Η συγγνώμη της Ιωάννας Μπέλλα για το χαστούκι - Πώς δικαιολογεί την εξοργιστική δήλωση

Η συγγνώμη της Ιωάννας Μπέλλα για το χαστούκι - Πώς δικαιολογεί την εξοργιστική δήλωση Facebook Twitter
0

Η Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα απάντησε στη θύελλα αντιδράσεων που προκλήθηκε από τις δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή.

Χθες η Σταρ Ελλάς είπε μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως όποια γυναίκα ισχυριστεί πως δεν έχει φάει χαστούκι σε σχέση της, λέει ψέματα.

 

Πριν λίγη ώρα η Σταρ Ελλάς απολογήθηκε με ένα μήνυμά της και έγραψε στο Instagram:

«Με λύπη μου, σήμερα, πληροφορήθηκα για την τροπή που πήρε η χθεσινή μου συνέντευξη στον κ. Αρναούτογλου από την πρωινή εκπομπή της κας Σκορδά. Αναφέρομαι στο σχόλιο μου για το χαστούκι που δέχθηκα κάποτε από σύντροφό μου. Θέλω λοιπόν να τονίσω ότι σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ την οποιαδήποτε πράξη βίας άνευ σημασίας, είτε είναι λεκτική είτε σωματική. Οπωσδήποτε αναγνωρίζω τον άστοχο χαρακτηρισμό που χρησιμοποίησα για το γεγονός και πραγματικά απολογούμαι», είπε μεταξύ άλλων η Σταρ Ελλάς.

Στη συνέχει αναφέρει ωστόσο πως την αιφνιδίασε ο παρουσιαστής και λέει πως το χαστούκι στο οποίο αναφέρθηκε στιγμάτισε τη ζωή της.

Η συγγνώμη της Ιωάννας Μπέλλα για το χαστούκι - Πώς δικαιολογεί την εξοργιστική δήλωση Facebook Twitter
*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H απαράδεκτη φάρσα του Αρναούτογλου στο Μαυρίδη (και γιατί δεν πρέπει να μένεις σιωπηλός)

 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΙΕΝΑΛΕ ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτισμός / Μπιενάλε Βενετίας: Παραιτήθηκε η επιτροπή βραβείων μετά την ένταση για αποκλεισμό καλλιτεχνών

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της κορυφαίας διοργάνωσης σύγχρονης τέχνης, η επιτροπή των βραβείων αποχώρησε – Αφορμή ο αποκλεισμός καλλιτεχνών από χώρες όπως το Ισραήλ και η Ρωσία από τις διακρίσεις
THE LIFO TEAM
Ένας Ρενουάρ, ένα πράσινο καπέλο με κεράσια και η επιστροφή ενός πίνακα στην Ισπανία

Πολιτισμός / Ένας Ρενουάρ, ένα πράσινο καπέλο με κεράσια και η επιστροφή ενός πίνακα στην Ισπανία

Το έργο Το καπέλο με τα κεράσια, που ο Ρενουάρ ζωγράφισε το 1884 και ανήκε κάποτε στη δούκισσα της Άλμπα, αγοράστηκε από Ισπανό συλλέκτη έναντι περίπου 8,7 εκατ. ευρώ και επέστρεψε στην Ισπανία μετά από χρόνια.
THE LIFO TEAM
«Εδώ είναι οι άνθρωποί μου»: Η Melanie C ξαναβρίσκει το κορίτσι που χόρευε πριν γίνει Sporty Spice

Πολιτισμός / «Εδώ είναι οι άνθρωποί μου»: Η Melanie C ξαναβρίσκει το κορίτσι που χόρευε πριν γίνει Sporty Spice

Λίγο πριν κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ Sweat, η Melanie C θυμάται τα rave χρόνια πριν από τις Spice Girls, την υστερία της παγκόσμιας φήμης, τα μπουκάλια που της πετούσαν στη σκηνή, το τηλεφώνημα της Madonna και το ραντεβού της με τον Anthony Kiedis.
THE LIFO TEAM