζητήσεις το δευτερόλεπτο.

 

Για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος αυτό σημειώνεται πως ο αριθμός ισοδυναμεί με τον πληθυσμό του Καναδά, της Πολωνίας και της Αυστραλίας μαζί.

 

Κορυφαία αναζήτηση για φέτος αναδεικνύεται η Stormy Daniels, η πορνοστάρ που βρέθηκε στη δίνη του σκανδάλου λόγω του αμερικανού προέδρου Τραμπ. Kάθε φορά που το όνομά της ήταν φέτος στα πρωτοσέλιδα (και αυτές ήταν πολλές) οι αναζητήσεις αυξάνονταν κατακόρυφα και όλοι έψαχναν ερωτικά βίντεο με τη γυναίκα που ισχυρίζεται πως είχε σεξουαλική συνεύρεση με τον Τραμπ.

 

Tο 2018, η Stormy Daniels ήταν ο δημοφιλέστερος όρος αναζήτησης, αλλά και η κορυφαία προσωπικότητα.

 

Ωστόσο το sex tape της Kim Kardashian παραμένει το δημοφιλέστερο βίντεο της ιστορίας του Pornhub καθώς κατά μέσο όρο το έβλεπαν 55 άτομα το λεπτό.

 

Οι δέκα κορυφαίες αναζητήσεις της χρονιάς:

 

 

 

 

Οι δέκα κορυφαίοι όροι της χρονιάς:

 

 

 

 

Oι κορυφαίες πρωταγωνίστριες:

 

 

 

 

Oι κορυφαίοι πρωταγωνιστές:

 

 

 

 

Oι χώρες που είδαν το περισσότερο πορνό:

 

 

 

 

Oι δημοφιλέστερες κατηγορίες:

 

 

 

 

Η δημοφιλέστερη κατηγορία ανά χώρα - Στην Ελλάδα η κορυφαία ήταν το «λεσβιακό»

 

 

 

 

Τα top του gay Pornhub:

 

 

 

 

Τι ψάχνουν οι γυναίκες και τι οι άντρες:

 

 

 

 

Οι κορυφαίες διασημότητες:

 

 

 

 

Κινηματογράφος και τηλεόραση: