Πάμελα Άντερσον: Ο φεμινισμός είναι βαρετός- Νομίζω πως παραλύει τους άντρες

Πάμελα Άντερσον: Ο φεμινισμός είναι βαρετός- Νομίζω πως παραλύει τους άντρες Facebook Twitter
1

Η Πάμελα Άντερσον χαρακτήρισε «βαρετό» τον φεμινισμό, σημειώνοντας πως το κίνημα #MeToo ενάντια στη σεξουαλική παρενόχληση είναι «κάπως υπερβολικό». 

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή 60 Minutes, η διάσημη ηθοποιός και πρώην «κουνελάκι» του Playboy, μίλησε για το MeToo και «τρίτο κύμα φεμινισμού», σχολιάζοντας μεταξύ άλλων πως «παραλύει τους άντρες».

«Νομίζω πως αυτός ο φεμινισμός μπορεί να το παρακάνει. Είμαι φεμινίστρια, αλλά νομίζω πως αυτό τρίτο κύμα φεμινισμού είναι βαρετό. Πιστεύω πως παραλύει τους άντρες», είπε η 51χρονη ηθοποιός. 

Σχεδόν ίδιες είναι οι απόψεις της και σχετικά με το κίνημα #MeToo. «Νομίζω πως όλο αυτό το #MeToo είναι κάπως υπερβολικό για μένα. Λυπάμαι, μάλλον θα με σκοτώσουν που το λέω αυτό, αλλά η μητέρα μου μού έμαθε να μην πηγαίνω ποτέ σε ένα ξενοδοχείο με έναν άγνωστο», είπε η Πάμελα Άντερσον. 

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Σε μια «μεταβατική» εβδομάδα για τον κινηματογραφικό προγραμματισμό ξεχωρίζουν το καλόψυχο «Big Bold Beautiful Journey» με τον Κόλιν Φάρελ και τη Μάργκο Ρόμπι, το «My Friend Eva» του πάντα αξιόπιστου Σεσκ Γκάι και το «Τin Soldier», επειδή έφερε στην Ελλάδα για γυρίσματα τον Ντε Νίρο, τον υιό Ίστγουντ και τον Τζέιμι Φοξ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Από την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ο Μεσκάλ έφτασε στη λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και έγινε το «Μήλον της Έριδος» κορυφαίων σκηνοθετών και σχεδιαστών μόδας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Το βασικό πρόβλημα με το λεγόμενο τρίτο κύμα είναι ότι δεν είναι τίποτα άλλο από ένα όχημα επιβολής προπαγάνδας, ψέματος και λογοκρισίας εκ μέρους της νεοανακαινισθείσας στις ΗΠΑ αριστεράς υπό την φενάκη του δικαιωματισμού. Οι παλιοί υπέρμαχοι της ελευθερίας της έκφρασης είναι οι ίδιοι που λένε αφειδώς σήμερα "κόψτο". Αυτοί που το '60 και '70 δεν είχαν ούτε ιερό ούτε όσιο ξαφνικά μιλάνε για θιγμένα συναισθήματα.Ο πλανήτης έχει πολύ σοβαρότερα ζητήματα από το να ασχολείται με τις ποσοστώσεις στις θετικές επιστήμες (ενώ υπάρχουν έρευνες που λένε ότι όσο μεγαλύτερη ισότητα τόσο μεγαλύτερη η ψαλίδα μεταξύ των δύο φύλων), με το δικαίωμα στην αξύριστη μασχάλη (βλ. Λούρδη) και με το αν το βλέμμα των ανδρών στη Σουηδία κρύβει ερωτισμό που δεν έχει ζητηθεί.Κρίμα τόση ενέργεια και ακαδημαϊκές εργατοώρες να πηγαίνουν χαμένα. Κρίμα να δηλητηριάζονται οι ανθρώπινες σχέσεις με επινοημένους εχθρούς.