Αντιδράσεις για τη Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα: «Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι;»

Αντιδράσεις για τη Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα: «Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι;» Facebook Twitter
2

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της φετινής Σταρ Ελλάς Ιωάννας Μπέλλα, που είπε πως όλες οι γυναίκες έχουν φάει χαστούκι από άντρα και όποια το αρνείται, απλώς λέει ψέματα. 

Το πολυσυζητημένο μοντέλο που αρχικά έγινε γνωστό από τη συμμετοχή του στο Νext Top Model ήταν καλεσμένη χθες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος σε κάποιο σημείο τής θύμισε μια παλιότερη δήλωσή της.

«Έχεις πει ότι έχεις φάει και ξύλο από σύντροφό σου...», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, με την ίδια να απαντά: «Ξύλο.. Εντάξει... Έχω φάει ένα χαστούκι. Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον τσακωμό; Στον έντονο τσακωμό, έτσι; Ποια γυναίκα δεν έχει φάει; Όποια γυναίκα πει ότι δεν έχει φάει ή ότι δεν έχει κάνει πλαστική, λέει ψέματα».

«Στη ζωή μας ελκύουμε αυτό που στην πραγματικότητα επιζητούμε. Δεν έχω πέσει ποτέ θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης γιατί δεν το έχω προκαλέσει», λέει σε άλλο σημείο.

Έξαλλη με την απάντηση της Ιωάννας Μπέλα έγινε και η Φαίη Σκορδά, όταν προβλήθηκε το συγκεκριμένο απόσπασμα στην πρωινή εκπομπή της, με αποτέλεσμα να ζητήσει να διακοπεί η προβολή του βίντεο στον αέρα. «Κόψτε το! Κόψτε το! Παιδιά τι είπε; Τι είπε παιδιά; Άκουσα καλά; Συγγνώμη που αντιδρώ έτσι. Το να πει μια κοπέλα μου έχει συμβεί κάτι και θέλω να το μοιραστώ, αλλά χαμογελώντας, χασκογελώντας και ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι!», σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

Δείτε το βίντεο:

 

Η απάντηση της Ιωάννας Μπέλλα εξόργισε τους τηλεθεατές της εκπομπής, που κατέκλυσαν με αρνητικά σχόλια το Twitter της εκπομπής The 2Night Show, εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για την δημόσια τοποθέτησή της. 


 
*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H απαράδεκτη φάρσα του Αρναούτογλου στο Μαυρίδη (και γιατί δεν πρέπει να μένεις σιωπηλός)
Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τη Γερμανία στην Αρχαία Ολυμπία: Επαναπατρίστηκε μέρος κιονόκρανου που είχε απομακρυνθεί παράνομα

Πολιτισμός / Από τη Γερμανία στην Αρχαία Ολυμπία: Επαναπατρίστηκε κιονόκρανο που είχε απομακρυνθεί παράνομα

Όπως αναφέρει το Υπουργείο Πολιτισμού, ο επαναπατρισμός του κιονόκρανου κατέστη δυνατός χάρη στην ευαισθησία και το θάρρος μιας Γερμανίδας, η οποία το κατείχε από τη δεκαετία του 1960, μετά από περισυλλογή του από την περιοχή του Λεωνιδαίου
LIFO NEWSROOM
Οι No Doubt επανενώνονται για μια σειρά εμφανίσεων στο Sphere του Λας Βέγκας

Πολιτισμός / Οι No Doubt επανενώνονται για μια σειρά εμφανίσεων στο Sphere του Λας Βέγκας

«Το να το κάνω αυτό με τους No Doubt μοιάζει σαν να επιστρέφω στο παρελθόν για να ξαναζήσω την ιστορία μας, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούμε κάτι εντελώς καινούργιο με τρόπους που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε.», δήλωσε η Gwen Stefani
LIFO NEWSROOM
Δημοτικό Θέατρο Ολύμπια: Συνέχεια, ανανέωση και συνέργειες με φορείς και παραγωγούς

Πολιτισμός / Το Δημοτικό Θέατρο Ολύμπια ανοίγει ξανά τις πόρτες του μετά την ανακαίνιση

Παρά τον χαμηλό προϋπολογισμό στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της φετινής σεζόν περιλαμβάνονται αφιερώματα στους Μίκη Θεοδωράκη και Μάνο Χατζιδάκι αλλά και παραστάσεις όπερας, μπαλέτου και τζαζ.
LIFO NEWSROOM
Μπράντλεϊ Κούπερ και Μάργκοτ Ρόμπι συμπρωταγωνιστές στο νέο «Ocean's Eleven»

Πολιτισμός / Μπράντλεϊ Κούπερ και Μάργκοτ Ρόμπι συμπρωταγωνιστές στο prequel του «Ocean's Eleven»

Τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας αναλαμβάνει ο δημιουργός του «Twisters», Λι Άιζακ Τσουνγκ, που παίρνει τη θέση του Τζέι Ροουτς, ο οποίος είχε αρχικά επιλεγεί για τη θέση του σκηνοθέτη
LIFO NEWSROOM
Από τη φάβα της Σκοπέλου έως τα Κέδαρα της Ημαθίας: 11 νέες ζωντανές παραδόσεις στο Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Πολιτισμός / Από τη φάβα της Σκοπέλου έως τα Κέδαρα της Ημαθίας: 11 νέες ζωντανές παραδόσεις στο Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, δήλωσε ότι η ένταξη των νέων στοιχείων «αναδεικνύει την πολιτιστική πολυφωνία των ελληνικών κοινοτήτων και ενδυναμώνει τη συλλογική μνήμη και τη βιωσιμότητα του πολιτισμού μας»
LIFO NEWSROOM
Νόμπελ Λογοτεχνίας 2025: Ο Ούγγρος συγγραφέας Λάσλο Κρασναχορκάι τιμήθηκε με το βραβείο

Πολιτισμός / Νόμπελ Λογοτεχνίας 2025: Ο Ούγγρος συγγραφέας Λάσλο Κρασναχορκάι τιμήθηκε με το βραβείο

Η επιτροπή σημείωσε ότι ο Κρασναχορκάι βραβεύεται «για τη μαγνητική, εκτενή πρόζα του που με υπομονετική ένταση και φιλοσοφική οξύτητα αποκαλύπτει το χάος, την ειρωνεία και τη μοναξιά του ανθρώπινου πολιτισμού»
LIFO NEWSROOM
Ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον προβάλεται ξανά μετά από 50 χρόνια

Πολιτισμός / «Με παρακολουθούν»: Η ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον που βρέθηκε 50 χρόνια μετά

Μια συνέντευξη του Τζον Λένον που χάθηκε για 50 χρόνια, όπου μιλά για την παρακολούθηση από την κυβέρνηση Νίξον και αποκαλύπτει σκέψεις για τη μουσική και τη ζωή του, προβάλλεται στο Boom Radio για τα 85α γενέθλιά του
LIFO NEWSROOM
To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Ο οίκος Christie's το κατατάσσει στις πιο πολυτελείς αυτοκρατορικές δημιουργίες των Φαμπερζέ. Το σχεδίασε μια γυναίκα και δικαίως η προσθήκη του σε οποιαδήποτε συλλογή θεωρείται ανεκτίμητη.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Φαινομενικά δείχνει χαζή, αλλά ό,τι λέει είναι στημένο προκειμένου να ξεσηκώσει τα πλήθη και να γίνει "γνωστή και διάσημη". Τα κατάφερε μάλιστα περίφημα. Όλα τα social media και η tv ασχολούνται σήμερα μαζί της.Μήπως λοιπόν εμείς οι υπόλοιποι δεν θα έπρεπε να αναπαράγουμε τις μπούρδες της; Don't feed the trolls.