O Drake μόλις κατέρριψε ρεκόρ που διατηρούσαν οι Beatles από το 1964

O Drake μόλις κατέρριψε ρεκόρ που διατηρούσαν οι Beatles από το 1964 Facebook Twitter
1

Ένα ρεκόρ που διατηρούσαν οι Beatles εδώ και 54 χρόνια κατέρριψε ο Drake, χάρη στη συμμετοχή του ως guest στο νέο τραγούδι του Bad Bunny «MIA». 

Ο Καναδός ράπερ, έχει τώρα 12 τραγούδια που έχουν φθάσει στην κορυφή, στο top 10 του chart Billboard Hot 100 των ΗΠΑ το 2018, τα περισσότερα που είχε ποτέ ένας καλλιτέχνης μέσα σε ένα χρόνο.

Το ρεκόρ είχαν μέχρι τώρα οι Beatles από το 1964, όταν τα τραγούδια «I Feel Fine» και «She's A Woman» μπήκαν στα charts στις 26 Δεκεμβρίου. Το συγκρότημα είχε συνολικά 11 τραγούδια στο Billboard Hot 100, σύμφωνα με το NME.

Εκείνη τη χρονιά το θρυλικό βρετανικό συγκρότημα είχε κυκλοφορήσει κλασσικά κομμάτια, όπως τα «Can't Buy Me Love» και «A Hard Days Night» όμως πλέον το ρεκόρ που διατηρούσαν για πάνω από μισό αιώνα κατέχει ο Drake.

Ο Καναδός ράπερ, δισκογραφικός παραγωγός, ηθοποιός και επιχειρηματίας «σκαρφάλωσε» τρεις φορές φέτος στα charts με τα «God's Plan», «Nice For What» και «In My Feelings» και επίσης συμμετείχε στα «Yes Indeed» του Lil Baby, «Look Alive» του BlocBoy JB και «Walk It Talk It» των Migos.

Τα υπόλοιπα κομμάτια που βρέθηκαν στην κορυφή είναι «Nonstop», «I'm Upset», «Diplomatic Immunity», «Emotionless» και «Don't Matter to Me».

Νωρίτερα φέτος, ο Drake έσπασε άλλο ένα ρεκόρ, όταν έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης που έφθασε τα πάνω από 50 δισεκατομμύρια streams σε μουσικές πλατφόρμες μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ του «Scorpion».

Ο Drake πρόσφατα απάντησε στα εγκωμιαστικά σχόλια της Adele για το show του στο Λος Άντζελες στις 12 Οκτωβρίου, το οποίο η τραγουδίστρια χαρακτήρισε μία από τις «αγαπημένες της εμφανίσεις όλων των εποχών».

«Αγαπώ αυτή τη γυναίκα και ήρθε στο σόου» έγραψε ο ράπερ. «Ευτυχώς κανένας δεν μου το είπε, θα ήμουν ταραγμένος».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»

Η πλευρά Θεοδωράκη πήρε θέση για τις νομικές ενέργειες από πλευράς Γιώργου Χατζιδάκι, γιου του Μάνου Χατζιδάκι, σε βάρος της εταιρείας παραγωγής
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Ο σερ Τομ Στόπαρντ έλαβε αμέτρητες διακρίσεις και τιμές κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του ότι χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ για την προσφορά του στη λογοτεχνία
LIFO NEWSROOM
Σε δημοπρασία το εμβληματικό μοβ παλτό της Τζάκι Κένεντι Ωνάση

Πολιτισμός / Σε δημοπρασία το παλτό της Τζάκι Κένεντι Ωνάση που φορούσε τη νύχτα των εκλογών του 1960

Το πανωφόρι φορέθηκε από την Κένεντι καθώς συνόδευε τον Τζον Κένεντι στο Χαϊάνις Πορτ τη νύχτα των εκλογών του 1960 και ήταν οκτώ μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδί της
LIFO NEWSROOM
«Θεωρώ τελείως ακατάλληλη την κυρία να πει τραγούδια μου»: Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις έριχνε «άκυρο» και στην Αγνή Μπάλτσα

Πολιτισμός / «Θεωρώ τελείως ακατάλληλη την κυρία να πει τραγούδια μου»: Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις έριχνε «άκυρο» και στην Αγνή Μπάλτσα

Σε ελάχιστους καλλιτέχνες είχε εμπιστευθεί τη μουσική και τα τραγούδια του όσο ζούσε και τα ίδια αυστηρά κριτήρια τηρεί ο γιός και κληρονόμος του.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια