Απεργία την Πρωτομαγιά

Η Μαράια Κάρεϊ εξηγεί την διάσημη κακία «Δεν την ξέρω» που είχε πει για την Τζένιφερ Λόπεζ

Η Μαράια Κάρεϊ εξηγεί την διάσημη κακία «Δεν την ξέρω» που είχε πει για την Τζένιφερ Λόπεζ Facebook Twitter
0

Η Μαράια Κάρεϊ μίλησε για την διάσημη ατάκα της όταν κάποτε ρωτήθηκε για την Τζένιφερ Λόπεζ, λέγοντας πως δεν την ξέρει, εξηγώντας πως δεν είχε σκοπό να την υποτιμήσει. 

Μέσα στα χρόνια το «Δεν την ξέρω» της Μαράια Κάρεϊ έχει γίνει ένα από τα διασημότερα memes, ενώ την δήλωση όταν ειπώθηκε είχε σχολιάσει μέχρι κι η εφημερίδα Guardian, ως κακή επίδειξη δύναμης από μεριάς της τραγουδίστριας. 

Ωστόσο η Μαράια Κάρεϊ επιμένει πως απλώς προσπάθησε να είναι φιλική όταν ρωτήθηκε για την Τζένιφερ Λόπεζ και τίποτα παραπάνω. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η τραγουδίστρια είπε πως έμαθε να δέχεται τον «ρόλο της ντίβας» και το ότι καταφέρνει να γίνεται συνεχώς viral στο ίντερνετ. 

«Είναι αυτό που είναι. Πρέπει να το δέχεσαι», είπε για τα αναρίθμητα gifs που κυκλοφορούν με πρωταγωνίστρια την ίδια. Όσο για την περιβόητη δήλωση, απάντησε: «Πραγματικά προσπαθούσα να πω κάτι καλό ή να μην πω απολύτως τίποτα. Αλήθεια». 

 

Οι δυο τραγουδίστριες μεσουρανούσαν στην διεθνή μουσική σκηνή την ίδια περίοδο, οπότε ήταν σχεδόν απίθανο η Μαράια Κάρεϊ να μην γνώριζε καθόλου την Τζένιφερ Λόπεζ. Βέβαια η Μαράια, μέσα στα χρόνια έχει πει επανειλημμένα πως η δήλωσή της δεν είχε κακή πρόθεση. Μάλιστα το 2019, είχε πει στο TMZ, «Ακόμη δεν την ξέρω!». 

 

Από την πλευρά της η Τζένιφερ Λόπεζ έχει διαψεύσει κατηγορηματικά οποιαδήποτε κόντρα μεταξύ τους. «Θα ήθελα πολύ να την γνωρίσω και να γίνουμε φίλες... Πιστεύω πως είναι απίστευτα ταλαντούχα και πάντα ήμουν θαυμάστριά της. Το "My All" είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια όλων των εποχών. Απλώς την λατρεύω. Με στενοχωρεί να ακούω ο,τιδήποτε αρνητικό επειδή είναι φαν της», είχε πει σε συνέντευξή της το 2014. 

Το 2016, ωστόσο, σχεδόν αντέκρουσε αυτές τις δηλώσεις της, λέγοντας: «Μάλλον είναι ξεχασιάρα! Έχουμε συναντηθεί πολλές φορές. Δεν ξέρω... δεν την ξέρω τόσο καλά». 

Πολιτισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM