Πάμελα Άντερσον: Ο φεμινισμός είναι βαρετός- Νομίζω πως παραλύει τους άντρες

Πάμελα Άντερσον: Ο φεμινισμός είναι βαρετός- Νομίζω πως παραλύει τους άντρες Facebook Twitter
1

Η Πάμελα Άντερσον χαρακτήρισε «βαρετό» τον φεμινισμό, σημειώνοντας πως το κίνημα #MeToo ενάντια στη σεξουαλική παρενόχληση είναι «κάπως υπερβολικό». 

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή 60 Minutes, η διάσημη ηθοποιός και πρώην «κουνελάκι» του Playboy, μίλησε για το MeToo και «τρίτο κύμα φεμινισμού», σχολιάζοντας μεταξύ άλλων πως «παραλύει τους άντρες».

«Νομίζω πως αυτός ο φεμινισμός μπορεί να το παρακάνει. Είμαι φεμινίστρια, αλλά νομίζω πως αυτό τρίτο κύμα φεμινισμού είναι βαρετό. Πιστεύω πως παραλύει τους άντρες», είπε η 51χρονη ηθοποιός. 

Σχεδόν ίδιες είναι οι απόψεις της και σχετικά με το κίνημα #MeToo. «Νομίζω πως όλο αυτό το #MeToo είναι κάπως υπερβολικό για μένα. Λυπάμαι, μάλλον θα με σκοτώσουν που το λέω αυτό, αλλά η μητέρα μου μού έμαθε να μην πηγαίνω ποτέ σε ένα ξενοδοχείο με έναν άγνωστο», είπε η Πάμελα Άντερσον. 

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια σφουγγαρίστρα με γυαλιά έγινε η πιο απρόσμενη παρτενέρ του Ryan Gosling

Διεθνή / Μια σφουγγαρίστρα με γυαλιά έγινε η πιο απρόσμενη παρτενέρ του Ryan Gosling

Ο Ryan Gosling είπε ότι στα γυρίσματα του Project Hail Mary ένιωσε τόσο μόνος, ώστε οι σκηνοθέτες Phil Lord και Christopher Miller τού έφτιαξαν μια «mop friend» με το όνομα Moppy Ringwald, η οποία εμφανίζεται τελικά και για λίγο στην ταινία.
THE LIFO TEAM
Το πορτρέτο της Lily Allen από το West End Girl μπήκε στην National Portrait Gallery

Πολιτισμός / Το πορτρέτο της Lily Allen από το West End Girl μπήκε στην National Portrait Gallery

Το πορτρέτο της Lily Allen από τη Nieves Gonzalez, που χρησιμοποιήθηκε ως εξώφυλλο του West End Girl, εκτίθεται πλέον στη National Portrait Gallery του Λονδίνου για έναν χρόνο, σηματοδοτώντας και την πρώτη παρουσία της ζωγράφου σε μεγάλο βρετανικό δημόσιο ίδρυμα
THE LIFO TEAM
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟΙ ΝΑΥΑΓΙΑ

Πολιτισμός / Ιδρύονται δύο νέοι επισκέψιμοι ενάλιοι αρχαιολογικοί χώροι στους Φούρνους Κορσεών - Αυτά τα ναυάγια εντάσσονται

Το υπουργείο Πολιτισμού έχει θέσει στις προτεραιότητές του «την προστασία, την ανάδειξη και την αξιοποίηση της ενάλιας πολιτιστικής κληρονομιάς της πατρίδας μας»
THE LIFO TEAM
ΒΑΙΑΝΑ LIVE ACTION ΠΡΩΤΟ ΤΑΙΝΙΑ ΤΡΕΙΛΕΡ

Πολιτισμός / Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της live-action «Βαϊάνα» – Με Ντουέιν Τζόνσον στον ρόλο του Μάουι

Το τρέιλερ βρίσκει τη νεαρή ηρωίδα να ονειρεύεται έναν κόσμο πέρα από τον ύφαλο του νησιού της, Μοτούνουι, πριν ξεκινήσει το ταξίδι της για να εντοπίσει τον Μάουι
THE LIFO TEAM
Η Αντιγόνη δεν γερνάει ποτέ γιατί ο κόσμος δεν σταμάτησε ποτέ να της μοιάζει

Πολιτισμός / Η Αντιγόνη δεν γερνάει ποτέ γιατί ο κόσμος δεν σταμάτησε ποτέ να της μοιάζει

Με αφορμή τέσσερις νέες σκηνικές εκδοχές της μόνο στη Νέα Υόρκη μέσα στο 2026, η Αντιγόνη επιστρέφει ξανά στο τώρα ως το έργο που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλο τι συμβαίνει όταν η εξουσία χάνει το όριό της και ο κόσμος βγαίνει από τη θέση του.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

σχόλια

1 σχόλια
Το βασικό πρόβλημα με το λεγόμενο τρίτο κύμα είναι ότι δεν είναι τίποτα άλλο από ένα όχημα επιβολής προπαγάνδας, ψέματος και λογοκρισίας εκ μέρους της νεοανακαινισθείσας στις ΗΠΑ αριστεράς υπό την φενάκη του δικαιωματισμού. Οι παλιοί υπέρμαχοι της ελευθερίας της έκφρασης είναι οι ίδιοι που λένε αφειδώς σήμερα "κόψτο". Αυτοί που το '60 και '70 δεν είχαν ούτε ιερό ούτε όσιο ξαφνικά μιλάνε για θιγμένα συναισθήματα.Ο πλανήτης έχει πολύ σοβαρότερα ζητήματα από το να ασχολείται με τις ποσοστώσεις στις θετικές επιστήμες (ενώ υπάρχουν έρευνες που λένε ότι όσο μεγαλύτερη ισότητα τόσο μεγαλύτερη η ψαλίδα μεταξύ των δύο φύλων), με το δικαίωμα στην αξύριστη μασχάλη (βλ. Λούρδη) και με το αν το βλέμμα των ανδρών στη Σουηδία κρύβει ερωτισμό που δεν έχει ζητηθεί.Κρίμα τόση ενέργεια και ακαδημαϊκές εργατοώρες να πηγαίνουν χαμένα. Κρίμα να δηλητηριάζονται οι ανθρώπινες σχέσεις με επινοημένους εχθρούς.